Şimdi Ara

50 Tl'ye kadar uydu tv kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 model bir pc'm var seneye büyük ihtimalle internetimde olmuycak bu yüzden pcı tv kartı almaya karar verdim bilgisayarım çok eski ama hala sağlam anakartımın markası asus(3 pcı giriş var biri boş) sanalpazarda falan 50 tl ye skystarlar var uydudan yayında alıyo sanırsam 2. el alsam sorun çıkarırmı yoksa başka markamı alayım lütfen yardım edin(uydudan e2 dışında pek kanal izlemem bu yüzden hd olmasına gerek yok)

arkadaşlar birde
     50 Tl'ye kadar uydu tv kartı
    böylede yapılabiliyormuş görüntü kalitesi ne kadar sağlıklıdır ses ilerde geride gitme sorunu olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InMyOpinion -- 3 Mart 2013; 16:25:13 >

• analog kartlar digital olanalrı kadar net görüntü
    vermez.zxaten 50 tlye her akanalı izletecek maeraya gerek yok.7 senedir kinci el ss2 kullanıyorum.sounum yok.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
    ilk başlarda dvb-s kart alcaktım ama bilgisayar çok eski ve psu dvb-s i kaldırırmı bilmiyorum bide anakarttan olmak istemiyorum :D zaten crt monitör var görüntü ne kadar kötü olabilirki?
  • dreambox 500s alın ve internete bağlanır gibi tvnizi cihazdan seyredersiniz ama 100 tl üzeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
    ilk başlarda dvb-s kart alcaktım ama bilgisayar çok eski ve psu dvb-s i kaldırırmı bilmiyorum bide anakarttan olmak istemiyorum :D zaten crt monitör var görüntü ne kadar kötü olabilirki?

pcde bi dvd film aç zorlanmadan çalışıyorsa sorun yoktur.psuda çokda dandik değilse yeeter alet zaten 20 watt felan çekiyo yanlış hatırlamıyorsam.hiç olmadı usb kartlar var darkhddream.gerçi bu kart hd yayın alıyor ama açmak zorudna değilsin :) avermedia dvbs a700 de olabilir
  • ya yeni konu açmadan bende sorayım ..bana da maksimum 120 liraya kadar digital tv kartı lazım ama usb olucak...darkdream alıcaktım son anda vazgeçtim..pek sağlam gelmedi gözüme.. önerisi olan varsa çok sevinirim.. teşekkürler
  • HD izlemeyeceksen skystar2 al keyfine bak.
    6-7 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
    piyasaya bak bulamazsan bendekini satabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.