Şimdi Ara

Max 160.000 Geniş Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben olsam böyle bişey alırdım.Ancak sık araç değiştiren birine uygun değil maalesef.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-galaxy-ghia-2.0-tdci-163bg-servis-bakimli-degisensiz-469926324/detay
  • Hocam aslında aradığınız 3 koltuk vs, yani şaft tüneli istemiyorsunuz arkada. Bu da D ve E segmentinde zor oluyor. Misal corolla da şaft tüneli yok arkada 3 kişi rahat oturuyor ama sizin isteklerinizin altında bir araç. Wag grubunda da hepsinde şaft tüneli var ve çok yüksek oluyor. Araçları sanki arkada 2 kişi otursun diye yapmışlar. Direkt Mpv ye kaymak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Vallahi haklısınız ne diyeyim, ben de arada tam aklıma yatan bir araç bulur muyum diye araştırıyorum. Aslında yeni 5008 uyuyor bana ama detaylı testlerini izlemem lazım. İkinci el piyasası olayı ne olacak bir de bu soru var aklımda sadece.
  • yemrebas Y kullanıcısına yanıt
    Talisman mutlaka kaybetttirir ama en az 5 sene kullanılırsa kayıp düşük olur. Motoru gayet iyi yakıtı da az olur bence suv ların da 2. eli çok iyi değil. Sedan eğer dizelse daha kolay satılır ginbime geliyor. Talismanın bana göre 2 sıkıntısı arka klimalar ve bagaj malzemesinin kalitesizliği...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macera ruhunuz da varsa Amarok V6 geniş ve otomobil gibi rahat. Eksileri şehirde dolaşıp bir yerlere park etmeye uygun değil,senelik vergi ve yakıt masrafları da yüksek. Ama 5 sene garantisi var fazla değer de kaybetmez.
  • pej P kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Amarok'u koyacak yer bulamam malesef. Neden geniş koltuklu SUV rekabeti yok acaba ülkemizde. Bence çok büyük ihtiyaç.
  • Pikupların Türkiye satış fiyatı hemen hemen Avrupa ile aynı değerde, ÖTV olmadığı için. SUV ise ÖTV dolayısı ile çok pahalı Türkiye'de. Mesela en pahalı olan Norveç'te Hilux 2.4 lt otomatik baz model 375,000 Kron civarı(165,000 TL civarı, aynı araba Türkiye de 120,000 TL civarı), Land Cruiser Prado da 500,000 Kron (220,000 TL) civarında. Tabi ful aksesuar olunca fiyat 2 misli olabiliyor.
    Ben Hilux 2.8 lt. aldığımda o zaman Almanya da satılıyordu ve fiyatı 43,000 € civarı idi, yani o zamanki kur ile Türkiye'den biraz da pahalı idi. Sonrasında bu motorla sanırım emisyon sınırlamaları sebebi ile şehirlere giremediği için artık AB ülkelerinde satılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.