arkadaşlar merhaba bu konuda cahil sayılırım da gitti gidiyordan 729 liralık maçı satın aldım,maximum kart 50 lira puan verdi.Hepsi burada'dan şampuan alacapım mesela ve 50 lirasını puanla ödemek istiyorum ama izleyeceğim adımı bilemedim.mobile 50 puan yüklenmiş ama kullanmayı bilemedim.yardımcı olandan Allah razı olsun |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (209. sayfa)

-
-
Geçen ayın temmuz mobil ödeme ve maxipara bugün yüklenme tarihi. Henüz yüklenen puan yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araçta öde kampanyasında aşağıdaki şekilde bir madde var bu nasıl saçmalık
Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum Mobil’in içindeki Pazarama'dan yapılacak alışverişlerde kullanılabilecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam pazarama ve araçta ödeme yapmadım bilgim yok maalesef
uygulama içinde kullanılacak yazsada puan genel olarak yattı ve harcandı.
-
Teşekkür ederim
Hepsi burada da kullanımı hiç bilmiyorum hocam. A101 migros Yemeksepeti ve şoktan harcıyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba maxipara kart ile mobil ödeme yapmak istedim ancak hata verdi 3 4 kez denedik gene od3me onaylanması ne gibi bir sıkıntı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: 55_42
Merhaba maxipara kart ile mobil ödeme yapmak istedim ancak hata verdi 3 4 kez denedik gene od3me onaylanması ne gibi bir sıkıntı olabilirMobil ödeme nfc ile aynı sıkıntısı yaşadım 3-4 kere denedim her defasında ödeme gerçekleştirilemedi hatası verdi. Uygulamayı silip yeniden mobil ödemeyi aktif ettim temassız kart aktivasyonu yapıldı ve şu an sorun çözüldü. İsterseniz sizde silip tekrar yükleyin uygulamayı.
-
Teşekkürler sildim tekrar deneyeceğim
Maksimum mobil kampanya sayaç kısmı eksik gösteriyor. Po kampanyasina katıldım. 4. Harcamayı göstermiyor .sizde de eksik gösterdiği oluyor mu?
2.kez ve sonrasi 300tl harcamaya 150tl ye kadar veren kampanyasinda trendyol var ama biara farkli post cekim olayi vardi o duzeldi mi eski haline döndü mu cuzdana atsak sayiyormu eskisi gibi
Pos sorunu garantide vardı. Açık açık Trendyol geçerli demiş. Sayılacaktır.
Garantiye baktim trendyol u komple çıkartmış üye is yerinden. Trendyol da gecerli yazıyorlar direk alimda geçerli oluyor fakat cuzdana atma işini yapınca postu param firmasindan mi ney alıyordu uyaniklar ve saymıyordu o acigi kapamislardi ama eski haline tekrar getirdiler mi bilmiyorum. Bir kac saat önce tebden bintl attim maximumdan da 300tl attim bakalim ne olacak
Forumdaslar
27 Temmuz 8 Agustos size ozel 50tl kamp katilan var mi?
Katildigim kampanyalarda görünmüyor katıl seçeneği yoktu zaten o yuzden ne zaman yatiyordu bilgisi olan yatan varsa paylasabilir mi lütfen 😕
quote:
Orijinalden alıntı: MiNiK
Maksimum mobil kampanya sayaç kısmı eksik gösteriyor. Po kampanyasina katıldım. 4. Harcamayı göstermiyor .sizde de eksik gösterdiği oluyor mu?PO Kampanyasında 4. yü gösterdi. Ama E-ticaret kampanyasında Teknosa alışverişini göstermiyor.
-
200tl puan yeni müşterilere neden yatmıyor yatan varmi
13 ağustosta yatacaktı yatmadı
Emin misin kesin 13müydü aldıysan ekrani atar misin ben almayi unuttum katildigim var sadece
ona gore kayıt actiralim fiziki 200tl veteriner harcamasi yaptim ben 50tl gelmesi gerekli is posu falan yazmiyordu demi😬
O hangi kampanya hocam 200tl diye bisey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X