Şimdi Ara

Mavi-Colin's-Defacto kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üç markayı da uzun süre kullanmış olanlar üst giyim için hangisini önerirsiniz ? Fiyat olarak bu civarlarda daha kaliteli ürünleri var dediğiniz markaları da yazabilirsiniz ama özellikle bu üçünden hangisini tercih etsem bilemedim. Colin's ten geçen sene aldığım bir hırka bildiğin pamuklandı, mavi hırkanın üstü boncuk boncuk beyaz iplerle dolu Defacto o konuda daha iyi, Maviyi üst giyimde pek denemedim.
    Tek istediğim sonradan rengi solmasın ve bahsettiğim pamuklanma, iplik salma olayı olmasın. Sevdiğim elbiseleri bir senede çöpe atmak istemem

• Defacto ve Colinsten aynı anda bir kaç pantolon aldım. Colinsten aldığımın birinin rengi ilk yıkamada soldu sanırım ben beceremedim. Defactolar 1 sene dolmadan hep aynı yerden yırtıldı, Colinsten aldıklarım taş gibi hala
    Ha önerir miyim bilmiyorum ben anlamam bu işlerden dayım sağolsun ucuza alıyorum ondan Colinsten giyiniyorum şu an
  • Mavi>colins>defacto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi pahalı bir marka olmasına rağmen ürünlerinin kalitesi De Facto ile nerdeyse aynı. Güzel şeyler var ama dediğim gibi uzun ömürlü değil ürünleri. Colins de aynı şekilde güzel ürünleri var ama kalitesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Defacto ve Colinsten aynı anda bir kaç pantolon aldım. Colinsten aldığımın birinin rengi ilk yıkamada soldu sanırım ben beceremedim. Defactolar 1 sene dolmadan hep aynı yerden yırtıldı, Colinsten aldıklarım taş gibi hala
    Ha önerir miyim bilmiyorum ben anlamam bu işlerden dayım sağolsun ucuza alıyorum ondan Colinsten giyiniyorum şu an

Bu adamların amacı bizi Lacoste almaya falan zorlamak mı çok merak ediyorum LcW kadar ucuz da değiller ama gel gör ki renginin solması falan kaçınılmaz. Biz mi yanlış yıkıyoruz anlamadım ki, bir ton sevdiğim kıyafet bu yüzden giyilmez hale geliyor

• Collezione deneyebilirsin hocam Son 3 gün içinde Kışlık alışveriş yaptım Collezione den üst aldım defactodan deri mont aldım mavinin kotlari ciddi anlamda çok iyi

• Kotondan al hocam o zaman. Gömlekleri güzel oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

Mavi pahalı bir marka olmasına rağmen ürünlerinin kalitesi De Facto ile nerdeyse aynı. Güzel şeyler var ama dediğim gibi uzun ömürlü değil ürünleri. Colins de aynı şekilde güzel ürünleri var ama kalitesiz.

Sonuç olarak forever Gucci diyorsun yani

Öğrenci adamız diye aldığımız her şeyin rengi solmak, yırtılmak zorunda mı arkadaş..(Bu sitemim sana degildi yanlis anlama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 2 Kasım 2014; 20:35:11 >
  • Lcw pismanliktir boynere gidin 10 20 lira fazla verin kaliteli bişey alın çoğu marka ve kendi markası var pahalıda olmuyo

• Mavi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Lcw pismanliktir boynere gidin 10 20 lira fazla verin kaliteli bişey alın çoğu marka ve kendi markası var pahalıda olmuyo

Lcw'den bahseden yok zaten hocam, benden ırak Allaha yakın

Mavi diyenler var ama elbiseleri fiyatlarını haketmiyor diyenlerde bayağı fazla
  • Mavi den kot aldim 160 liraya icime oturdu ya evet iyi bir marka ama 160 da fazla yani, H&M'e filan da bakabilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defacto pantolonları rahat geliyor bana ve fiyatları da gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 2 Kasım 2014; 20:52:32 >
  • Defactodan bi yol olmaz colins hiç giymedim, mavi çok iyi.

• maviden alınan kotlar çok kalitesiz ve hemen cep yerlerinden yırtılıyor.geçen boynerde mustang kotlar vardı iyi bence fiyat ve kalite olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 2 Kasım 2014; 20:54:17 >
  • mavi özeliikle T-shirt ve kotta süper yeleği yarın falan elime geçecek onu net bilmiyorum defacto da güzeldir özellikle yaşadığın yerde Defacto Depo varsa 15 liraya pantolonlar, 15-20 liraya Sweat ler bulabilirsin. Colins hiç denemedim.
  • Buara de facto guzel montlar sweatshirt var 3 4 tane aldım 1 ay ıçınde colıns gomleklerını begenıyorum bu sıralar, kalıte açısında mavı en ıyı 3u arasında
  • Gömlekler için Mavi. Yıllardır giydiğim gömlekleri var. Başka ürünleri için bir şey diyemem.
    Kanvas ve Chino pantolon için Colin's. Yine 5 seneden fazla zamandır giydiğim pantolonlar var. Sadece bel düğmeleri kopmuştu. Kalın kumaş olanları çok sağlam.
    De facto genel anlamda dandik. Basit düz tişörtlerinde marka yazısı küçük ama en azından.
    Bende hiçbir markanın giysisinin rengi solmadı. 40 derecede tersten yıkayın. Kaliteli deterjan kullanın. Kezzapla mı yıkıyorsunuz acaba?
  • Defactodan giyiniyorum mutlu yu m çünkü ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.