Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Ondada sıkıntıyla karşılaşıyorum.Iconu yapıyorum.Sonra koyuyorum RocketDock'a yazı çok küçük gözüküyo.Yazı tipinden kaynaklanan birşey olsa gerek ama Icon'ları o yazı tipiyle yapmam gerekiyo. Onu nasıl halledicem.RocketDock Icon boyutunu arttırıncada ekrandan taşıyo simgeler.

Onun en kolay yolu PS te png olarak isimli simge yapmak. İstediğiniz çözünürlükte transparan bir yüzeye yazınızı yazarsanız ve onu dock programında başta hazırladığınız çözünürlüğe ayarlarsanız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Ondada sıkıntıyla karşılaşıyorum.Iconu yapıyorum.Sonra koyuyorum RocketDock'a yazı çok küçük gözüküyo.Yazı tipinden kaynaklanan birşey olsa gerek ama Icon'ları o yazı tipiyle yapmam gerekiyo. Onu nasıl halledicem.RocketDock Icon boyutunu arttırıncada ekrandan taşıyo simgeler.

Onun en kolay yolu PS te png olarak isimli simge yapmak. İstediğiniz çözünürlükte transparan bir yüzeye yazınızı yazarsanız ve onu dock programında başta hazırladığınız çözünürlüğe ayarlarsanız olacaktır.

Bunları zaten yapıyorumda işte üstte yazdığım sorunlar kendini gösteriyo.

• quote:

Dediğim gibi denediniz mi? Mesela hazırladığınız png 50x50 px ve yazı tam olarak bu karenin içini dolduruyor. Rocketdock'a bu şekilde simge olarak ayarlamayı deneyin. Simgenin boyutunu da; diyelim 100 px uzunluktaki bir dockta 5 simge görünmesini istiyorsunuz simge boyutlarını 20x20 olarak ayarlayın. Aksi halde büyük simgeyi küçülteceği için yazı okunamaz hale gelebilir.
    Bir de siz bir resmini çekip gösterin birlikte bir çözüm bulmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 14 Mayıs 2010; 22:22:09 >
  • quote:

quote:

Dediğim gibi denediniz mi? Mesela hazırladığınız png 50x50 px ve yazı tam olarak bu karenin içini dolduruyor. Rocketdock'a bu şekilde simge olarak ayarlamayı deneyin.
    Bir de siz bir resmini çekip gösterin birlikte bir çözüm bulmaya çalışalım.

Birazdan SS koyarım..

• Buyrun SS..DreamWeaver simgesine bakarak sorunumu anlayabilirsiniz..Rocket Dock simge boyutlarını büyüttüğümde ise ekranda çok fazla bir alan kaplıyo simgeler.
     Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  •  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

Sıkıldıkça değiştiriyorum valla kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 14 Mayıs 2010; 23:37:26 >

• @Owl City

Güzel olmuş beğendim
  • quote:

Buyrun SS..DreamWeaver simgesine bakarak sorunumu anlayabilirsiniz..Rocket Dock simge boyutlarını büyüttüğümde ise ekranda çok fazla bir alan kaplıyo simgeler.
    http://i41.tinypic.com/6o0eav.jpg

Simgenin png çözünürlüğü ne kadar? Bir de yaklaşık 80x80 gibi bir çözünürlükte yapın. Fonttan da kaynaklanıyor olabilir.

• alt alta yazsana birleşik kötü durmuş
  • Alt alta yazınca belki sorununuz da çözülür.
  • Owl City. harıka olmus cok begendım..wall super tray ıconlarda super..su fılm dosyaları ıcın hangı programı kullanıyorsun yada nasıl yapıyorsun kesınlıkle ogrenmek ıstıyorum..Saglam bir film arsıvım var kesınlıkle yapmak ısterım ogretırsen sevınırım..
  • Owl City. aynen sıkılınca masaüstüyle uğraşmak güzel oluyor :) Desk güzel olmuş, tray simgeleri ve görev çubunun sıfır saydam olması farklı bi hava katmış
  • @Fîrzen Teşekkür Ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Owl City. harıka olmus cok begendım..wall super tray ıconlarda super..su fılm dosyaları ıcın hangı programı kullanıyorsun yada nasıl yapıyorsun kesınlıkle ogrenmek ıstıyorum..Saglam bir film arsıvım var kesınlıkle yapmak ısterım ogretırsen sevınırım..

Photoshop CS5den yapıyorum.
    Anlatım için:http://sp3ctrm5tr.deviantart.com/art/Folder-Template-Tutorial-Video-162633959
    Template için:http://sp3ctrm5tr.deviantart.com/art/Folder-Icon-Template-161785282

Yorumun için Teşekkürler.

• quote:

quote:

Buyrun SS..DreamWeaver simgesine bakarak sorunumu anlayabilirsiniz..Rocket Dock simge boyutlarını büyüttüğümde ise ekranda çok fazla bir alan kaplıyo simgeler.
    http://i41.tinypic.com/6o0eav.jpg

Simgenin png çözünürlüğü ne kadar? Bir de yaklaşık 80x80 gibi bir çözünürlükte yapın. Fonttan da kaynaklanıyor olabilir.

Çözünürlükten kaynaklanmıyo.Ama dediğiniz gibi Fonttan kaynaklanıyo gibi.Font zaten biraz karışık birde boyutunu küçültünce iyice karışık bir duruma geliyo.Alt altya yazıncada pek güzel durmuyo açıkçası.Onun için alt alta yapmadım Iconları..

• Reca ederim..

teşekkürler benden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

furkan resim şekil olmuş

buda benden ne eksik ne fazla sölerseniz sanırım baya bir düzenleme yapmam gerekli

arkadaşlar hava durumunu nasıl yapıyoruz böyle bilgisi olan varmı.skin adı nedir ve de hava durumunda hangi sehri göstermek istiyorsak onu nasıl ayarlıyoruz.anlatabilcek bir arkadaşımız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 15 Mayıs 2010; 17:50:48 >

•  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

Masaüstümün güncel hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Masaüstümün güncel hali

Simge isimlerinde kullandığınız font nedir? Güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

quote:

Masaüstümün güncel hali

Simge isimlerinde kullandığınız font nedir? Güzel duruyor.

HandelGotDLig

• quote:

HandelGotDLig

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.