Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum da. Max 500-520 bin civarına benzin otm. (Performansı pişman etmeyecek) bir araç bakıyorum. Kendi araştırmamca bu bantlarda mantıklı olabilecek araçlar 1.2 TSI DSG Jetta Comfortline 105hp (2015-2016) 1.2 TCE EDC Megane Touch 130hp (2017-2018) 1.2 TSI DSG Octavia Elegance veya Style 110hp (2014-2015) Tavsiyeleriniz bunlardan hangisi ve benim araştırmam dışında bu fiyat bantlarına mantıklı sedan araç tavsiyeleriniz varsa da alabilirim teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max 520 bin araç tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 3 Ekim 2022; 18:14:13 > -
yetkiliye alacaksanız megane
sanayiye giderim yetkili pahalı derseniz octavia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdıklarınızdan octavia, ama 2020 2019 astra j sedan bence
Astra hiç bakmadım 1.4 T olanları güç açısından tam istediğim gibi ama parça maliyeti ve sorunluluk açısından çok olumlu dönüşler alamadım çevremden.
-
pestili çıkmıştır o yazdığın araçların.
-
O fiyat bandında en yüksek model C segment Astra veya Megane oluyor. Bu araçların kullanıcılarından tavsiyeler bekliyorum. Benzinde binmeyi düşünüyorum şimdilik. Sorunsuzluk ve iç mekan kısacası fiyat performans aracı sizce hangisi
-
Cerato ve elantra 'yı da ekleyebilirsin
Yeni her zaman yenidir. Megane güzel seçenek bence
Kia Cerato 1.6 crdi Concept Plus otomatik. Sunroof koltuk ısıtma gibi donanımları var ve çok konforlu. 136 beygir ve 7 ileri otomatik kombinasyonlu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X