Şimdi Ara

FABRİKA, kıĞılı , D.S DAMAT , Beymen , Pierre Cardin Çalışan varmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle kaliteli tekstil sektöründe çalışan veya tanıdığı olan varmi ? Maaşları şartları nasıldır öğrenmek istiyorum.

FABRİKA, Kiğılı, D.S. Damat, Beymen, Pierre Cardin: Çalışan Yorumları ve Maaş Bilgileri

Giriş

FABRİKA, Kiğılı, D.S. Damat, Beymen ve Pierre Cardin, Türkiye'de tekstil ve giyim sektöründe önde gelen markalardır. Bu markalarda çalışan kişilerin yorumları ve maaş bilgileri, iş arayanlar için oldukça önemlidir.

FABRİKA Çalışan Yorumları

FABRİKA çalışanları genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Şirketin çalışma ortamının iyi olduğu, yönetimin destekleyici olduğu ve maaşların rekabetçi olduğu belirtilmektedir.

Kiğılı Çalışan Yorumları

Kiğılı çalışanları da genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Şirketin sektörde saygın bir yere sahip olduğu, çalışanlarına değer verdiği ve kariyer gelişimi fırsatları sunduğu ifade edilmektedir.

D.S. Damat Çalışan Yorumları

D.S. Damat çalışanları, çalışma ortamını ve maaşları olumlu değerlendirmektedir. Şirketin müşteri odaklı olduğu, çalışanlarının fikirlerine önem verdiği ve eğitim ve gelişim fırsatları sağladığı belirtilmektedir.

Beymen Çalışan Yorumları

Beymen çalışanları, şirketin lüks markalara odaklanması ve müşteri hizmetlerine verdiği önem nedeniyle olumlu yorumlar yapmaktadır. Ayrıca, şirketin sektörde köklü bir geçmişi olduğu ve çalışanlarına çeşitli avantajlar sunduğu ifade edilmektedir.

Pierre Cardin Çalışan Yorumları

Pierre Cardin çalışanlarının yorumları değişkenlik göstermektedir. Bazı çalışanlar çalışma ortamını ve maaşları olumlu değerlendirirken, bazıları iş yükünün yoğun ve çalışma saatlerinin uzun olduğundan şikayet etmektedir.

Pierre Cardin Çalışma Şartları

Pierre Cardin'de çalışma şartları, pozisyona ve mağazanın konumuna göre değişebilir. Genel olarak, tam zamanlı çalışanlar haftalık 40 saat çalışmaktadır. Vardiyalı çalışma ve hafta sonu çalışması, özellikle satış danışmanları için yaygın olabilir.

Pierre Cardin Maaşları

Pierre Cardin'de maaşlar, pozisyona, deneyime ve mağazanın konumuna göre değişir. Glassdoor'a göre, Pierre Cardin satış danışmanlarının ortalama maaşı aylık 5.000 TL civarındadır.

D.S. Damat Maaşları

D.S. Damat'ta maaşlar da pozisyona ve deneyime göre değişir. Ancak, şirketin sektör ortalamasının üzerinde maaşlar ödediği bilinmektedir.

Sonuç

FABRİKA, Kiğılı, D.S. Damat, Beymen ve Pierre Cardin, Türkiye'de tekstil ve giyim sektöründe iş arayanlar için popüler markalardır. Çalışan yorumları ve maaş bilgileri, bu markalarda çalışmayı düşünen kişiler için oldukça önemlidir. Olumlu çalışan yorumları ve rekabetçi maaşlar, bu markaları iş arayanlar için çekici seçenekler haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu firmların hepsi farklı. Kimi asgari maaş verir kimi kendi belirler. Önemli olan prim sistemidir. Asıl parayı primden kazanırsın.

Fabrika Ay Marka Mağazacılık'a ait bir marka. Prim sistemi ile çalışırlar. Ne kadar satış o kadar ücret.

Beymen, Boyner Gruba dahil. Boyner Grup, Boyner Mağazaları hariç güzel paralar kazandırır.

Pierre Cardin, Ömer Faruk Kavurmacı'nın getirdiği bir marka. Us Polo, Cacharel gibi markalarda ona ait. Prim sistemi ile çalışıyor burası da. İyi AVM'lerde güzel paralar kazanılabilir.
  • Teşekkür ederim Pamk. Dün çalışmak için hem internetten hem el den CV vererek başvurular yaptımda umarım kabul ederler. Boy fizik 2 tane yabancı dil var üniversite okuyorum AÖF. Tek sorun 1-2 yıl deneyimim yok ama satış danışmanlığı daha önce yapmıştım 2 ay.

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

Teşekkür ederim değerli cevabın için. Peki ortalama maaş ne kadardır bilgin varsa paylaşabilirmisin? İstersen özelden yazabilirsin. Teşekkür ederim tekrardan ilgin için.

arkadaşım ben sana söyleyeyim. ben bundan yaklaşık 2 ay öncesine kadar boyner'de çalışıyordum. maaşı asgari ücret. sadece parayı primlerden kazanıyorduk, onuda aylık sana verilen hedefini gerçekleştirebilirsen

Eşim için Perlavista Avm DS Damat'dan 420 TL tutarında bir takım elbise almıştık ve yıkama sonucu yaşadığımız problemi copy/paste yapıyorum.

Merhaba,

Geçtiğimiz aylarda Perlavista Avm Büyükçekmece D’s Damat’dan almış olduğum takım elbisemin pantolonuna yıkama sonucu pas lekeleri bulaşmıştır. Pantolonun iç kısmında bulunan demir kanca oksitlenmiş ve pantolonu mahvetmiştir. Bende mağazanız aracılığı ile (neresi olduğunu bilmiyorum ama) pantolonumu fabrikanıza gönderdim ve bugün fabrikadan mağazaya bir mektup ile beraber geri gelmiş. Aldığım yanıt kısacası kullanıcı hatası çıktı. Etikette sadece kuru temizleme yazıyormuş yıkanma tespit edilmiş, özür dilenmiş ve bu konuda yardımcı olunamayacakmış.

İşim gereği haftanın 6 günü takım elbise giyiyorum ve inanın çeşitli markalarda birçok takım elbisem var. Bu takım elbiselerimin birçoğunun etiketlerinde yalnızca kuru temizleme yazmasına rağmen birçoğu düzenli olarak yıkanır ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmam. Açıkçası takım elbisenizden çok memnundum ancak yıkama sonucu kumaşın değil de alakasız bir aparatın bu şekilde sorun çıkartması ve kumaşa bu denli yayılması bence biraz garip. Tabi ki büyük bir kurum ve yönetim olarak sizin bileceğiniz iş ama; fermuar, kanca, düğme vb. gibi aparatları eğer kendiniz üretmiyor iseniz bu tip sorunlarla karşılaşmamanız açısından bu tarz teferruat malzemelerin alımına biraz daha dikkat etmelisiniz. Sonuçta etkin ve rekabetçi stratejiniz bu tarz ayrıntılarla sekteye uğramamalı. Bugün benim başıma gelen olay emin olun yarın başka müşterinizin başına gelecektir.

Dilek ve şikâyetlerimiz için siz değerli yöneticilerin mail adreslerinin hakla açık olması her türlü eleştiriye ve öneriye açık olduğunuzu gösterir ki zaman ayırıp bu mailimi okuduğunuz için sizlere teşekkür eder ve mağduriyetimin giderileceğini temenni ederim.

İyi çalışmalar.

Alınan cevap;

Sayın Engin ***,

28/04/2013 tarihinde alınan 0EY5JB35550***** barkod numaralı TWN Yelekli Takım’da yapılan inceleme sonucunda;
    Takım elbise pantolon kumaşında oluşan deformasyon ve kancada oluşan paslanma yıkama işlemi kaynaklıdır. Ürünler satışa sunulmadan iç etiket talimatlarına uygun olarak kalite kontrol testleri yapılmaktadır. Sadece kuru temizleme yapılması gereken ürünün yıkandığı belirlenmiştir.. Ürün ile ilgili herhangi bir hata tespit edilemediğinden değişim sağlanamadığını üzülerek belirtmek durumundayız.

Saygılar.

Şunu da belirtmeliyim ki takım elbisenin kumaşında hiçbir şekilde deformasyon yoktur. Eşimin bir çok takım elbisesini kuru temizleme yazmasına rağmen düzenli olarak yıkarım. Saçma sapan 10 kuruşluk bir kancanın marifeti sonucu eşimin takım elbisesi ziyan olmuştur.

Bu yaşadıklarımız bilgilendirme amaçlıdır. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.