Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben deviantart şeklini görmedim ama rss simgesi de değildi gerçi eski simgeyide hatırlayamadım bir türlü ama rss simgesi değildi, da simgeside görmedim ama garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

ben deviantart şeklini görmedim ama rss simgesi de değildi gerçi eski simgeyide hatırlayamadım bir türlü ama rss simgesi değildi, da simgeside görmedim ama garip

Aynen bende.Ayrıca Blog Linklerine RSS Icon'u koyulması gerçekten biraz saçma olmuş..
  • DA renklerinde yeşil bir klasör ikonu vardı daha evel.
  • Ben bu aralar laptopla uğraşıyorum benden bu ay sonuna kadar görüntü gelmez heralde
  • Hangi tema en ıyısı ve neden yada hangı tema basarılı ama kullanıssız dıye bır anket acıp tartıssak nasıl olur arkadaslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Hangi tema en ıyısı ve neden yada hangı tema basarılı ama kullanıssız dıye bır anket acıp tartıssak nasıl olur arkadaslar..

kimseden yorum gelmedi, zaten iz yarışmayı bırakıp bu formata dönmemişmiydik, ama şuanda bu konuda ne yapılıyor ben pek anlamadım
  • Bu format güzel istiyen masaüstünü koyar yorumlar yapılır , varsa eksik yanlar falan söylenir ,iconlar vs paylaşılır

2smoke dA ile ilgili birşey sorucam anasayfanda featured çalışması koyuyosun kalpli sende 2 tane var onu nasıl 2 tane yapabilirm bende 1 tane konuyo en fazla
  • çoook teşekkürler nası mesudum bilemezsiniz ehe ehe hemen yapıp bende koyacagım deskimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Bu format güzel istiyen masaüstünü koyar yorumlar yapılır , varsa eksik yanlar falan söylenir ,iconlar vs paylaşılır

2smoke dA ile ilgili birşey sorucam anasayfanda featured çalışması koyuyosun kalpli sende 2 tane var onu nasıl 2 tane yapabilirm bende 1 tane konuyo en fazla

Format iyi yaw bişeyi yok, yolluyor herkes masaüstünü işte. Tartışıyoruz. Bu aralar windowsla pek alakam olmadığı için yukardaki soru (anket) için bişey diyemiyecem. Kullandığım VS yi biliyosunuz zaten XP de.

Furkan, tam emin değilim ama bir iki yabancı arkadaştan duyduğuma göre (Rissol, Delta909) bi şekilde senin popularitene göre oraya ekleyeceğin widgetler artıyor. Bende Full açık alayı. 6 sayfa felan widget ekleme yeri :) Hatta ücretli olanlardan da açılanlar oldu. Bişey kazanıyorum herhalde ama bende bilmiyorum 650 bin e gelmiş nerdeyse sayfa gösterimim. Rekora gidiyorum kendi çapımda.

Şöle örnek resim atayım

• Ulem merak ettim kurcaladım, 2 cisi gitti benimde, geride gelmiyor

Bu arada 15 tana süper lama kazanmışım. 80 tane olunca Güneş gözlüğü veriyolarmış :)

• -Masaüstümün çok renkli olması hoşuma gitmedi galiba, bu daha iyi oldu, evet evet bu daha iyi oldu :)

-İstek üzerine kullandığım ıvır zıvırları paylaşabilirim

-Wallpaper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 20 Mayıs 2010; 2:25:16 >

• @ Fîrzen

güzel desk hoşuma gitti wallpaper iimiş
  • torque89 teşekkür ederim. Wallpaper`ı koydum mesajın altına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

torque89 teşekkür ederim. Wallpaper`ı koydum mesajın altına :)

teşekkürler paylaşım için
  • can sıkıntısı

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Ulem merak ettim kurcaladım, 2 cisi gitti benimde, geride gelmiyor

Bu arada 15 tana süper lama kazanmışım. 80 tane olunca Güneş gözlüğü veriyolarmış :)

Bende 16 llama var 40 tane oluncada papyon veriyolarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*
    Bende 16 llama var 40 tane oluncada papyon veriyolarmış

Papyon değil olm o bowtie :) CDART ın MAC versiyonu
  • torque89 saat 06:01 mi.? gercekten can sıkıntısı olmus...

Ama iç açıcı bir desk olmus elıne saglık..

Firzen seninkide güzel olmus winamp skinini begendım bide juelz venturayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 20 Mayıs 2010; 14:03:49 >
  • bendeo google'a bowtie yazdım papyon çıkınca görsellerde papyon zannettim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.