Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bu konuylan ilgili biyerde bişey okudum, windows 7 de IE8 yüzünden arka plan resmi olmuyor diyorlar, bi bileşen kullanılıyor demekki. IE8 i kaldırıp IE7 kurun diyorlar. Yada kullanmıyosanız komple kaldırın diyorlar.

ie8 i kaldırdıktan sonra gene olmadı
  • Kesin yapılıyordur biyerden ama nerden ?
  • Aynı seyle bende ugrasıyorum ama yapamadım 2smoke verdıgın lınktekı prog.da daha onceden denemıstım ama olmamıstı Bu arad bır furkan sımdı owlcity. ne oluyor teker teker bılen varmı sıramı beklemeye basladım...
  • Kesin maç muhabbetleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Mayıs 2010; 0:48:20 >
  • Şöle bişi daha buldum

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
    IconArea_Image=complete path to the image file

Bunu değiştireceğiniz klasörün içinde desktop.ini diye bir dosya oluşturup içine yapıştırıyosunuz. IconArea_Image yazan yerin karşısına kendi resminizin tam yolunu yazıyosunuz. örnek;

IconArea_Image=C:\windows\xxx.png

Çalışırsa, desktop.ini dosyasına sağ klik yapıp özelliklerden gizle dersiniz görünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 18 Mayıs 2010; 0:55:09 >
  • Denemek lazım yanlız ben sag klık gızle deyınce hıcbırseyı gızleyemıyorum ne yaptıysam pc'ye o ozell. uctu bende..
  • quote:

Şöle bişi daha buldum

IconArea_Image=complete path to the image file

Bunu değiştireceğiniz klasörün içinde desktop.ini diye bir dosya oluşturup içine yapıştırıyosunuz. IconArea_Image yazan yerin karşısına kendi resminizin tam yolunu yazıyosunuz. örnek;

IconArea_Image=C:\windows\xxx.png

Çalışırsa, desktop.ini dosyasına sağ klik yapıp özelliklerden gizle dersiniz görünmez.

Yok bunuda denemiştim olmuyor. :)

Zaten win7 de bunu yapanı ben daha görmedim.
  • @lokooo Ben Owl City.
    Maç yüzünden gittim yahu Bir Resim koyduk diye çizdiler. Haklılar mı bilmem valla.
  • Yaw Owl City. bak imzama feyz al biraz.. Neyse gecmiş olsun beklıyoruz seni bu sahalara ...
  • quote:

Kesin maç muhabbetleridir.

İkiside maç muhabbeti yüzünden tatile çıktı..
  • Geçmiş olsun :)
  • futbol bölümünde resmen katliam yaptı adminler üst üste kaç baslık kapandı sayamadım

tabi üyelerinde cogu tatile yollandı ben iyi atlatmışım

ama özgürce(özgürce derken hakaret etmeden tabiki) konusamıyosak bu duruma da
  • TenZen_18 onu bunu bırak senin imza hepten kurallara aykırı dikkat et sağdan beklerken soldan gelmesin tatil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 18 Mayıs 2010; 21:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

TenZen_18 onu bunu bırak senin imza hepten kurallara aykırı dikkat et sağdan beklerken soldan gelmesin tatil

• dimi ulvi cok buralarda
  • quote:

TenZen_18 onu bunu bırak senin imza hepten kurallara aykırı dikkat et sağdan beklerken soldan gelmesin tatil

Hocam senin imzanda da bi yazım hatası var :) i am waiting for watch olmaz i am waiting to watch veya i am waiting for watching doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Hocam senin imzanda da bi yazım hatası var :) i am waiting for watch olmaz i am waiting to watch veya i am waiting for watching doğrusu :)

anlayan anlasın
  • yerimi bilmiyorum ama (tabiki yeri bunu için baslıkmı acayım) su yazısı sagında solunda yazan ikonlar varya genelde fontuda farklı oluyor onları bir program sayesindemi yapıyoruz? nasıl oluyor anlatamadıysam ss atayım olmamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenZen_18

yerimi bilmiyorum ama (tabiki yeri bunu için baslıkmı acayım) su yazısı sagında solunda yazan ikonlar varya genelde fontuda farklı oluyor onları bir program sayesindemi yapıyoruz? nasıl oluyor anlatamadıysam ss atayım olmamı?

Avedesk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenZen_18

yerimi bilmiyorum ama (tabiki yeri bunu için baslıkmı acayım) su yazısı sagında solunda yazan ikonlar varya genelde fontuda farklı oluyor onları bir program sayesindemi yapıyoruz? nasıl oluyor anlatamadıysam ss atayım olmamı?

http://forum.donanimhaber.com/m_38396199/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.