Şimdi Ara

Matshita uj-840d firmware lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar firmware yı ınternetten araştırdım ftp lınklerı nde hata verıyor dosyayı bulamadım dosyayı gonderebılecek yada calışan bı lınk bılen varsa çok sevınırım cd ve dvd yazamıyorum yazmıyo.ii çalışmalar.

Bilmiyroum cozebılen var mı ancak. DVD ye yazamıyorum. Son guncellemeyı yaptım. Vaıo laptop uzerınde Matsdita UJ-840D var.

Belirlenemeyen yazıcı hatası verip duruyor. Denemedıgım bos dvd kalmadı ??

yardımı olan varsa cok sevınırım.

Orijinalden alıntı: volkanag

Arkadaşlar,

Bilmiyroum cozebılen var mı ancak. DVD ye yazamıyorum. Son guncellemeyı yaptım. Vaıo laptop uzerınde Matsdita UJ-840D var.

Belirlenemeyen yazıcı hatası verip duruyor. Denemedıgım bos dvd kalmadı ??

yardımı olan varsa cok sevınırım.

Ben de aynı cihazın güncel yazılımını arıyorum,hiç bir yerde bulamadım,yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse?

İyi forumlar

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Arkadaşlar Matshita olarak aramayın..Ne marka laptop kullanıyor iseniz o üreticisinin sitesine girip laptopunuzun marka ve modelini girerek firmware'ini indiriniz..

İyi forumlar

Evet gerekli yol odur aslında ama üreticinin kullandığı cihaz için cihazın firması firmware çıkarmış fakat o cihazı kullanan pc üreticisi halen eski olan fırmwaresini official sitesinde sunduğu driverlarda güncellememiş,hal böyle olunca an itibariyle okuyucum yeni fırmwareye sahip olamadığı için bazen sıkıntı yaşıyorum kullanırken.

Bu arada Matshita,Sony'nin Panasonic'ten kullandığı optik cihaz.
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic sitesinde support sayfasında şu bilgi var:

Support

For part numbers starting UJDA..., UJ-8x0..., UJ-8x1..., or UJ-8x2..., technical support is only provided by the PC manufacturer.

Support for other OEM drives is available for US customers. Send email to panasonic@bigbytecorp.com with the following information:
    Drive Model Number
    Name/location of the dealer/reseller where the drive was procured
    Month/year when the drive was procured
    Operating System
    Description of the problem

Burada UJ840d bu gruba giriyor teknik destek sadece PC imalatçısından temin edilebileceğini belirtmişler. Diğer OEM ürünleri için ise mail adresini belirtmişler.

Support sayfası:http://www.panasonic.com/industrial/computer/storage/optical/support.html

Merak edenler bakabilirler

• banada 841 olanının firmwaresi lazım ama yok hiçbir yerde toshibanın sitesindede yok orjinal cd dışında hiç bir cd okumuyor dvd
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.