Şimdi Ara

Mavi Tarantula Beslemek Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
18.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mavi tarantula. nereden bulabilirim? TR'de satıyorlar mıdır? bir de besleyeniniz varsa ne yer ne içer bu hayvan? aşı maşı yapılır mı?ona uygun bir akvaryum ve içindeki malzemeler nerede vardır ... şimdiden teşekkürler

not: Ankara

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mavi Tarantula Beslemek

Mavi tarantulalar (Chromatopelma cyaneopubescens), büyüleyici türleridir. Bakımlarının nispeten kolay olması nedeniyle evcil hayvan meraklıları arasında popüler hale gelmiştir. Mavi tarantula beslemek istiyorsanız, ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olmalısınız.

Mavi tarantulalar tropikal yağmur ormanlarında yaşarlar. Bu nedenle, esaret altında tutulduğunda nemli ve ılık bir ortam sağlamak önemlidir. Muhafazaları, saklanmaları için kayalar veya kabuklar gibi saklanma yerleri içermelidir. Ayrıca, tırmanabilecekleri dallara veya bitkilere sahip olmalıdır.

Mavi tarantulalar böcekçildir. Beslenmelerine, cırcır böcekleri, çekirgeler ve hamamböceği gibi canlı yemler dahil edilmelidir. Yavruları daha sık beslerken, yetişkinler haftada bir veya iki kez beslenebilir. Yemi daima tarantulanın ağzına kadar getirilmesi gerekir, çünkü kendi kendine avlanmayacaktır.

Mavi tarantula bakımı, düzenli kafes temizliğini de içerir. Muhafaza haftada bir temizlenmeli ve yiyecek artıkları ve dışkılar çıkarılmalıdır. Ayrıca, su kabı her zaman temiz su ile dolu tutulmalıdır.

Mavi tarantulalar genellikle uysal türlerdir, ancak rahatsız edildiklerinde kıllar atabilirler. Bu kıllar tahrişe neden olabileceğinden, tarantulanı tutarken ellerini korumalısın.

Mavi tarantula beslemek, uygun bakım ve dikkatle ödüllendirici bir deneyim olabilir. Bu büyüleyici yaratıkların ihtiyaçlarını karşılayarak onlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Harika bir pet
  • Ps gibi duruyor.
  • cevaplarınızı bekliyorum lütfen üstüme gelmeyin
  • Bu sitede ve forumunda her şeyi bulabilirsin satışıda yapılıyor besleyenlerde var .

http://www.tarantulam.com/

Not: ben beslemiyorum ama hevesliyim.
  • Gerçekse süper bi böcük
  • Bunu ormanda görsem direk altıma bırakırım heralde bu ne ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.tarantulam.com/haplopelma.html sanırım bu

Doğal Yaşam Alanı:
    Tayland (Tünel Türü)

Yetişkin Gövde Uzunluğu:
    5 cm

Türe Özgün Davranış Biçimi:
    Muhteşem renklerine ve güzelliğine rağmen, genellikle saklı yaşar ve kazdığı uzun tünellerden çıkmaz. Rahatsız edildiğinde son derece agresifleşir, tüm Asya ve Afrika kökenli tarantulalar gibi zehiri oldukça etkilidir ve uzun süreli etkilere yol açar. Dikkat edilmesi gereken bir Tarantuladır.

Bakımı:
    Tünel kazan tarantulalar kapağı yukarıda olan ve içi en az 15-20 cm toprak dolu olan teraryumlarda beslenmelidir. 20x20 cm lik zemin alanı yeterlidir. Isı 23°-25°C arasında tutulmalı yüksek nem için teraryum sık sık sulanmalıdır (70-80%).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 6 Ağustos 2009; 13:57:02 >

•  Mavi Tarantula Beslemek Istiyorum

Böyle olanı var mı acaba
  • bunun oyuncağını bile almam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

http://www.tarantulam.com/haplopelma.html sanırım bu

Doğal Yaşam Alanı:
    Tayland (Tünel Türü)

Yetişkin Gövde Uzunluğu:
    5 cm

Muhteşem renklerine ve güzelliğine rağmen, genellikle saklı yaşar ve kazdığı uzun tünellerden çıkmaz. Rahatsız edildiğinde son derece agresifleşir, tüm Asya ve Afrika kökenli tarantulalar gibi zehiri oldukça etkilidir ve uzun süreli etkilere yol açar. Dikkat edilmesi gereken bir Tarantuladır.

Bakımı:
    Tünel kazan tarantulalar kapağı yukarıda olan ve içi en az 15-20 cm toprak dolu olan teraryumlarda beslenmelidir. 20x20 cm lik zemin alanı yeterlidir. Isı 23°-25°C arasında tutulmalı yüksek nem için teraryum sık sık sulanmalıdır (70-80%).

iyi de normal bir tarantula çok daha büyük ebatlarda oluyor. bu 5 cm ve yetişkin haliçok küçük hocam yaa.. ben kafa kadar olanlarından istiyorum

quote:

Gerçekse süper bi böcük

böcük gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 6 Ağustos 2009; 14:10:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

Doğal Yaşam Alanı:
    Tayland (Tünel Türü)

Yetişkin Gövde Uzunluğu:
    5 cm

Bakımı:

iyi de normal bir tarantula çok daha büyük ebatlarda oluyor. bu 5 cm ve yetişkin haliçok küçük hocam yaa.. ben kafa kadar olanlarından istiyorum

Bacak uzunluğu demiyor. Gövdesi 5cm.

• sinek mi avlıycaksın bununla...ben de düşünüyorum yatağımı şöyle ağıyla çevirse çok güzel olur
  • yapmayın ya örümcek mi beslenir örümceği de geçmişsin sen tarantula. ya kaçar da gece seni yerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

Doğal Yaşam Alanı:
    Tayland (Tünel Türü)

Yetişkin Gövde Uzunluğu:
    5 cm

Bakımı:

Kafa kadar al tabi tasma takıp sahilde gezdirirsin ara sıra

• quote:

Kafa kadar al tabi tasma takıp sahilde gezdirirsin ara sıra

dalga geçme almışken tam almak istiyorum
  • Geçen hafta Fear Factor de vardı..Kızların yüzünün üstüne koyuyordu adam tarantulaları.İğrençti.
  • "poecilotheria metallica" olmalı bu
  • fare kuş yılan haricinde ne yer bunlar ayrı bi yemi var mıdır? haşlanmış tavuk yerlermi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.