< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (211. sayfa)

-
-
maximum uygulamsındaki pazarama kısmından
2000e 200
150 ye 50
200 e 20 pazaramada kullanmak için maxipuan kampanyaları birleşir mi acaba
-
Arkadaşlar Maximum Genç'in her ay yenilediği "Maximum Genç kartınla seçili e-ticaret firmalarından tek seferde yapacağın peşin veya taksitli 100TL'lik alışverişine 20TL MaxiPuan" kampanyası Trendyol Cüzdanda geçiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstemiyor denedinizmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçiyor.
-
Bugün isbankasından yeni bir hesap açarak maximum genç kredi kartı aldım ama maximum mobile de m.genc kart ayricalıkları çıkmıyor. Yeni veya harcama yapmadıgım icin olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpnode -- 27 Ağustos 2021; 11:6:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar Gecen ay isbank mobilden kredi kartina basvurup 200 tl alisverise 200 maxipuan dan yararlanan varmi puanlar yatan oldumu
quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMATIC
Arkadaslar Gecen ay isbank mobilden kredi kartina basvurup 200 tl alisverise 200 maxipuan dan yararlanan varmi puanlar yatan oldumuHaberimiz olmadı ki!
quote:
Orijinalden alıntı: merhaba_2233Haberimiz olmadı ki!
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMATIC
Alıntıları GösterTeşekkürler. Bu ay yine varmış
-
Evet bu yenisiymiş
Macımum da aidat nezaman yansıyor acaba?
A101 DE MAXSİ PUAN KULLANILIYORMU ACABA ?
-
Evet kullanabiliyorsunuz.
Kart aidatı yansımış iptal ediliyormu puan veyahutta başka teklifleri varmı bilenler cevaplarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: wolfdks
Kart aidatı yansımış iptal ediliyormu puan veyahutta başka teklifleri varmı bilenler cevaplarsanız sevinirim.Bana 2-3 ay önce, 6 veya 9 ayda (tam hatırlamıyorum) toplam 7000 lira harcama karşılığında iptal edebiliriz dediler, kabul ettim. O süre dolmadan da harcama hedefini tutturdum.
-
1500 lira 5 taksit faizsiz nakit avans verdiler.
-
maximum karta basvursak aidatı ne zaman yansıtıyor? 1 yol sonra falansa alınabılır sanırım o zamana kadar kapatılabılır?
-
işbankası bankamatik kartım var bu kampanya dan yararlanabılır mıyım? yoksa ilk defa iş bankası musterı olmak mı gerekıyor?
-
Aidati İptal ettiler de mi verdiler nakit avansı yoksa ücret karşılığında mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X