Şimdi Ara

Max 450 tl'ye HD server destekli uydu alıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dreambox atalanta v.s bircok isim geciyor hangisini alacgımı sasırdım hızlı ve goruntusu net olan butceme gore en iyi uydu alıcısı hangisi? bide ben samsung d7000 tv kullanıyorum kendi uydu alıcısı var alacagım uydu alıcısı bu dahili uydu alıcısından altta kalırmı?

• Dreambox 800 HD , Gigablue HD Solo

bütçeyi yükseltirsen Dreambox 800 HD SE al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 11 Mart 2012; 23:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

dreambox atalanta v.s bircok isim geciyor hangisini alacgımı sasırdım hızlı ve goruntusu net olan butceme gore en iyi uydu alıcısı hangisi? bide ben samsung d7000 tv kullanıyorum kendi uydu alıcısı var alacagım uydu alıcısı bu dahili uydu alıcısından altta kalırmı?

Arkadaşım görüntüsü iyi istiyorsan birisinin sallamarına bakmayınız o cihazlardaki görüntüler şaşı beş olanlar için iyidir Atlanta HD box işinizi fazlası ile görür.

Eğer bütçeyi artırırsdanız Vu+Uno

Öyle giga, dm 800 falan başınızı yakarsınız izlemeyen bilmeyen insanlar öneri vererek maksat mesaj sayısı artsın derdindeki kişileri ciddiye almayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source Code

quote:

dreambox atalanta v.s bircok isim geciyor hangisini alacgımı sasırdım hızlı ve goruntusu net olan butceme gore en iyi uydu alıcısı hangisi? bide ben samsung d7000 tv kullanıyorum kendi uydu alıcısı var alacagım uydu alıcısı bu dahili uydu alıcısından altta kalırmı?

Arkadaşım görüntüsü iyi istiyorsan birisinin sallamarına bakmayınız o cihazlardaki görüntüler şaşı beş olanlar için iyidir Atlanta HD box işinizi fazlası ile görür.

Öyle giga, dm 800 falan başınızı yakarsınız izlemeyen bilmeyen insanlar öneri vererek maksat mesaj sayısı artsın derdindeki kişileri ciddiye almayınız.

adam belki coder belki linux developer? sıradan basit işlevleri yapsın teması bilmem nesi istersen 10 sene değişmesin diyenlere korax ya da atalanta ya da linx 1090 tavsiye edebilirim. dediğim gibi detaylı incelerim araştırırım kurcalarım merak ederim dersen dreambox forever

• quote:

Orijinalden alıntı: digital90

quote:

quote:

adam belki coder belki linux developer? sıradan basit işlevleri yapsın teması bilmem nesi istersen 10 sene değişmesin diyenlere korax ya da atalanta ya da linx 1090 tavsiye edebilirim. dediğim gibi detaylı incelerim araştırırım kurcalarım merak ederim dersen dreambox forever

Arkadaşım bende teması hergün değişsin isterim konu o değilki azıcık anlayarak cevap veriniz, linux cihazların yazılımlarının görüntüsü (uydudan alıp bize yansıttıgı görüntü) rezil yoksa imaj o şu bu hergün değişsinki ne işe yarayacaksa sanki onları izleyecegiz buda başka saflık ya

cihaz güzel görüntü göstersin programlarla oynamak isteyen bilgisayarı mıncıklasın.

o cihazlar mesela DM daha çok kanal taşıma yok bumu ileri develoerlik busa kalsın yerim develigi inekligi.

boşuna kasmayınız coder, deve falan diye o cihazlar adam gibi imajlı olursa olur. 8bana göre rezilik.

hele gigayı atlanta 5000 - 9000 görüntüsü iyi diyenle hiç işim olmaz onların sadece göz doktoru ile işi olur

Kullanmış biri olarak yazıyorum okuyarak sallayarak değil.

• Hangi markayı alırsan al ama mutlaka sorun çıkardığında muhattap bulabileceğin yerden al. Ayrıca internette, yazılım - çıkabilecek sorunların çözümleri hakkında bilgi bulabileceğin markalara yönel.
  • git bi uyducuya açtır baktır hepsine tek tek. kimisi osu güzel diye kimisi busu güzel diye alır birşeyi. biz ne desek boş :) ben de kendime alacağım aynı bu fiyat aralığında bir cihaz ama dediğim gibi ben yazılımsal desteği olan dreambox gibi olan bir cihaz alacağım. dreamboxun hd olanı bin liradan başlıyormuş vazgeçtim yani o kadar da verilmez diye düşünüyorum. vu solo diyolar ama onun da ekranda hangi kanal olduğu yazmıyor display yok ben de ona taktım kafayı o yüzden eledim :) dediğim gibi herkesin düşüncesi farklıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin düşünesine saygı ama birde butik şeylere takmamak gerek bence önünde kanal ismi yazmasın cihaz stabil çalışsınki Vu+ solo iyi cihaz alınacak iyi ürünlerden biri.
    Bizim insanımız cihazın görüşü güzel olsun diyerek en baştan kaybediyor vede bunca yıldır dikkat ettigim (bana göre) cihaz tipi ne kadar albenili ise cihazda birşeyler var.

Şu an Vu lar harika heleki solo fiyatıda harika ama ben bulamadım bulsam alacaktım bir tane buldum adam bana internet fiyatında 250 tl pahalıya vermeye kalkınca kazıklanmam dedim vazgeçtim.
  • quote:

git bi uyducuya açtır baktır hepsine tek tek. kimisi osu güzel diye kimisi busu güzel diye alır birşeyi. biz ne desek boş :) ben de kendime alacağım aynı bu fiyat aralığında bir cihaz ama dediğim gibi ben yazılımsal desteği olan dreambox gibi olan bir cihaz alacağım. dreamboxun hd olanı bin liradan başlıyormuş vazgeçtim yani o kadar da verilmez diye düşünüyorum. vu solo diyolar ama onun da ekranda hangi kanal olduğu yazmıyor display yok ben de ona taktım kafayı o yüzden eledim :) dediğim gibi herkesin düşüncesi farklıdır

slm arkadaslar

teacher47 ocak ayında dukkanımızdan abisine atlanta hdbox almıstır

atlanta hdboxta renklı dısplay vardır ,
    modul gırısı ,kart gırısı
    yuv cıkıs
    usb kayıt
    menuden yazılım ve kanal guncelleme
    hızlı kanal gecısı
    kor tarama
    mdu hıadent sıstemlerıne uyumludur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bende teması hergün değişsin isterim konu o değilki azıcık anlayarak cevap veriniz, linux cihazların yazılımlarının görüntüsü (uydudan alıp bize yansıttıgı görüntü) rezil yoksa imaj o şu bu hergün değişsinki ne işe yarayacaksa sanki onları izleyecegiz buda başka saflık ya

cihaz güzel görüntü göstersin programlarla oynamak isteyen bilgisayarı mıncıklasın.

o cihazlar mesela DM daha çok kanal taşıma yok bumu ileri develoerlik busa kalsın yerim develigi inekligi.

boşuna kasmayınız coder, deve falan diye o cihazlar adam gibi imajlı olursa olur. 8bana göre rezilik.

hele gigayı atlanta 5000 - 9000 görüntüsü iyi diyenle hiç işim olmaz onların sadece göz doktoru ile işi olur

Kullanmış biri olarak yazıyorum okuyarak sallayarak değil.

O kötü, bu alınmaz...! İyi de kardeşim bir de yaralı parmağa işeseniz diyorum. Ne iyi peki ne alınır?....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.