Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.634
Cevap
581
Favori
976.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartımın mobil temazsızını kaldırmıştım aktif edecektim bugun ayarlardan mobil temazsız butonu aktif ettim kartınız en kısa sürede yüklenecektir diyor yüklenmiyor bildirim geliyordu kartınız yüklendi diye gelmiyor uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum çözüm üretemedim bir türlü

• wolfdks kullanıcısına yanıt

Aidat iptal olmuyor onun yerine işte sıfır faizli taksitli nakit avans veriyolar. 100 liraydı aidat. Çok da karlı olmuyor benim açımdan ama kabul ediyorum her sene.

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var

• bandaleros kullanıcısına yanıt
    Bence biraz zorlayın. Her sene bana da nakit avans tavsiye ediyorlar. Sonrasında puan öneriyorlar. En sonunda aidat iadesini bir sonraki aya artı bakiye olarak yansıtıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Genel bi sorun heral whatsap gruplarında da sorun yaşayan çok kayıt açtırdım ben teknik ekibe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şikayet vardan kayıt oluşturun ben her yıl aynı yapıyorum hem asıl hem ek kart aidatını iade ediyorlar karta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 7 Eylül 2021; 13:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

Genel bi sorun heral whatsap gruplarında da sorun yaşayan çok kayıt açtırdım ben teknik ekibe

Aynı durum bende de var. Bir de geçen gün müşteri şifremi sıfırladı, yenisi alıp girdim, yine sıfırladı. Bu döngü 3-4 kez devam etti. Bugün de yatması gereken puanlarım eksik yatmış. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

Bir telefonda çift uygulama kullanan varsa bir sorum var arkadaşlar. Maximobil'i çift uygulama olarak kullanarak NFC ile ödeme yapmak istediğimizde, istediğimiz hesaptaki istediğimiz kartın temassız özelliğini aktifleştirerek sorunsuz ödeme gerçekleşiyor mu? Her seferinde uygulamadaki hesabı değiştirmekten yoruldum. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• Kendim sorumu cevaplayayım önce 1500 nakit avans teklif ettiler kabul etmedim sonra 80 TL puan teklif etti kabul ettim. Demekki diretsek aidatı da verecekler demekki. Seneye görüşürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximiles kullanıyorum, 250₺ aidat kesildi. Bugün aynı (1500₺ nakit avans, 80₺ maxipuan) tekliflerin dışında 6 ay içinde toplam 15000₺ harcama sözüne iade ederiz dediler, kabul ettim.

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt

sorun bende de var ne yaptımsa çözemedim

• wolfdks kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar, kabul etmedim derken, kart ücretine itiraz mı ettiniz, yoksa kart kapatma blöfümü yaptınız

• exqwerex E kullanıcısına yanıt

Ücrete itiraz ettim ve iade etmeyecekseniz kapatın dedim nakit avans istemiyorum dedim. Sonrasında 80 TL teklifi geliyor.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bile 18bin maximum platinum kullaniyorum 168tl kesilmisti 97 yili 190k vadeli hes musterinize bunu mu mehel goruyorsunuz dedim iade yansimis ama 250tl cok gibi ne ozelligi var ki farkli

• Size ozel 100/50 pazaramadan yapinca 100tl m.puan kamp icin yakit alanlarda sorun yasayan var mi
    100tl yakit aldim 98tl yansımış onceden kaydımı actirdim her halukarda hakkimi alirim alıyorum 97den beri boşa isbankasinda degiliz ama ugrastirmasalardi yakitta yatmayan oldu mu iletisime gecsin cozum sunayim

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hocam ben bile 18bin maximum platinum kullaniyorum 168tl kesilmisti 97 yili 190k vadeli hes musterinize bunu mu mehel goruyorsunuz dedim iade yansimis ama 250tl cok gibi ne ozelligi var ki farkli

Ek özellikleri ne bilmiyorum, zamanında maaş hesabının yanında vermişlerdi, kullanmaya devam ediyorum.

• bende 15 bin harcama sözüne aidat iadesi aldım ama gerçekten çok saçma bir hal aldı 250 tl kart aidatı nedir ya. denizbank ve diğer bankalar hiç ikiletmeden iade ediyorlar.

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Var. Ben bir de petrol ofisi kampanyasıyla kesişmesin yatırmazlar falan diye gittim opetten aldım 100 lira akaryakıt. 50 lira yatırdılar. İtiraz ettim inceledik 50 lira yatırmışız zaten dediler. Bir daha itiraz edip kayıt açtırdım. Bugün sonuçlandı pazaramadan yaparsanız 100 lira verirdik demişler. Kampanya başladığı gün de arayıp konuştum mh'yle. 3 kere falan sordum gidip pazaramanın altındaki öde-geçten 100 lira akaryakıt alırsam 100 lira mı puan yatacak diye. Üstlerine sordu birşeyler yaptı evet dedi sonunda ordan yaparsanız 100 lira yatar. Sonuç yatan puan 50 lira. 1 aydır çözemediler 50 lira puanın üstüne çöktüler benim. Yıldım valla.

• maximum mobil temassız ödemesinde sıkıntı yaşayan var mı?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Var. Harcama yapamıyorum

Aynısını ben de almadan once sordum uyg icinden alirsak 100tl verilecek mi diye ustlere soruldu ve ust de bisey bilmiyor sanirim ode gec ile yapilmaz diye bir şart yazmiyor demis

Is basa düştü o zaman 98tlyi kabul ettirip hem de 100tl yi almak
    Bastan konuştum cagri kaydimi dinletirim 50tl asla kabul etmem diye siz de ayni sekilde yapin dinlensin

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.