< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (210. sayfa)

-
-
100 degil zaten 50 gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul kart ödemesi pazarama içinde hocam. Pazarama içinden ödeme yapana 100 tl puan diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız şimdi dikkatimi çekti detaylarda sms bilgilendirmesi diyor. Bana sms gelmedi. Sanırım zaten ben faydalanamıyormuşum. Uygulamada herkese görünüyor sanırım.
Kampanya Detayları: Kampanya belirlenen kişilere özel olarak düzenlenmiş olup, yalnızca Banka tarafından SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz faydalanabilir.
Sms gonderilmemis olabilir bana geldi duruyor sms de ama uygulamada gorunuyorsa zaten smsli kisilerden oluyorsun bence
Teyit ettim hocam, uygulamadan çıktım. Kayıtlarımı sildim kampanya kayboldu. Tekrar giriş yapınca göründü. Haklısın. Sms gelmese de kampanya kişiye özel çıkıyor.
Işcepten ilk kez müşteri olup maximum kart alarak 200tl harcayana 200tl puan
Arkadaşlar Maxi Genç Kartım var ve bir türlü limit arttıramıyorum. Diğer bankalarda 10-15k limitim var, burada ise 2K: Diğer bankalardaki limitimi düşürüp denedim yine de olmuyor. Kartın limitini arttırabilsem sürekli kullanacağım. Bunun bir çözümü var mı ne önerirsiniz?
-
sadece pazaramada geçerli puan denilmişti ama turna sitesinde de puanlarım görünüyor. sizde de böyle mi ? turnaya yükleme yapsam sorun yaşanır mı acaba sonra.
-
Hocam ben genelde internet bankacılığında aylık gelirimi 50.000-100.000 falan yazıyorum limit artışına müsade ediyor deneyebilirsiniz
Bankamatik alip harcama yapilsa olmuyor mu
O nerde hesabim ayarlarda mi güncelleme mi yapacagiz
benim 16k kart ama limit artisinda alabileceğiniz max limite ulaşılmıştır diye cvp geliyor tum bankalardaki max limit sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 15 Ağustos 2021; 13:50:43 >
Turnadan daha sonra nasil ceviriyoruz puanları bilet mi aliniyor sadece
Ayarlar, kartlar, limit güncelleme deyince aylık geliriniz olan kısmı düzenleyin orada. Yüksek rakam yazın yani
Bordro vs kanit istenirse sonra
Bir 0 fazla atmışım dersin (:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Turnadan daha sonra nasil ceviriyoruz puanları bilet mi aliniyor sadeceevet bildiğim kadarıyla 2 yıl süresi var. hem otobüs hem uçak bileti olarak elbet kullanılır bu süre içinde. anlık çevirmede bana en mantıklısı bu geliyor.
-
Yok sadece kredi kartı diyor
Yukledikten sonra 2 yil silmiyorlar mi
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Yukledikten sonra 2 yil silmiyorlar mievet 2 ( iki) yıl süresi var silinmiyor. toplamda iki (2) yıl boyunca kullanabilirsin puanları. elbet denk gelir kullanılır uçak ve otobüs bileti alırken. unutmadan 2(iki) yıl boyunca kullanılabiliyor yani iki(2) yıl boyunca silinmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X