Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

@viiiz
    msi afterburner osd dan frame aç bi dene istersen

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

PlayClaw diye bir program var. Alternatif olarak kullanabilirsin, bir de onla dene.

http://playclaw.com/download.php

İki programı da denedim ama yine FPS görünmüyor, yabancı forumlarda yazılana göre Retail versiyonda Fraps vs. çalışmıyormuş.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Retail versiyonla oynuyorum fraps ile gayet güzel gözüküyor fps snapshot falanda alabiliyorum

• oyun ya 30fps yada 60 fps oluyor(aynı mekan) ortası yok gpu kullanımı yerlerde.

düzeltme : vsynç kapadım düzeldi. ort 70 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitonbaşı -- 4 Haziran 2012; 17:24:32 >
  • Ben bu oyunu cd-keycilerde satılan Retail şekilde alsam Steam ile ne fark edecek? Bir 100 TL vermek var birde 35-40 TL vermek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

@viiiz
    msi afterburner osd dan frame aç bi dene istersen

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

PlayClaw diye bir program var. Alternatif olarak kullanabilirsin, bir de onla dene.

http://playclaw.com/download.php

İki programı da denedim ama yine FPS görünmüyor, yabancı forumlarda yazılana göre Retail versiyonda Fraps vs. çalışmıyormuş.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Retail versiyonla oynuyorum fraps ile gayet güzel gözüküyor fps snapshot falanda alabiliyorum

Ben de bir türlü göstermiyor, ayrıca SS falan da alamıyorum.

---------------------------
    Multiplayer modunda hile yapanlar var, glitch veya bug da olabilir, birisi oyuna başlar başlamaz 5000-6000 civarı puan topladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

her ne kadar 1 de ekşi erik yemiş gibi dursada iyi ya

1cisi sam lake olması lazım yanılmıyorsam ilk iki oyunun senaryo ve müziklerini yapmıştı 3 oyunda katkısı varmı acaba merak ettim olağan üstü yetenekli bir senaryo yazarı bence

aslında ilk başkışta en gerçekçi 1. oyundaki duruyor :D rockstar ekibinden birinin suratını taratıp kaplama yapmışlar basit bir modellemeye :D hepsi bu :D o ekşi ifade yerine sabit bi ifade olsa tam olurdu. oda herhalde tarayıcıya kafasını cama yaslarken olmuştur :D

• arkadaşlar benim ekran kartım radeon 7690m xt . bilgisayarımda dx11 yüklü. ekran kartıda kaldırıyor. ama oyuna giriyorum ekran bellegi 512 gözüküyor. dx9 kullanıyor. dx11 yapıyorum . apply diyorum. yeniden başlatıyor oyunu. tekrar dx9 oluyor. lütfen yardım edin .))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kan_istio

arkadaşlar benim ekran kartım radeon 7690m xt . bilgisayarımda dx11 yüklü. ekran kartıda kaldırıyor. ama oyuna giriyorum ekran bellegi 512 gözüküyor. dx9 kullanıyor. dx11 yapıyorum . apply diyorum. yeniden başlatıyor oyunu. tekrar dx9 oluyor. lütfen yardım edin .))

Laptopta başka dahili ekran kartı var mı ? intel HD3000 falan ?
  • hadi bakam 2 saat kaldı inmesine sınav mınav hikaye oldu :))
  • 5850 bu oyunda yamulur sanıyordum ama çatır çatır üstesinden geldi.

70 FPS altına inmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

aslında ilk başkışta en gerçekçi 1. oyundaki duruyor :D rockstar ekibinden birinin suratını taratıp kaplama yapmışlar basit bir modellemeye :D hepsi bu :D o ekşi ifade yerine sabit bi ifade olsa tam olurdu. oda herhalde tarayıcıya kafasını cama yaslarken olmuştur :D

O ilk oyundaki eleman Sam Lake. Yani Remedy'de çalışan Max Payne 1-2'nin senaryosunu yazan şahsiyet, Rockstar'dan biri değil. Paraları fazla olmadığı için böyle yapmışlar. Aynı zamanda bölümler arası çizgi roman havasınında fazla ara video yapacak kadar uğraşamayacakları (maddi durumları olmadığı) için ortaya çıktığını biliyormuydunuz?

• Bunca zaman beklediğim oyun beni hayal kırıklıgına uğrattı o temiz cam gibi grafikler gitmiş yerine gta 4 vari soluk detaysız çamur gibi grafikler gelmiş senaryo adına da pek bişey göremedim daha her ne kadar 4. chapter da olsamda.. Ama oyunda bişeyler eksik sanki Maxin ağır çekimde atlaması olsun adamları vurma hissi olsun beni heyecanladırmadı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 4 Haziran 2012; 18:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

arkadaşlar benim ekran kartım radeon 7690m xt . bilgisayarımda dx11 yüklü. ekran kartıda kaldırıyor. ama oyuna giriyorum ekran bellegi 512 gözüküyor. dx9 kullanıyor. dx11 yapıyorum . apply diyorum. yeniden başlatıyor oyunu. tekrar dx9 oluyor. lütfen yardım edin .))

evet aynen hocam. intel hd3000 var . ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

quote:

quote:

Hiç birşey yapamıyoruz malesef . Oyun çift ekran kartlı laptoplarda genel olarak driver sorunu çıkartıyor oyun Harici ekran kartıyla açılmıyor kendini dahii İntel le açıyor o yüzden otomatikman dx9 a alıyor kendini . Rockstar ın da bu durumdan haberi var çünkü açılmış bir sürü sorun ve şikayet konusu var teknik destek hakkında . Bu konudan haberimiz var araştırmaya devam ediyoruz bir güncelleme olduğunda haber veririz diyorlar .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç birşey yapamıyoruz malesef . Oyun çift ekran kartlı laptoplarda genel olarak driver sorunu çıkartıyor oyun Harici ekran kartıyla açılmıyor kendini dahii İntel le açıyor o yüzden otomatikman dx9 a alıyor kendini . Rockstar ın da bu durumdan haberi var çünkü açılmış bir sürü sorun ve şikayet konusu var teknik destek hakkında . Bu konudan haberimiz var araştırmaya devam ediyoruz bir güncelleme olduğunda haber veririz diyorlar .

hadi yaa . nabalım beklicez artık. patch çıkartırlar yakında. teşekkürler yardımların için .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi yaa . nabalım beklicez artık. patch çıkartırlar yakında. teşekkürler yardımların için .

Rica ederim Bende aynı konuda sorun yaşıyorum konuda açtım cevap olarak benden dxdiag msinfo bilgilerimi istediler verdim cevap bekliyorum .Sırf bu yüzden masaüstünde oynuyorum oyunu .

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bunca zaman beklediğim oyun beni hayal kırıklıgına uğrattı o temiz cam gibi grafikler gitmiş yerine gta 4 vari soluk detaysız çamur gibi grafikler gelmiş senaryo adına da pek bişey göremedim daha her ne kadar 4. chapter da olsamda.. Ama oyunda bişeyler eksik sanki Maxin ağır çekimde atlaması olsun adamları vurma hissi olsun beni heyecanladırmadı maalesef.

o soluk grafikleri değiştirme olanağı vamrış sanırım ayarlar dan aa ile ilgili bişeyi değiştirince düzeliyor diğer sayfalarda soluk ve normal olarak karşılaştırma ss si falan vardı hatta

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/max-payne-3-pc/Max-Payne-3-PC-Anti-Aliasing-Comparison-3-FXAA-Anti-Aliasing-Versus-4x-MSAA-Anti-Aliasing.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Haziran 2012; 18:36:55 >

• arkadaşlar bb versiyonu indirdim tam kurulum biterken makine mavi ekran hatası vererek yeniden basladı.12.55gb lık yeni bitane indirdim oyun acılıyor fakat giriş introsunda(kapı fln var) 2 3 sn sonra takılı kalıyor.acaba cra*kten midir diye düsündüm buldm indirdim dosyaları kopyalarken makine tekrardan mavi ekran hatası veriyor ne sacma bişi anlamadım.dosyalarda virüs var heralde.sistemde güvenlik duravı kapalı virüs programı vs yok.oyunun oldugu klasörü actıgım anda mavi ekran hatası veriyor o dosyalardan dolayı.benm gibi bi sorun yaşayan oldumu? laptop kullanıyorum hp 6020et.kafayı yemek üzereym
  • oyunu bir türlü tam ekran yapamadım bilen varsa söylesin.

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb39.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyunu bir türlü tam ekran yapamadım bilen varsa söylesin.

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb39.jpg

oyunun bulundugu klasöre gel sag click metin belgesi oluştur adını da "commandline" olarak koy.sonra metin belgesinin icine şu kodu yaz " -fullscreen " kaydet kapa.oyunu calıstır.dene olursa yaz diger ark.larda sebeblensn

• Arkadaşlar sizce oyun orj almaya değer mi ? Mp alanların değerlendirmesi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.