Şimdi Ara

Mavi Tarantula Beslemek Istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
18.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • süper yaw bende düşünüyorum ...vallahi süper olur beslesem ama odaya hatun girdiremeyiz sonra...

Mavi Tarantula Beslemek Istiyorum
  • peki bunları ellerine alanlar var bildiğim kadarıyla da zehirli tüyler tam karınlarında.peki ellerine nasıl alıyolar bunu?yada fear factorde nası adamların yüzne koyuyolar?
    gerçi ben iguana beslemek istiyorum daha tatlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 6 Ağustos 2009; 15:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

fare kuş yılan haricinde ne yer bunlar ayrı bi yemi var mıdır? haşlanmış tavuk yerlermi?

Üç ay yemeden içmeden durabiliyorlarmış. Fare , kuş vs. çok büyük adult türler için . Genelde küçük böcekler , solucan , hamam böceğiyle falan besleniyorlar..
  • quote:

peki bunları ellerine alanlar var bildiğim kadarıyla da zehirli tüyler tam karınlarında.peki ellerine nasıl alıyolar bunu?yada fear factorde nası adamların yüzne koyuyolar?

zehir dişlerini söküyorlar bildiğim kadarıyla. sökmek istemeyen hayvan sahipleri de kauçuktan yapılma özel sağlam bir eldiveni var onu kullanıyorlar. tüyleri zehirli değil.

quote:

Üç ay yemeden içmeden durabiliyorlarmış. Fare , kuş vs. çok büyük adult türler için . Genelde küçük böcekler , solucan , hamam böceğiyle falan besleniyorlar..

tamam da işte ben o çok büyük adult türünden beslemek istiyorum. fare kuş yılan kurbağa kertenkele balık vs... avlayanlardan yok mudur satışta olan?

• Muhteşem bi görünüşü var.Ama illk resimdeki fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

peki bunları ellerine alanlar var bildiğim kadarıyla da zehirli tüyler tam karınlarında.peki ellerine nasıl alıyolar bunu?yada fear factorde nası adamların yüzne koyuyolar?

zehir dişlerini söküyorlar bildiğim kadarıyla. sökmek istemeyen hayvan sahipleri de kauçuktan yapılma özel sağlam bir eldiveni var onu kullanıyorlar. tüyleri zehirli değil.

quote:

tamam da işte ben o çok büyük adult türünden beslemek istiyorum. fare kuş yılan kurbağa kertenkele balık vs... avlayanlardan yok mudur satışta olan?

piskopatmısın arkadaşım örümcek beslemek için fare öldürmesine izinmi verecen

• hıhı
  • Bir yerde okudum gece uyurken kapağını açın hayvan hava alsın sabah kaparsınız diyor.
    Iyy şakası bile tiskindirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.SP -- 6 Ağustos 2009; 21:08:37 >
  • One la o beslenirmi tıpınden korktum ben daha muhhabet kuşu beslesemmi diye tereddüt ediyom xD cevapları okurken koptum xD
  • Lan ben resimlerine bile bakamıyorum sen almayı düşünüyorsun bu nasıl bir hayvan sevgisidir xDxD
  • tr'de satılacağını sanmıyorum. belki yurtdışından getirtebilirsin.

• arkadaşlar tarantula böcekte olsa bir canlı pet olarak beslensede bakımı çok zordur ilgi ister beğendiğin tür zehirli bir türü ve bu türle bu hobiye girmeni kesinlikle tavsiye etmem başlangıç için Brachypelma Smithi ya da rosea ile giriş yapabilirsin hem terarriumun üst yüzeyinde devamlı görünür halde dururlar hemde sakindirler bu iş çocuk oyuncağı değil detaylı bilgi istersen soldieremparior@hotmail.com adresim burdan ulaşabilirsin entomoloji ve herpetoloji ile ilgili sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım ama dediğim gibi tarantula beslemek çok güzel bir uğraştır ama bir köpek bir kedi beslemekten 10 kat daha meziyetlidir zehirli olanı
  • Arkadaşım öncelikle baya bilgi topla tari beslemek için.Zamanında bende niyetlendim ama olmadı.Ha tür tavsiye et dersen amatörlüğünü smithi ile at.Daha sonra geni besle en delikanlı taridir.
    Son olrak asla adult alma spiderling yada juvelin al.
  • geni seri hayvandır ben bi smithi birde king baboon (Citharischius Crawshayi) besledim zevkli ama iyi araştır hayvanada sanada ziyan olmasın yanlış hayvanla başlama şuan sürüngen besliyorum sanada tavsiye ederim ball pitonu ile başlıyabilirsin mesela güzel hayvandır rahatsız edici derecede büyümez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.