arkadaşlar birsürü bilgi var . boost speed programıyla registry defrag yaptım yeniden başlattı ne güvenli kipte açılıyo ne normal mod ta ne olur yardım edin nasıl geri alabiliriz windows u . işletim sistemi win7 64 bit
Windows onarmayı deneyin. Bu sorununuzu çözmezse memtest86+ programıyla ramleri test edin. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Windows onarmayı deneyin. Bu sorununuzu çözmezse memtest86+ programıyla ramleri test edin. Kolay gelsin.
iyide windows a giremiyorum nasıl kurucam o programı
bu erkran neyi işaret ediyor
Bu yazılımsal olan bir mavi ekran hatası.. İşletim sistemini yeni bir sabit diske yükleyin, çünkü sabit diskiniz veya Windows yüklemeniz bozulmuş olabilir. Registry düzenlemek için kullanılan programların registry'e verdiği hasar veya sildikleri kayıtlar (girdiler) genellikle geri dönüşü olmayan hatalara neden olur. Sistem Geri Yükleme yapmak çözüm olmayabilir. Güvenli modda açıldığına göre; bu şekilde yedek alma şansınız da olabilir.
Bilgisayar bu işlemi yaptıktan sonra mı gitti? Şu an hiç mi açılmıyor. Biraz daha bilgi verirsen daha iyi olur. Windows 7 DVD sini takıp onarmayı dene. Eğer sonuç alamazsan verileri Live CD ile kurtarabilirsin.
verilerin çok önemliyse ilk önce onları yedekle,, HDDyi söküp başka bi makinada yapabilirsin bu işlemi, veya Live Cd ile,, yada hiren's boot cd ile http://www.hiren.info/pages/bootcd sonrada sistemi yeniden kurmaya bak,, büyük ihtimal düzelecektir,,
bu programı yükledim registry defrag yaptım ne güvenli modeda nede normalde açılıyo.
çok önemli bilgiler var tekstil şirketiyiz tasarımlar var . bi yolu varmıdır