Arkadaşlar geçenlerde asus maximus extreme anakartım bozuldu garantiye yolladım we geri iadesini istedim elimde 589 ytl lik vatan computerdan hediye çeki war bunun yerine başka 1 anakart almak istiyorum sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum
sistem bileşenleri
WD raptor 150g 10000rpm MSİ 8800gt Ocz 1333mhz ddr3 İntel Q6600 pc power and cooling (Ocz) 750watt power
dedigim gibi elimde hediye çeki oldugu için vatandan alıcam anakartımı
bilgisayarımı sadece oyun için kullanıyorum bunuda belirtiyim oc konusunda profesyonel olmamakla birlikte yapabildigim 1 kaç şey war
şimdiden tşkler
Madem sadece oyun oynanıyo o pc de bence o paraya anakart almayın ekran kartı alın. Bildiğim kadarrıyla anakart almak şart değil. 4870 alınabilir, hatta GTX260 alınabilir. Elinizdeki 8800 ü de satıp P45 alabilirsiniz
8800 zaten sadece geçici 1 kart şu anlık benim için 4870x2 yi bekliyorum gtx280den istedigimi bulamadım o yüzden dedigim gibi o ekran kartı şimdilik geçici benim için ekran kartı için ayrı 1 bütçe ayırmış bulunmaktayım o yüzden şimdi öncelikle cidden ii 1 anakart lazım :)
quote:
Orjinalden alıntı: Enchanter
Madem sadece oyun oynanıyo o pc de bence o paraya anakart almayın ekran kartı alın. Bildiğim kadarrıyla anakart almak şart değil. 4870 alınabilir, hatta GTX260 alınabilir. Elinizdeki 8800 ü de satıp P45 alabilirsiniz
katılıyorum
ama illa anakart alıcam diyosanız : Gigabyte X48T-DQ6
toplam 725tyl yeriye 15 ytl kalıyor onunlada boşcd-dvd alabilirsin
GTX 280 Almanı şiddetle tavsiye edeirm. X2 ve SLI sistemlerde Microstuttering problemi var ve unutma her oyun Çift grafik kartını desteklemeyebilir. Yani birçok oyunda 4870x2'nin performansını göremezsin zaten FPS yazsa da akıcılık alamazsın MicroStuttering var çünkü... Temel yapı taşı değişmedikçe MicroStuttering problemi olur...
quote:
Orjinalden alıntı: jnrgndz_798
quote:
Orjinalden alıntı: Enchanter
katılıyorum
ama illa anakart alıcam diyosanız : Gigabyte X48T-DQ6
ama X48T DQ6 1900MHZ DDR3 1600FSB ANAKART 'ı düiünmekteyim fakat bi aralar gene DQ6 larda 1 problem olduguna dair 1 şeyler okumuştum ama tam emin degilim gigabytı hernekadar sewsemde kulandıgı malzemeler ii olsada Asus'a biraz daha sempatim war ben Striker II Extreme 790i ULTRA SLI DDR3 1600FSB ANAKART 'ı düşündüm http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33620
bunun hakkındaki görüşleriniz nedir?
Biraz daha yardıma ihtiyacım war pls
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme