Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elberp

beyler benim ana donanımlar: i5 2500k işlemci, msi twin frozr gtx580 ekran kartı, 8gb ram.. full ayarlarda kasar mı? sistem gereksinimleri ultra ayarlar için tavsiye edilen bölümünde gtx680 falan gözüküyodu da..

Ulan ego mu tatmin ediyorsunuz be kardeşim, güiza'ya bağladık burda core2duo'da oynayabilecez mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

beyler benim ana donanımlar: i5 2500k işlemci, msi twin frozr gtx580 ekran kartı, 8gb ram.. full ayarlarda kasar mı? sistem gereksinimleri ultra ayarlar için tavsiye edilen bölümünde gtx680 falan gözüküyodu da..

Ulan ego mu tatmin ediyorsunuz be kardeşim, güiza'ya bağladık burda core2duo'da oynayabilecez mi diye

oynarsin oynarsin ben gayet rahat oynuyorum yaninda da 4870 var

• quote:

Kasar ultrada o sistemle lowda bile zor oynarsın kumda oyna bence dostum. Bi sistemine bak bi yorumuna bak yahu.
  • şu pcde oyun oynanmaz yemin ediyorum yok appcrash yok bilmemne . adamı kanser ederler her oyunda çeşit çeşit hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

şu pcde oyun oynanmaz yemin ediyorum yok appcrash yok bilmemne . adamı kanser ederler her oyunda çeşit çeşit hata

Original al kardeşim nasıl olsa düzgünce kasmadan oynatıyor makine, neden kasıyorsun hala kendini ya anlamadığım şey böyle bir oyuna en azından 35TL verip key alınmalı. Benim görüşüm bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkince99

quote:

şu pcde oyun oynanmaz yemin ediyorum yok appcrash yok bilmemne . adamı kanser ederler her oyunda çeşit çeşit hata

Original al kardeşim nasıl olsa düzgünce kasmadan oynatıyor makine, neden kasıyorsun hala kendini ya anlamadığım şey böyle bir oyuna en azından 35TL verip key alınmalı. Benim görüşüm bu...

kardesim steam forumuna gir bi bak millet oradada yırtınıyor parasını geri isteyen bile var. sen bana orjinal aldığımda hata olmıyacağının garantisini ver ben sanada key alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkince99

quote:

kardesim steam forumuna gir bi bak millet oradada yırtınıyor parasını geri isteyen bile var. sen bana orjinal aldığımda hata olmıyacağının garantisini ver ben sanada key alayım.

Çoğu çözüldü o sorunların. Hala sorunlar var tabi ona birşey demiyorum ama oldukça azaldı bunlar. Yakında Rockstar patchle komple halleder zaten.

• quote:

quote:

sormaz olaydım.. vallahi kötü bi niyetim yoktu o tip bi insan değilim.. sadece gördüğüm bütün sistem gereksinimleri bölümlerinde optimizasyonun kötü olduğu, ultra ayarlar için gtx680 ekran kartı, 16gb ram gerektiği yazıyodu.. bana da imkansız gibi geldi ama rockstarın gta4deki optimizasyon hatalarını düşününce tırstım biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Retail versiyonda Fraps çalışmıyor ve kaç FPS aldığımı göremiyorum, kontrollerde bir sknıntı mı var, yoksa benim FPS çok mu düşük çözemedim.

Kaç FPS ile çalıştığını görebileceğim alternatif ve pratik bir program var mı?

PlayClaw diye bir program var. Alternatif olarak kullanabilirsin, bir de onla dene.

http://playclaw.com/download.php

• Arkadaşlar şu yeri bir türlü geçemedim 10 dkdır :) yardımcı olurmusunuz

ölmüyor camış

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

Edit:Geçtim tmm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Following -- 4 Haziran 2012; 7:19:12 >

• slow yap kafasına sık camışın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 4 Haziran 2012; 7:57:26 >
  • oyunu dün gece kurdum oynuyorum,beklentim büyüktü ve kesinlikle hayel kırıklığına uğramadım,rockstar az ve öz oyun yapıyor yaptığı her oyun patlama oluyor zaten,oyun dünyasının applesi gibi :D optimizasyonu çok memnun etti beni "intel q8300 4 çekirdek 2.5ghz işlemci-4gb ram ddr2 800mb-5770 ati 1gb gddr5" ile oyunu full detay oynamaktayım hiç kasmıyor,sadece mxaa mıydı neydi hatırlamıyorum o kapalı onuda açınca ram sömürüyor zaten... aa4x de gayet şaşırttı beni...

düşmanlara ateş açtığımızda panik tepkileri çok iyi yansıtılmış,kendilerini yerlere atıyolar falan gerçekten çok başarılı yapmışlar,fizik motoru aynı şekilde döktürmüş zaten... oyundaki bu aksiyon detaylarını gtav ede verirlerse zaten..... oyun herhalde artık bi 40 gb olur...
  • Arkadaşlar benim sistem i5 işlemci gtx 560 ti 6 gb ram grafikler normal veya highde farketmiyor bazı çatısma sahnelerinde fps 30-40 arası gidip geliyor genelde 55-60 fps arası oynanıyor normalmidir bu kafayı yicem valla :'(
  • quote:

quote:

quote:

sormaz olaydım.. vallahi kötü bi niyetim yoktu o tip bi insan değilim.. sadece gördüğüm bütün sistem gereksinimleri bölümlerinde optimizasyonun kötü olduğu, ultra ayarlar için gtx680 ekran kartı, 16gb ram gerektiği yazıyodu.. bana da imkansız gibi geldi ama rockstarın gta4deki optimizasyon hatalarını düşününce tırstım biraz..

Arkadaşım o yazılanlar önerilen sistem gereksinimleri değildi.Rockstar sadece oyunu açabilen en zayıf en güçlü kart aralığını yazdı.
    Örneğin 8600GT ve GTX680, eğer kartınız bu aralıkda ise rahatça oynarsınız demeye çalıştılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım o yazılanlar önerilen sistem gereksinimleri değildi.Rockstar sadece oyunu açabilen en zayıf en güçlü kart aralığını yazdı.
    Örneğin 8600GT ve GTX680, eğer kartınız bu aralıkda ise rahatça oynarsınız demeye çalıştılar.

eyvallah =)

• slow motion da sürekli kafasına sık ama tek tek sık, silah sekmesin
  • Oyunu oynadım biraz(cık) :) güzeldi bence ama biraz sıkıldım belki ilk iki bölümü mediamarkt ta oynamış olmamdandır.10 dk bi bakayım dedim yarım saat kalkmadım başından millet sıra oldu .Dünde bilgisayarda oynadım biraz oyun gayet güzeldi ama sanki bir eksiklik vardı.Nasıl diyeyim yani şimdi vuracaksınız ama sc conviction daki kadar akışkanlk yoktu vur-ilerle ara video-vur ilerle olmuş sanki.ama vuruş hissi vs.girince işin içine üstüne çevreyle etkileşim,grafik,tasarım,rockstar farkı zart zurt derken süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

plesa run max payne 3 usin the launcher hatası alıyorum sorun nedir sizce?

oyunun kurulu olduğu yerdeki playmaxpayne3.exe den açıcaksın..
  • Oyunla ilgili 1-2 birşeyde ben söylemek istiyorum . Oyunu ne yazıkki dün kurabildim , dosyalarını cuma günü edinmiştim ama 2gün işim çıkınca dün oynama fırsatı buldum .Öncelikle grafiklerden başlamak istiyorum , grafiklere genel olarak muazzam diyebilirim ancak oyunun bazı bölümlerinde düşük kalliteli textureler görmekte mümkün , ancak yine de gayet güzel olmuş .Optimizasyon konusunda ise GtaIV 'den kat kat daha iyi olduğunu hatta çoğu oyundanda iyi olduğunu söyleyebilirim . 1gb 6850(overclocklu) , Athlon II x4 3.1ghz ve 4gb ram ile 1920x1080 ayarlarda sadece shadow quality hightta ve anti alliasing 2xde diğer herşey fullde 30 civarlarında aldım fps . Hatta çoğu yerde 30u geçiyor . Ancak hoşuma gitmeyen birşey var , grafik ayarlarına girince 1024mb ekran kartı belleği doldu diyor ve dahada arttırılmaya izin vermiyor (AA 2xde kaldı bu yüzden shadow qualityde hightta) .Grafiklerden sonra oyunun senaryosuna deyinecek olursak , senaryo tam anlamıyla mükemmel ilerliyor daha oyunu bitirmedim ama bitmesin istiyorum o yüzden ara ara oynuyorum.Oynanışa gelecek olursak oynanış olarak aynı şeyleri söyleyemeceğim nedense bana oynanış biraz bug'lu geldi .Tamam her şeyin arkasına siper alıyorsun falanda bazı yerlerde kontrol zorlukları yaşadım yapmak istediğimi yapamadım .Bilmiyorum belkide benim becereksizliğimdir .

Oyunu bitirenler yada yarısına gelenler için senaryoda beğenmeğim tek yer

Helikopterde olduğumuz bölümde havadan gelen roketi vurmamız çok aşırıya kaçmış gerçekçilikten uzaklaşılmış olmasa iyiymiş bence

Oyundan ssler almaya başlayacağım akşama doğru atarım

• Herkese selam,

Beyler oyunu mağlum şekilde edindim size 1-2 ufak sorum var , oyunu her açtığımda grafik ayarları sıfırlanmış oluyor ? vede texture qualıty'yı normal'den high'ye alınca oyun baştan başlıyor ama ayarlar aktif olmuyor bu sadece texture qualıty için geçerli yoksa diğer ayarlar aktif oluyor ??

teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.