Şimdi Ara

max 550 tl ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öneriniz nedir arkadaşlar, far cry 4 ü falan yüksk ayarda oynatacak, bf 1 i de lowda oynasam da yeter. Öneriniz nedir. R7 370 düşünüyordum ama 260 ile aynı, almayın falan diyorlar. 550 den yukarı çıkamam.

Sistem

H110m pro vd
    8gb 2133mhz ddr4
    İ56400 işlemci
    500w psu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el gtx 950 450 satıyor biri forumda.
  • 370 260'la ayni degil 265'in oc yapilmis hali bilmeden salliyorlar.sifir mi ikinci el mi istiyorsun?
  • Temmuz'a kadar beklemeni öneririm, yeni kartlar giriş yapsın sonra bakarsın.
  • Sıfır düşünüyorum ikinci elin elimde patlamasından korkuyorum

• İkinci el gtx 950 çok iyi olur. R7 370 işini görür. R9 270x-280x gtx 960 denk getirirsen ihya olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 tl verip bf1 i lowda oynamayı mı düşünüyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Boş yapma kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Boş yapma kardeşim

• R9 380 o fiyatlara düşer 1 ay içinde. Hatta şu anda satılık var 4gb garantili ve 600TL. En mantıklısı

• arkadaslarin dedigi gibi ikinci el alsan daha hizli model alirsin az kullanilmis bulabilirsin ama istemem dersen bu da bir secimdir saygi duyarim.bu durumda 370 bence alman gereken kart yeni kartlari da beklemeyeceksen.kotulemisler sana durduk yerde 260 ayarinda filan diye dedigim gibi oyle bir sey yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-370-nitro-gaming-oc-2gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html
  • amd rx 470 diyorum 150 dolar olacakmış.ki Türkiye de 600tl ye satılır tam senin aradığın kart.
    bu kart gtx 950 yi falan ezer geçer.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    rx 470 de mi çıkacakmış hocam, ben sadece 480 çıkacak sanıyordum. teşekkürler bekleyeyim o zaman :)

• AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    ana sayfa haberlerinde var. buyrun linki. AMD alt ve orta sengmente İnvidia yı silmeyi planlıyor. AMD Zen APU larda çıksa o zaman işte gerçek rekabet başlayacak.
    http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-henuz-son-sozu-soylemedi-Radeon-RX-470-ve-RX-460.htm
  • Rx 460, rx 470 de çıkacak bu ay sonunda, ben rx 470'in 380x'i duman edeceğini düşünüyorum.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    harika bir haber ya ilaç gibi oldu bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.