Şimdi Ara

Max 160.000 Geniş Araç Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yeni kasa Civic FC5 aracım var, ikinci çocuğum doğacağı için arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu ve gerektiğinde eşimin de yanlarına oturabileceği genişlikte geniş bir araç almak istiyorum. Çoğu E segment araçta bile arka koltuklar üçüncü kişi için çok kullanışsız. Üç ayrı müstakil koltuk olan araç çok sınırlı gördüğüm kadarıyla. Yeni 5008 dikkatimi çekti, fiyat olarak biraz uçuk, ancak 1.2 puretech allure alabilirim 165.000 civarına, bu araca değer mi bilemedim. C4 picasso var istedğim özelliklere yakın, bu aracın da kasası tam içime sinmedi. Almışken SUV alayım diyorum. SUV öncelikli tercihim olarak sıfır ya da ikinci el önerebileceğiniz araçları bekliyorum. Hayvani yakıt tüketimi olmayan benzinli seçenekleri de değerlendirebilirim.



  • 4x4 olmayacaksa attigim ilani inceleyin derim.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-ilk-sahibinden-sifir-gibi-skoda-kodiaq-1.4-tsi-ambition-4.500-km-462742271/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 12 Eylül 2017; 10:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç ayrı müstakil koltuk istiyorsanız MPV ve bazı 7 kişilik SUV'lar da bunu yakalayabilirsiniz... Aile otomobili olarak SUV alınabilir ancak kullanışlılık olarak (eşya gözleri ve koltuk düzenleme esnekliği) MPV'ler avantajlı... Üç koltuk olarak diretirseniz seçenekler azalıyor... Benzin dizel konusunda gerek MPV gerek SUV lar ağır araçlar... Bu araçlarda yakıt dengesi yüksek torklu dizel motorlar ile sağlanabiliyor... Dizel bir araç bakın, benzinli araçta tüketim ağırlık ile dizele göre daha çok artıyor... Alternatif nissan x trail var 7 kişilik... C4 grand picasso, eski kasa peugeot 5008, Toyota verso, ford c max/ grand c max, opel zafira değerlendirilebilir...
  • Kodiaq'ı ben de düşündüm, 1.4 TSI motorun bu aracı kaldırabileceğini ancak akıcı kullanımda aracın ağırlığının yakıt tüketimi olarak geri döneceğini düşündüm ve açıkçası korktum. D segment bir SUV'u bu motor 10 lt'den aşağı şehiriçi kullanımda götüremez diye düşündüm.
  • Suv olmasa da superb daha az yakar ve daha ucuz olur.



    Diğer bir alternatif talisman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence suvdan vazgeçin c4 picasso en güzel tercih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bu iki alternatif te aklımda, özellikle Talisman çok dolu bir araç. Ancak bu sefer de Renault markası için 130 bin TL gibi rakamlar verilir mi bunu düşünüyorum. İkinci elde çok kaybettirebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yemrebas

    Bu iki alternatif te aklımda, özellikle Talisman çok dolu bir araç. Ancak bu sefer de Renault markası için 130 bin TL gibi rakamlar verilir mi bunu düşünüyorum. İkinci elde çok kaybettirebilir.

    Bence yeni 5008 tam ilacınız 7 koltuklu sıradışı tasarım suv keyfi tabi o ka parayı pejoya verir misiniz bilemem ben almazdım ama sizin aile için olan beklentinize uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Skoda Superb e de bir göz atın.165 bin seviyesine 1.6 TDI 120 PS DSG Prestige paketini alabilirsiniz,bana kalırsa da kullanışlılığı,donanımı,ekonomisi ve genişliği gayet sizi tatmin edecek seviyede.Verdiğiniz paraya değeceğini düşünüyorum,karar sizin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam, benimde 1 çocuğum var, ve 2015 dizel otomatik skoda superb kullanıcısıyım. kesinlikle tavsiye ederim. hem çok dolu bir araç. (özellik olarak yok-yok!!) ayrıca aracın arkası ve bagajı o kadar geniş ki; aklınız şaşar, 2 çocuk ve eşiniz çok çok rahat edecektir emin olabilirsiniz. bi test sürüşü yapmak karar vermenize çok yardımcı olacaktır.

    hemen hemen aynı bütçeyle bende aracımı değiştirmek istiyorum ama bu paraya bundan daha dolu konforlu bi araç bulamadım.
    bu paralara muadilleriinin (bmw 5.20d, audi a6, volvo s-80, mercedes c 200d) hem çok km.li hem de yaşlı araçları var. belki mercedes için bi tık daha düşük km.li ve yeni araçlarını bulabilirsiniz. ama geneli yaşlı (2013-2014) ve yüksek km.li (en temizi 80-90bin km. de.)
    yani 4-5 yaşında yukardaki arabalar mı yoksa sıfır superb mi? karar sizin.

    bu arada 165.000tl bütçe ile sakın ha; renault, peugeot, fiat citroen gibi arabalar alıp ta paranızı çöpe atmayın... yazık olur...

    165.000tl tamda skoda superb nin en dolusunun sıfır fiyatı
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Donanımı falan ne olursa olsun Skoda'ya 165 bin bayılmak akıl karı değil kanaatimce.



    Not: Marka takıntısı olan biri değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 5008 tam aradığınız araç olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer mutlaka sıfır km gibi bir düşünceniz yoksa Ford Galaxy veya S-Max bakabilirsiniz.
  • Öneriler için çok teşekkürler, Superb'in genişlik ve tasarım olarak artısı var, ancak içine oturunca Octavia gibi ya da herhangi bir Skoda gibi, göstergeleri dahil. Çok kararsız kaldım. Aklıma en çok yatan 5008, o da 1300 kilogram. D segment bir SUV nasıl 1300 kg olur, güvenlik endişesi veriyor. Arka koltuğun aşırı genişliğinden vazgeçip premium D veya E segmente yöneleyim diye de düşünmeye başladım.
  • yemrebas Y kullanıcısına yanıt
    Eğer geliriniz yeterliyse sedan olarak volvo s80; station olarak v60 veya v70; suv isterseniz de xc60 bakabilirsiniz. Aile için ideal güvenliği üst düzeyde, konforlu ve kaliteli araçlardır. Arıza durumunda volvo'nun biraz pahalı yedek parçalarını karşılayabilecekseniz ve sık sık al-sat yapmıyor, bir arabayı uzun seneler kullanıyorsanız güzel bir seçim olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 14 Eylül 2017; 11:43:35 >
  • 3008 de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    XC60 çok hoşuma gidiyor yeni kasa, ancak fiyatı bayağı uçuk. Al-sat işiyse sorun bende, civic daha 5 aylık değiştirmek istiyorum mesela. Bir arabaya uzun süre binemiyorum, yenilerini denemek istiyorum sürekli. Kararsızlık kötü bakalım ne yapacağım.
  • subaru levorg.
    Max 160.000 Geniş Araç Tavsiyesi
  • grand picasso ve grand c-max

    picasso arka sıra 3 tam koltuk üstüne 3 cü sıra mevcut

    grand c-max de 7 koltuk fakat arka sıra tam 3 koltuk değil.

    Pek mpv havasında değilseniz suberb iyidir 2 ci elide görünen o ki iyi.

    Aslında yeni galaxy var bazı ford bayilerinde (özel getirebilen bir kaç bayi var) dehşet bir araç fakat bütçenizin çok üzerinde bir fiyatı var malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Eylül 2017; 15:27:14 >
  • İkinci el okey diyorsan yeni kasa değilde orta kasa 5008 al o fiyata çıkmaya gerek kalmaz 80-90a çok temiz alırsın
    yakıtı 7 lt max gezersin bilemedin 8 lt

    sedan düşünürsen skoda suber b bagajı arka koltukları diz mesafesi efsane

    Ek olarak Reno kadjar'da bakabiirsiniz yakıt, bagaj güzel fiyatta sıfır alınabilir.
    bagaj lazım olacak 2 çocuk puset vs
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.