Şimdi Ara

Max Kruse Balonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • takım denizli maçında bu balonun yokluğunu zerre hissetmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle max kruse var mıydı yok muydu hiç belli olmadı
    manchester unitedin radarindaymiş sanirim umarım devre arasi satilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 20 Ekim 2019; 21:38:40 >
  • Abi şu takıma şapkadan tavşan çıkaracak adam lazım..Alex lazım, Mesut Özil'in formda hali lazım bunu artık görsün şu yönetim..3 milyon 3 milyon toplam 6 gömüyoruz göm 1 seferde 6 milyon al baba gibi Mesut'unu yaslan arkana şampiyonluğa koş..Net adam lazım bize, ''acaba''sı olmayan bir 10 numara..Vurduğu top Alex gibi gidecek bir 10 numara..Bunu anlamak bu kadar zor mu? Ozan bile hazırlık maçlarında ne goller attı ceza sahası dışından, 10 numara nasıl dağlara taşlara vurabilir her şutunu..Evet asist yapıyor ama yaptığı asistler, yapması gerekenin kaçta kaçı, kaç pozisyon öldü, kaç puan gitti onun tercihlerinden..Bize gol at KRUSE!!
  • lütfen devre arasında araplara falan iteleyelim ne boş topçudur bu aman allahım
  • isterse 500 asist yapsın adam kötü.
  • Baroni bile daha vasifli yazmisim. Baroni’den ozur dilerim. Bu herif anca Josico ile karsilastirilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanmadan savunuyorlardı bu herifi

• Bu izlediğimiz Kruse olamaz, bu adama Alman milli takımının taraftar formasını bile giydirmezler. Aklım almıyor, futbolculuğundan şüphe etmeye başlıyorum artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı halı sahada oynatmam tam bir kazma futbolla alakası kalmamış poker oynamaktan iyi giydirdiler bu kazmayı bize.

• Türkiye'ye gelen adam bozuluyor açık ve net. Arap liginden , çin liginden daha beter bir ülke olduk.
  • ülkeye gelen alemci oluyor. gidin başka yerde yapın gece maçlarınızı. kumarbaz olduğunu biliyorduk ama alemciliğini bilmiyorduk. alemci göbeği yapmış
    ne hayallerimiz vardı

• Harbiden balon çıktı. Begenmedigim guliano bile bundan kat kat iyiydi. Bize brezilyali ortasaha yarıyor

• adam ligin başında iyi oynuyordu sadece gol atamıyordu sonra sakatlık sorunu iyileşip tekrar sakatlanması çok geriye götürdü onu biraz zamana ihtiyacı var sakatlanmamaya ihtiyacı var bir guiliano değil tabiki ama o kadarda balon değil bonservis verilmedi ve uygun bir maaşı var sakatlık sorunu yaşamazsa şuan ki formundan daha iyi olacağına inanıyorum ben
  • Gol atti ya bugun yeter.
    Ama yerine ferdi oynasaydi. Fb cok daha guclenirdi. Gol makinesine donerdik. Ferdinin hakkini yiyor.

• Topa vurmayi bilmez gider serbest vurusu kullanir. Penaltiyi atar. Belli oldu almanyada nasi gol attigi. Ya bos kale yada penaltidan. Buna para verirlerse 300-500 yollayalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığı penaltı da berbattı, tıpkı Moses gibi berbat bir vuruş yaptı. Zaten vururken de kaçıracağını hissettim, kaleci köşeyi bilseydi %100 kaçmıştı.
  • Penaltı ya da karambolden gol atacağı belli ama biraz daha zaman verilirse ligin asist kralı olacağını düşünüyorum. Yavaş yavaş kadroya oturdu. İkinci yarı oynadığı futbolla daha çok belli eder.

• Lig bitmeden bir yerle anlaşsa da derhal kurtulsak artık...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.