Şimdi Ara

Max Kruse Balonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaka konusu mu bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstatistikleri iyi ama çok sayıda atağı da onun yüzünden bitiremiyoruz. Kalitesi belli fakat heyecanlı genç oyuncu gibi hataları var bazen. Kendine güvenerek oynarsa çok daha başarılı olur.
  • Bence biraz sabredin. Yavaş yavaş adapte oluyor bizim takıma. Son maçta bence takımın en iyisiydi. Son vuruşları biraz daha iyi olsa çok iyi olacak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klas adam. Alex den bile iyi.
    Fenerin tek beğendiğim oyuncusu.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    e yuh artık!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde cevap dahi vermeyecektim ama şu adamın oyun aklına ayak uyduran kaç kişi var takımda? 2 den fazla adam (Emre-Muriqi) sayamıyorsanız istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ama bizim taraftar topu ayağına aldığında pas vermeyip durmadan çalım atan adamı sever. O yüzden Diego ile kıyaslama yapar. O yüzden Deniz Türüç çok etkiliydi bilmem ne der. Tek pas yapmayı bilmeyip sağ kanatta topu alarak orta sahaya kadar top süren adamı sever. Bırakın bu işleri. İlk 2 maç Kruse-Muriqi pek anlaşamıyordur. Kruse devamlı oraya kaç buraya kaç diyordu Muriqi'e. İkisi de bir sakatlık vs. olmaz ise birbirlerine çok asist yapar, çok gol attırır. Ancak bu ikiliye ayak uyduracak adam lazım bize!
  • Kruse 10 numara değil 9.5 numara, sahte golcü, 10 numaralı formayı giyince alex,hagi olmuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ülkede otorite yada bilirkişiyim yapanların hepsi boş.
    Takımda fark yaratan 1 oyuncu her takımda var özgür oynayabiliyor ki Kruse istatitiskleri ile durumu özetliyor.Düşünsene 32 mac istatistigini bu dogruda.He şimdi ötiz ükü mACda aynı İsdadistik tutmaz diyecek biri gerek yok.Hentbol var tenis var salın futbolu.

    Takım savunması ve bireysel hataları aşarsak bu takım Uefa yarı finali oynayacak capta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 28 Eylül 2019; 11:28:56 >
  • Bonushood en çok kazandıran bahis forum sitesi Bonushood2 . com
  • sene sonunda inşallah ersunla birlikte bu takımdan gideceksin kruse
  • Alman balonu max kruse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her maç bir çok atağı yiyordu ama en sonunda bir asist denk getirip milletin gözünü boyuyordu. Hadi top kaybını falan anlarım da insan iki ayağıyla da doğru düzgün şut çekemez mi? Bu adam nasıl bir sürü gol atmış her sene? Bize geldiğinden beri iyi bir şut göremedik.
  • Cöp bile degil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum tarihinin en boş futbol konularından biri. Kruse ligin en kaliteli 3 topçusundan biridir şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi yönleri: Şut kalitesi inanılmaz kötü. Bitiricilik 0. Çok hantal ve çalım atamıyor. Bu adam geçen sene 36 maçta nasıl olmuş da 12 gol atabilmiş hayret. Kaleye 5000 tane şut falan mı vurdu acaba?
    Artı yönleri: Milli marşımızı söyleyebiliyor.

  • Kruse oynuyorsa arkasında 2 tane canavar gibi orta saha olmalı. Bizim 1 tane canavar gibi orta sahamız var o da defansın beceriksizliği yüzünden ileri çıkmıyor haklı olarak. Zajc'a artık daha çok şans verilmeli. Kanatta falan değilz, Kruse'nin yerine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 dakika boyunca bi kilit pas bi asist yapsın diye bekliyoruz, onun dışında oyunda yok, ayrıca şutları rezil. Ya dışarı ya da kaleciye..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadroda hiçbir futbolcu Fenerbahçe kalitesine yakışmıyor. Ali Koç'un kurduğu kadrolar Aziz Yıldırım'ın kurdukları yanında anadolu kulübü gibi kalıyor kimse kusura bakmasın. Borç borç borç başka bir laf yok ulan borcu olan takım Slimani gibi Ayew gibi Moses gibi premmier ligin artıklarına kiralık olarak bu kadar para gömebilir mi ? Kruse gibi Gustavo gibi bitik bataryalara bu kadar para gömebilir mi ? Rami gibi Zanka gibi boş beleş adamlara para gömebilir mi? Sadık kim abi ? Serdar gibi Tolgay gibi Tolga gibi sırf GS'den BJK'den almak için çöpleri niye topluyorsun bu takıma ? Yaw şu kadroda hayırlı bir kişi söyleyin ? Hazır GS, BJK kötüyken şampiyonluk hedefimiz olmalı taraftarda sonuna kadar destek oluyor maddi manevi ama bizim beyefendiler içeride antalya'yı yenemiyor 2-3 senedir derbi yendiklerini zaten görmedik. Ersun yanal denen taktik zeka ile alakası olmayan adam ise her maç sonu " daha iyi olacağız yakında göreceksiniz " bunu söylüyor. Ne zaman iyi olacağız hoca 3 sene sonra mı ? GS 5. yıldızı alınca iyi olacağız sanırım ? Ayrıca madem Aziz başkan kulübü batırmış kötü yanlarını sayıyoruz hangi oyuncuları satıp kadro kurdunuz pardon parayı çar çur ettiniz ? Guillano + Fernandao + Souza + Eljif bunları Ali Koç ve Comolli tespit edip takıma getirmemişti sanırsam ?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.