Şimdi Ara

Max 60 Bin civarina Otomobil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar en son Peugeot 2008 classic edition almistim sifir olarak fakat talihsiz bir olay yasadim bayiden ciktikdan 50 metre sonra arabam bozulmustu iade edip dahada araba almadim uzun zaman sonra tekrar araba almak istiyorum.

Lakin 2.El fiyatlari cok saçma bir hal almis 2016 2017 'de gene pahali geliyordu ama istedigimiz araci bir şekilde bulup aliyorduk .Geçen bayramda bile araba fiyatlari daha ucuzdu gerçekten cok ilginc.

Maximun 60 bin TL Civarina Otomatik Vites Sizce ne alabilirim.

Yorumlariniz için herkese cok teşekkür ediyorum.

• 60 bine otomatik bulman hayal kusura bakma bende senin gibiyim 200 bini devirmiş leş otomobiller satılıyor 60 bine riske girip alırmısın bilmem ama en az 80 bin tl lazım oda 2013 model düşük km leri araclar var.

Bende kara karar dusunuyorum ne yapabilirim diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı fiyat bandında bende aradım uzunca bir süre, 100 bin km altı otomatik bulmak gerçekten çok zor artık bu bütçeye. 2014 model 1.25 benzinli düz vites trend fiesta aldım ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürwilly -- 20 Aralık 2019; 14:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürwilly

Aynı fiyat bandında bende aradım uzunca bir süre, 100 bin km altı otomatik bulmak gerçekten çok zor artık bu bütçeye. 2014 model 1.25 benzinli düz vites trend fiesta aldım ancak.
    Ne kadara aldın sorması ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade yerine değişime gitseydiniz şimdi bu parayla araç aramıyor olurdunuz. Bu ülkede toplu iğne bile alsan ertesi gün kârdasın. O fiyata otomatik ve model yılı yüksek araç ne yazık ki imkansız.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    56,5' e aldım hocam. Çamurluk boyalı sadece.
  • quote:

56,5' e aldım hocam. Çamurluk boyalı sadece.
    Vallahi iyi almışsın 60 65 arası gidiyor şimdi ben anlamıyorum bu b segmenti araçlar nasıl bu kadar değer kazanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40000 civarina araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şiddetle 208 öneririm 60 bine vardır illaki pejo sevilir buralarda active yada allure olursa kaçırma araç ömürlük yav ömürlük

• quote:

Aynı fiyat bandında bende aradım uzunca bir süre, 100 bin km altı otomatik bulmak gerçekten çok zor artık bu bütçeye. 2014 model 1.25 benzinli düz vites trend fiesta aldım ancak.
    hocam araçtan memnun musunuz yorumlar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Vallahi iyi almışsın 60 65 arası gidiyor şimdi ben anlamıyorum bu b segmenti araçlar nasıl bu kadar değer kazanıyor

Alıntıları Göster
    Hocam 65 civarına 1.5 Tdci titanium lar. Km biraz fazla olur ama bence almak daha mantıklı

• hocam jazz alabilirsiniz.

• Cektigim krediyi kapatmak en iyisi bu fiyatlara alacak araba bulamiyorum.Biraz daha bekleyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 22 Aralık 2019; 11:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İade yerine değişime gitseydiniz şimdi bu parayla araç aramıyor olurdunuz. Bu ülkede toplu iğne bile alsan ertesi gün kârdasın. O fiyata otomatik ve model yılı yüksek araç ne yazık ki imkansız.
    Aynen öyle aldığım neredeyse bütün şeylerde iyi ki almışım diyorum.

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    biraz daha beklersin hiç alamazsın .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen hafta 64bin liraya 2007 golf comfortline, benzin+lpg aldım hocam 120bin km'deydi. biraz da bakım yaptırdık şimdilik seçimimden çok memnunum golf 5 düşünebilirsiniz. aynı fiyat aralığında swift, polo, yaris, auris, jazz da bakıyordum
  • Dsg mi aldiniz hocam o donemdeki dsg ler sorunlu diyorlar

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Tiptronik hocam bendeki, kısa süredir kullandığım için bir şey diyemeyeceğim ama şimdilik memnunum. Manuele göre vites geçişleri hissediliyor ama arabanın huyuna alışınca sıkıntı olmadı
  • olası problemde ne kadar masraf çıkar vitesten dolayı araştırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Ben şiddetle 208 öneririm 60 bine vardır illaki pejo sevilir buralarda active yada allure olursa kaçırma araç ömürlük yav ömürlük
    208 çekişi falan nasıl acaba ? Ben de 70 e kadar otomatik bakıyorum şuan. Gözüme en çok çarpan 1.2 208 . Ama yokuşta falan nasıl bilmiyorum. Ya da 3 4 kişi binerse çekişten düşer mi bunlardan çekiniyorum.

• Hyundai Accent blue/Era dizel var bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.