Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyunu bir türlü tam ekran yapamadım bilen varsa söylesin.

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb39.jpg

alt + enter ?

• İlk başta çalıştı ana menüye kadar geldim.New game dedim " windows çalışmayı durdurdu" hatası aldım.Tekrar denedim bu sefer social clupta giriş yaptığımız kısımdan sonra hata verip attı.

Directx güncellemesi yaptım.Ekran kartı güncel. Anlamadım gitti. Win 7 64 bit kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

Arkadaşlar sizce oyun orj almaya değer mi ? Mp alanların değerlendirmesi nedir ?

Değer gayet güzel MPsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRe@TuReSsS

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyunu bir türlü tam ekran yapamadım bilen varsa söylesin.

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb39.jpg

oyunun bulundugu klasöre gel sag click metin belgesi oluştur adını da "commandline" olarak koy.sonra metin belgesinin icine şu kodu yaz " -fullscreen " kaydet kapa.oyunu calıstır.dene olursa yaz diger ark.larda sebeblensn

oldu hocam çok sağol

alttaki arkadaş alt+enter olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Arkadaşlar sizce oyun orj almaya değer mi ? Mp alanların değerlendirmesi nedir ?

Değer gayet güzel MPsi.

Peki mpyi biraz açıklar mısın karakter customization felan var mi ? Yada bir level atlama felan var mi ?
  • arkadaşlar blackbox versiyonunu indirdim loading ekranında kalıyo ilerlemiyo
    lütfen biri yardım etsin kafayı yemek üzereyim
  • Bende de aynı sorun vardı.Home bas social club'e login ol.

Ama bende sonradan new game diyince oyundan attı.Tekrar denedim bu sefer soccial club'a login olduktan sonra atıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Değer gayet güzel MPsi.

Peki mpyi biraz açıklar mısın karakter customization felan var mi ? Yada bir level atlama felan var mi ?

Var karakter yapma, level atlamada var. Atladıkça bazı özellikler kıyafetler açılıyor. Ama silah vesaire açmak için para kazanman lazım. Parayıda her oyun sonu yaptığın görevlerden filan birşeyler veriyor tam dikkat etmedim ama asıl para kazanma yöntemi cesetleri loot etmek. Oyun sırasında cesetlerin üstünden para, painkiller fasa fiso arayabiliyorsun. Oyun modları Gang Wars, Payne Killer ve DM, TDM olarak ayrılıyor. DM ve TDM'nin farklı modları var large TDM, rookie TDM, hardcore TDM gibi gibi. Payne Killer'da 2 kişi Max'le ortağı Passos oluyor karşı takım onları öldürmeye çalışıyor kim öldürürse atıyorum Max'i o kişi Max oluyor böyle dönüyor. Aşırı zevkli gelmedi. Gang Wars harika ama. Oyunun senaryosunda geçen çeteler kapışıyorlar. 5 rounddan oluşuyor her round farklı görevler var. Mesela VIP koru veya herkesin 1 canı var en sona hangi takım kalacak veya çanta kapmaca bölge kapmaca gibi çeşitli çeşitli modlar. Bazen son roundda bunlar gibi olabiliyor fakat genelde son roundda önceki 4 elin puanlaması hesaplanıyor örneğin 2 karşı çete 2 el diğer çete kazandıysa 32-32 berabere puanlar hesaplanıyor işte o 32 ise takımın 32 spawn hakkı oluyor. Karşı takımın kökünü kazıyan taraf kazanıyor. Zevkli olmasının yanı çok çekişmeli geçmesi birde. 4 el kazanan bir çete son el kaybedebiliyor oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Haziran 2012; 19:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Bende de aynı sorun vardı.Home bas social club'e login ol.

Ama bende sonradan new game diyince oyundan attı.Tekrar denedim bu sefer soccial club'a login olduktan sonra atıyor.

hocam home tuşuna basınca hiçbirşey olmuyo bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Bende de aynı sorun vardı.Home bas social club'e login ol.

hocam home tuşuna basınca hiçbirşey olmuyo bende

Eğer, laptop kullanıyorsan Shift + Home dene.
  • Beyler bende de şöyle bir sorun oyun tamam herşey açılıyor ama Dx9'u kullanabiliyorum sadece. Seçeneklerde 10, 10.1 ve 11 var ama olmuyor apply diyorum oyun tekrar açılıyor ama hala Dx9. Commandline.txt dosyasında şunlar yazıyor -language english -dx11 -gpucount. Ekran kartım Nvidia GT 520M 1 Gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: LcK

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

@viiiz
    msi afterburner osd dan frame aç bi dene istersen

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

PlayClaw diye bir program var. Alternatif olarak kullanabilirsin, bir de onla dene.

http://playclaw.com/download.php

İki programı da denedim ama yine FPS görünmüyor, yabancı forumlarda yazılana göre Retail versiyonda Fraps vs. çalışmıyormuş.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Retail versiyonla oynuyorum fraps ile gayet güzel gözüküyor fps snapshot falanda alabiliyorum

Ben de bir türlü göstermiyor, ayrıca SS falan da alamıyorum.

---------------------------
    Multiplayer modunda hile yapanlar var, glitch veya bug da olabilir, birisi oyuna başlar başlamaz 5000-6000 civarı puan topladı.

Ne denediysem nafile göremiyorum fps yi

• quote:

Orijinalden alıntı: kan_istio

arkadaşlar benim ekran kartım radeon 7690m xt . bilgisayarımda dx11 yüklü. ekran kartıda kaldırıyor. ama oyuna giriyorum ekran bellegi 512 gözüküyor. dx9 kullanıyor. dx11 yapıyorum . apply diyorum. yeniden başlatıyor oyunu. tekrar dx9 oluyor. lütfen yardım edin .))

Oyununun exesinin bulunduğu klasöre commandline.txt diye dosya oluştur ve içine

-adapter 1

yaz dx11 istiyorsan

-adapter 1 -dx11

yazın dediğim laptoplar için geçerli.

bunları yap oluyor.
  • Oyun harika grafikler bence uncharted'den daha kaliteli olmuş ben uncharted 3 çok beğenmiştim ama max payne 3 de aşmışlar.

Rockstar ne yaparsa en iyisini yapıyor adamlar bence gelmiş geçmiş en iyi oyun firması kim diye bir anket olursa rockstar 1 olmalı derim. Keşke yapımda Sam lake ve ekibi de yer alsaydı hikaye daha çok oturaklı ve iyi olurdu.
  • Oyunu henüz edinmedim ama video etkileyici 2'nin üzerine epeyce birşeyler konulmuş gibi duruyor.
  • yok olmuyo olmuyo olmuyo
    home tuşuna basıyorum bişe oldugu yok
    bu tarz oyunlarda niye bi tek ben alıyorum böyle hataları delircem sonunda
  • Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

fxaa yı kapatın msaa yapın ama performansta ciddi düşüş oluyormuş
  • Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Farkettimki bende Msaa açılmıyor neden acaba kapalı konumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 4 Haziran 2012; 20:10:02 >
  • Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Farkettimki bende Msaa açılmıyor neden acaba kapalı konumda

maalesef bi bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: combez123

Beyler bende de şöyle bir sorun oyun tamam herşey açılıyor ama Dx9'u kullanabiliyorum sadece. Seçeneklerde 10, 10.1 ve 11 var ama olmuyor apply diyorum oyun tekrar açılıyor ama hala Dx9. Commandline.txt dosyasında şunlar yazıyor -language english -dx11 -gpucount. Ekran kartım Nvidia GT 520M 1 Gb.

Eğer laptopunuzda Nvidianın yanında birde dahili İntel ekran kartı varsa Bu sayfada benim yazığım üst mesajları okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.