Şimdi Ara

Max Payne'de Ses Problemi Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam, Ses kartım Creative Live 5.1, Max Payne 2 yi kurdum uzun zaman sonra bir oynayayım dedim, ama seslerde bir problem var. Şöyleki, oyunun menüsünde ses normal, giriş sahneleri varya movie gibi onlar normal, bir odaya giriyorsunuz mesela efekt giriyor daha doğrusumovie o da normal ama adamları öldürürken ses çıkmıyor ahh vahh diye, silah atıyorum ses çıkmıyor hep bir müzik var. Yani action olmadıgı zaman sadece müzik sesi geliyor ne o telefon televizyon sesleri ne silah...
    Bu neden olabilir, oyuna girerken options’dan ses ayarlarının tüm kombinasyonlarını denedim, oyundayken audio ses ayarlarını denedim olmadı, oyunu baştan kurdum regeditten kalan dosya parçacıklarını sildim de kurdum hatta, gene aynı problem. Sizce neden olabilir, kurarken hiçbir hata mesajı da vermedi. Benzer oyunlarda böyle bir problem olmadı ama. Mesela COD oynuyorum normal. Bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim

• beyler yok mu cevap ya [byes]
  • beyler yok mu cevap ya [byes]
  • bende de aynı ses kartından var ...bende onu colın mc rae 3 de yapıyordu abuk sabuk sesler yapıyordu..max payne 2 i bitirdim bi sorun çıkmadı bende..colın mc rade ki sesi de şu şekilde halettim..gittim arkadaştan creativenin digital hoparlörlerini aldım digital output yaptım öle oynadım düzeldi tabi o hoparlörlerde 350 $ cık....:))
  • sen 4 speaker ı seçmişe benziyorsun ses kartının arkasında ön(yeşil) arka(siyah)
    ikisindede hoparlör varsa ve bunlar açıksa vede 4 speaker ı seçtiysen bi sorun olmaması
    lazım, ama sen 4 speaker ı seçipde sadece yeşile hoparlör bağladıysan senin dediğin
    sorun olur...
  • walla bende test yaptığımda center dahil tümünden ses geliyor ancak digital output kapalı tabi. açıp mı denesem artık, ne biliim ya neyse aksama öyle denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.