Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ROLLING STONES , Medazor , Medazor , onea54 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
9.600
Cevap
583
Favori
972.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vevotr kullanıcısına yanıt

    Kasım / Aralik ayinda vuracagi voleyi hepsi vuruyor. 8. Ay a kadar kampanyalar orta yollu ilerler pek haddi hesabi olan karlı kampanyalar o kadar olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum market kampanyası carrefour alışverişinde sayaç işliyor.

    Migros alışverişinde işlemiyor.

    Kampanya koşullarında gecerli yerler listesi yok.


    Migrosun sayılmadığı kampanya hiç görmemiştim.

    Saçma sapan işler

  • Benim maxiparalarda gelmedi nedense e ticaret ile birlestirdik o yüzden mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husozi H kullanıcısına yanıt

    Marketten çok pos cihazı ile ilgili olabilir bazı mağazalarda maximum yok ortak pos cihazlarında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul kart kampanyasi yokmuydu? Sanki katılım sağlamıştım ama şu an ocak ayı görünmüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende maxımumlu olarak 2 yıl sonra aranıza tekrardan katılıyorum..worldcardı ykb den alamayınca maxımum platınum aldım iş bankasından..150tl gibi kart aidatı var iş bankası aidat iadesi konsunda nasıl..ykbden bu yüzden kızıp kapatmıştımda..sanırım o yuzzden kart vermediler..

  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

    Yenisi gelmedi ocak atı için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 maximiles var uçak bileti harici kullanamıyor muyuz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yemeksepeti haricinde Maxipuanları nerede kullanabiliyoruz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maximum mobil de şöyle bir kampanya görüntülüyorum. Ancak SMS gelmedi. Bana tanımlı mıdır sizce arkadaşlar.
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla size tanımlanmış bin TL harcama yaptığınızda belirtilen tarihte 75 TL Maxi puaniniz yatacaktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az evvel bankamatik kartı için şubeye gidip 14.450 limitli
    Aidatsız maximum kart ile aranıza katıldım.
    Aidatli geçeyim mi?
    Kampanyalar
    Mil puan nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Ocak 2022; 11:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabınızdaki puanları nasıl komisyonsuz nakite döndürebileceğinizle ilgili şöyle bi kaynak mevcut

    https://polimats.com/kredi-karti-puanlariniz-nasil-nakite-cevirebilirsiniz/

  • Merhaba arkadaşlar, biraz karışık bir sorum var yanıtlayabilirseniz sevinirim.


    Şu anda Akbank kredi kartını kullanıyorum. İşyerim İş Bankası ile çalıştığı için İş Bankası banka kartı çıkarttım. Banka personeli banka kartı yanında Kredi kartının da zorunlu olarak verildiğini söyledi ve Maximum kredi kartı da tarafıma teslim edildi. Kredi kartını hiç kullanmadım şifre dahi oluşturmadım duruyor köşede. Banka kartımla market harcamaları yaptım. Bugün kampanyadan 75 TL maxipuan kazanmışım sms geldi biraz önce. Uygulamadan kontrol ettiğimde MaxiPuan kredi kartı üzerinde görünüyor. Neden bankamatik kartına yüklenmemiş ? Şimdi ben bu maxi puanı kullansam, bu karta kart ücreti keserler mi? Kredi kartını kullanma niyetim yok açıkçası üyelik ücretinden dolayı. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde üyelik ücretiniz kredi kartını hiç kullanmasanızda kesilir diyor saçmalık. Bankada işlem yaptırırken banka personeli kredi kartından üyelik ücreti alınmayacağını söylemişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 8 Şubat 2022; 19:19:44 >




  • SychoMind kullanıcısına yanıt
    Maaş anlaşmasına göre kredi kartından ücret alınıp alınmayacağını işyerinden öğrenin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba tekrardan herkese, İş bankasıyla yeni yeni çalışıyorum bir kaç ay oldu daha. 8 Şubat salı günü 200 TL üstü banka kartımla market harcaması yaptım, 2 saat sonra 75 TL maxipuan yattığı mesajı geldi. Maximum Mobil uygulamasını daha kullanmayı bilmediğim için bu market kampanyasına uygulamadan katılmamıştım.2 gün sonra 10 Şubat Perşembe günü maximum kredi kartımı da müşteri temsilcisini arayarak teslim aldığıma dair onay vererek kullanıma açtırdım.Hatta görüşmeden 2 dakika sonra mesaj geldi, kredi kartınızı teslim aldığınızı onayladınız kartınız kullanıma açılmıştır diye. Bugün Maximum mobil uygulamasını kurcalayayım dedim, kredi kartınızı teslim aldığınızı teyit edin 75 TL maxipuan kazanın kampanyasını gördüm sana özel kampanya kısmında. Bu kampanyada katıl butonu yok bu arada.


    Bugün müşteri temsilcisini aradım, bana 75 TL hangi kampanyaya istinaden yattı diyorum bulamadı. 200 TL market harcaması yaptım diyorum Salı günü onun puanı mı yattı diyorum, yok bulamadı. Daha sonra kredi kartı teslim kampanyasının 75 TL'si yatmış dedi. Ama ben kartı teslim onayını daha dün arayarak verdim. Mesajı bile duruyor, 2 gün önce kredi kartını açtırmaya onay vermeden nasıl puan yattı diyorum cevap yok. Market harcaması kampanyasındaki kazanım puanınız da 3 Mart tarihinde yatıcak dedi ve görüşmeyi sonlandırdık.


    Müşteri temsilcilerinin hiç bir şeyden haberi yok gibi geldi bana. Muhtemelen 3 Mart'ta bir şey yatmayacak. Kredi kartını kapattırıcam hiç memnun kalmadım, çalışanların kampanyalar ile uzaktan yakından alakası yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 11 Şubat 2022; 14:46:58 >




  • 1-31 Ocak arasında giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve optikte 2. ve sonraki 200'e 20, toplam100 kampanyasında TY'de işlem yapınca sayaç işlemiyordu ancak puan yatar diye düşündüm ancak yatmadı. TY'yi artık giyim olarak saymıyor mu?

  • 40x3 120 TL eticaret kampanyasında farklı gün olması gerekiyor mu kampanya kurallarında böyle birşey yazmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

    aynı gün aynı işyeri hariç aynı gün de yapılan alışverişler dahil gözüküyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 15 Şubat 2022; 10:26:45 >
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.