Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.826
Cevap
586
Favori
1.007.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanlarımı, sanal pos çalışmayınca mecburen market ve akaryakıtta kullanmaya başladım ancak puanlar son kullanma tarihlerine göre kullanılmamış, bu sebeple 47,5TL puanım silinmiş görünüyor. Böyle olunca SKT'si ayın 23'ü olan puanımın da SKT'si bugün görünüyor. Daha önceden böyle bir sorun yaşayan var mı? Müşteri temsilcisine anlatmaya çalıştım ancak 6 farklı kampanyadan gelen puanları SKT'lerine göre muhtemelen bir arada göremediği için o da anlamadı, mecburen yazarak tablo şeklinde göndermem lazım.

Bir de 1-9 Aralık arasında BANKAMATİK kart ile 2. 200TL giyim, giyim aksesuarı vs. alışverişine 20, sonraki 200TL'ye 20, toplam 40 TL puan kampanyası vardı. Bu kampanyayı bankanın sitesinde bulamadım, kampanyayı görebilen veya ekran görüntüsü almış olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 19 Aralık 2021; 14:56:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Hocam benim yerime diğer arkadaşı haberdar etmişsiniz. O dediğim kampanyayı maximiles sitesinde buldum.

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)www.maximiles.com.tr
    Son Moda MaxiPuan Kampanyası | Maximiles
    https://www.maximiles.com.tr/kampanyalar/son-moda-maxipuan-kampanyasi

Bunun bitişi 9 Aralık, puan YATMASI gereken tarih 17 Aralık idi ama henüz yatmadı.

Bir de üstteki kampanyadan ayrı, puanların SKT'sine göre sırasıyla;

17 Aralık Mobil Ödeme 100

19 Aralık Market 100

23 Aralık Maxiparacard Fiziki ve Seçili site 100

puan kampanyaları vardı. Bu kampanyalardan 252.5TL değerinde puanı ayın 16sında kullandım. Şu an SKT'si 23 Aralık olan 47,5 puan kalması gerekirken, bana SKT'si 19'u olan 100TL puan gösteriyor. Anlamadım gitti.

AG'nin posunun düzeleceği yok, ben en iyisi bunlar da silinmeden harcayayım, daha sonra kayıt açtırırım artık.

Onu da mecburen yazarak yapmam lazım, anlatılacak şey değil.

Temsilci isbank.com.tr üzerinden iletişime geçebilirsiniz dedi ancak mail atmam daha sağlıklı olacak. Çözüm sağlayabilecek bir mail adresi biliyor musunuz hocam?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam ag ye dün is posu gelmişti düzeldi mi denemedim ama isterseniz deneyin fakat önce 1 TL deneyin sistem tek çekim de alıyor bakın sorun yoksa devam edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam ag ye dün is posu gelmişti düzeldi mi denemedim ama isterseniz deneyin fakat önce 1 TL deneyin sistem tek çekim de alıyor bakın sorun yoksa devam edersiniz.
    Hocam çok teşekkürler. Bankamatik kart ile hesaplardan tekindeki puanları kullandım, diğerini de gece kullanırım kısmetse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Almazlar seneye bu ay direkt yansır ama aidst

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimde aynı. Direkt ödedim hepsipay diye çekmiş hb. Puan yatmayacak gibi yatmasın bir şikayet oluşturalım yatırırlar heralde. Hepsipay yazıyor hatta maxipuan da vermiş 5 10 kuruş kadar ya i pos iş bankası muhtemelen ama isimden dolayı sayac işlemedi.

O zamana kadar düşünürüm zaten.İptal falan ettiririm

Teşekkürler.

Aynen, sayaç işlemiyor.

Takip etmek güçleşiyor bu sebeple.

Bankaya yarayan, kullanıcıya yaramayan bir durum haliyle...

• Arkadaşlar Hepsiburada'dan 3000 TLlik alışveriş yaptım bu kartla. Tüm kampanyalara da katıldım. 10 gün civarı geçti ve hiçbir puan, sms, bildirim gelmedi bu normal mi? Kesin e-ticaret vb. kampanyalara dahil olur diye düşünmüştüm... Tek tek incelemedim her kampanyayı ama bi sıkıntı var diye düşünüyorum. Müşt hizmetlerine ileteyim mi yoksa daha beklemek mi lazım ?

Çiçek Sepeti 750 TL alışverişe 50 TL,

Yeni Yılın Maximum Kazandıran Kampanyası ile 20 TL, Puan 18 Ocak

Çiçek Sepeti 50 TL Maxi Puan Fırsatı ; Puan 18 Ocak

750 TL Çiçek Sepeti harcaması ile 120 TL iade alınabilmekte.

Bildirin hocam. Hepsipay olarak görünüyorsa iade kampanyaya saymıyor. Benim de öyle oldu sonra yattı şikayet açmıştım

Benim de yatmadı. Puanların yattığı gün o 20tl yatmadi diye şikayet açtım. Bugün yatırdılar.

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

Maxipara henüz düşmemiş. Bu ay yokmu acaba?

Benim bugun cektirmem gerekiyordu bonusla bi cektirdim birde kredi kartina ya suan maxipara ya arti olarak vermiyor. Ama sartlara baktim maxipara da gecerli olduğu için sirf temassiz ozelligini maxipara dan kredi kartina geciste bazen sıkıntı olabiliyor. Sistem Ozel nfc kod atandigi için ne olur ne olmaz diye, maxipara nin nfc iptal edip k. Kartina atarim sonra geri almak isterim sorun vs müşteri hizmetleri de çözemiyor o sorunu telefonluk birsey o yüzden kurulu duzeni bozmamak için maxipara ya attim arti puan vermede de. Ama bu dedigim gibi bugun yapmam lazimdi o yüzden bundan sonra maxipara nin da kampanyaya dahil olmasini bekleyeceğim kampanyanın son zamanlarindan bir kac gun önceye kadar

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.