Şimdi Ara

CASPER VİA T41 MODİVERSE AKTİVASYON SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba bu forumlarda yeniyim.
    bende bir casper via t41 var (kocaeli belediyesinin dağıttığı) bu tablette modiverse adlı bir uygulama her formattan sonra aktivasyon kodu istiyor.
    ben format attım ve aktivasyon kodu istedi doğru girdiğim halde aktifleştir diyorum yükleniyor yazıyorum bi kaç saniye sonra hiçbirşey olmamış gibi eski haline dönüyor.
    daha öncede format atmıştım böyle bir sorun olmadı kodu girince açıloyordu.
    LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!

CASPER VİA T41 MODİVERSE AKTİVASYON SORUNU

CASPER VİA T41 tabletini MODİVERSE-A ile etkinleştirmekte sorun yaşıyorsanız, deneyebileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır:

• Etkinleştirme Kodunu Doğrulayın: Aldığınız etkinleştirme kodunu tekrar kontrol edin ve doğru girdiğinizden emin olun.

• MODİVERSE-A Uygulamasını Güncelleyin: MODİVERSE-A uygulamasının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Uygulamayı Google Play Store veya App Store'dan güncelleyebilirsiniz.

• İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Aktivasyon sürecinin tamamlanması için istikrarlı bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse yeniden başlatmayı deneyin.

• Tabletinizi Yeniden Başlatın: Tabletinizi kapatıp tekrar açmak, geçici aksaklıkları giderebilir.

• CASPER Destek ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, CASPER destek ekibiyle iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz. Web sitesindeki destek formunu kullanabilir veya doğrudan onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Etkinleştirme kodunuzu kaybettiyseniz, CASPER Destek ile iletişime geçmeniz gerekecektir.
    • Etkinleştirme kodunu kırmayı veya kaldırmayı denemeyin. Bu, tabletinizin garantisiyle ilgili sorunlara neden olabilir.
    • MODİVERSE-A etkinleştirmesi tamamlandıktan sonra, tabletinizi güvenlik önlemi olarak sıfırlamanız önerilir. Bu, kişisel verilerinizi koruyacak ve tabletinizin sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevap veren yok mu? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Game10line

nasıl cozuldu ayrıca yazdıgımız kodun basına bırsey eklıyecekmıyız?

Modiversenin siteine giemiştim bu videoyu çektim sonra burda heeşey anlatılıyorhttps://www.youtube.com/watch?v=B2eYYlWXBbs yani bu videoyu çektim sonra 3hafta filan sonra oto düzeldi bide öğretmenin veya müdürün ilk tableti aldığında verdiği kodu yazıyon

• arkadaşlar heryolu değerlendirdim.kesin ve doğru olan yöntem şöyle [email protected] a cihaz bilgilerini gönderip yardım istemek yada .aktivasyon kodunu öğrenmesi.bu kadar.ben kendi tabletimi bu şekilde kullanabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin12314 -- 23 Mayıs 2019; 20:59:35 >
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Casper cihazları dağıtmadan önce, tabletler çocukların elinden alınmasın, çalınmasın, ticareti yapılmasın diye bir firmadan bir yazılım yüklenmesini istedi. MODIVERSE bu yazılımdır.

Her tablet bir kullanıcıya atanmıştır ve o kullanıcıya verilen aktivasyon kodu ile çalışır hale gelir; format atılsa da tabletin kimliği silinmez.
    Çeşitli nedenlerle tablet "aktivasyon kodu" ister hale geldiğinde cihaz sahibinin siz olduğunuz (veya sahibinin rızası olduğu) anlaşılırsa birkaç sorudan sonra aktivasyon kodunu alabilirsiniz.

Bu eski bir proje olduğu için Casper veya Kocaeli Belediyesi artık bu konuda destek veremiyor. Yazılımın sahibi olan firmayı 09:00 - 16:00 saatleri içinde aradığınızda (262 - 642 4252 dahili 213) aktivasyon kodunu edinebilirsiniz.

Bu tabletler 4 yıl önce ÜCRETSİZ dağıtılmıştır. İçindeki Android sürümü güncellenemiyor, lütfen parayla satın almayınız!

CASPER NIRVANA'LAR İÇİN LÜTFEN CASPER'I ARAYINIZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modiverse -- 9 Ekim 2019; 16:11:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.