Şimdi Ara

matlab guıde bir program yazdım işe yararmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler matlabta asagıda resmi gözüken programı yazdım bi kac kişiye gösterdik dalga gecti
    ya
    işe yaramı bi bakın eger yararsa matlabın kodlarının 80 ı civarında yazacam herkesin kullanması acısından iyi olcak işe yaramaz dersenmiz yapmıyacam
    amacı kodları sadece tek tıklamayla calıstırması bi bakıverin isteyenede yollarım kodları ve programı isteyene beleş yani benden hediyem olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 22 Aralık 2005 11:25:08 >

• --------------------------------------------------------------------------------

http://forum.donanimhaber.com/m_4369324/tm.htm

Boreas demiş ki:

Yazılanlara katılıyorum ve ufak bir maddede ben eklemek istiyorum. Lütfen arkadaşlar açılan konuların başlığında olabildiğince konuyu net bir şekilde açıklayalım. Başlıklara bakarken konunun ne olduğunu anlayabilelim. "ACİL YARDIM", "LÜTFEEEN", "Allah rızası için yardım" gibi başlıklardan kaçınalım bilenler zaten yardım edecektir.
  • Arayüz çok kullanışsıza benziyor. Benzer amaçlı komutları bir şekilde guruplandırmayı denersen iyi olabilir. Pull-down menüler kullanabilirsin örneğin. Biraz matlab gui ve görsel tasarım çalışman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

--------------------------------------------------------------------------------

http://forum.donanimhaber.com/m_4369324/tm.htm

Boreas demiş ki:

Yazılanlara katılıyorum ve ufak bir maddede ben eklemek istiyorum. Lütfen arkadaşlar açılan konuların başlığında olabildiğince konuyu net bir şekilde açıklayalım. Başlıklara bakarken konunun ne olduğunu anlayabilelim. "ACİL YARDIM", "LÜTFEEEN", "Allah rızası için yardım" gibi başlıklardan kaçınalım bilenler zaten yardım edecektir.

melih abi dediğin dogru katılıyorumda burası bile degil belki yeri ama bu programı genelde elekronikciler kullanıyor o yüzden buraya actım bu arada bir hısımla actım baslık o yüzden biraz kötü oldu kusura bakmayın
    quote:

Arayüz çok kullanışsıza benziyor. Benzer amaçlı komutları bir şekilde guruplandırmayı denersen iyi olabilir. Pull-down menüler kullanabilirsin örneğin. Biraz matlab gui ve görsel tasarım çalışman lazım

bide hyp dostum daha yeni basladım ama hevesim kırıldı eger bi işe yaramazsa bosuna ugrasmıyım diyorum ne dersiniz
    bu arada baslıgı degiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 22 Aralık 2005 11:23:56 >

• Kontrol amaçlı güzel bir öğretici "tool" olabilir. Biraz daha görsellik kazandırırsan kullanan açısından zevkli olur. Bence hevesin kırılmasın, bu konularda Türkçe döküman arayan arkadaşlara yardımcı olabilir. Tabii ki kodları düzgün ve açıklamalı yazmak şartıyla
  • ben gui ile ilgili yoruma katilmiyorum, tamam hic hos gelmiyo göze ama önemli olan islev bence
    İsleve gelince sadece bunlar olacaksa sanki matlab e gerek yok , istediginiz dil/platform icin her türlü kütüphaneleri/hazir class lari edinmeniz mümkün , ama tabi fonksiyonlar böle olacaksa dedigim gecerli , cok daha öte konularda matlab le kapismalari mümkün degil , ozellikle matlab in her özel konuda (mesela neural networkler, fuzzy logic hatta biyomedikal icin bile ! ) toolboxlari mevcut (ama sadece oldugunu biliyorum kullanmadim ) , ya da söyle de yapabilirsiniz -> c++ da class lari yazin , matlab kismini bilmiyorum ama matlabe yazdiginiz class lari ve metodlari tanitmaniz mümkün böylece bir is yaparak hem matlab hem de hem linux da hem winler de calisacak programlar cikarabilirsiniz (Tabii standart kütüphaneden giderseniz) (Dedigim gibi matlab de c/c++ header filelarini okutmayi bilmiyorum ama yapilabilirliginden eminim)

• quote:

Orjinalden alıntı: akhin

ben gui ile ilgili yoruma katilmiyorum, tamam hic hos gelmiyo göze ama önemli olan islev bence
    İsleve gelince sadece bunlar olacaksa sanki matlab e gerek yok , istediginiz dil/platform icin her türlü kütüphaneleri/hazir class lari edinmeniz mümkün , ama tabi fonksiyonlar böle olacaksa dedigim gecerli , cok daha öte konularda matlab le kapismalari mümkün degil , ozellikle matlab in her özel konuda (mesela neural networkler, fuzzy logic hatta biyomedikal icin bile ! ) toolboxlari mevcut (ama sadece oldugunu biliyorum kullanmadim ) , ya da söyle de yapabilirsiniz -> c++ da class lari yazin , matlab kismini bilmiyorum ama matlabe yazdiginiz class lari ve metodlari tanitmaniz mümkün böylece bir is yaparak hem matlab hem de hem linux da hem winler de calisacak programlar cikarabilirsiniz (Tabii standart kütüphaneden giderseniz) (Dedigim gibi matlab de c/c++ header filelarini okutmayi bilmiyorum ama yapilabilirliginden eminim)

simdi dediklerin dogru ama bu toolboxlar cok geniş ve kullanılmalarıda yetenek isteyen seyler bütün toolboxları kullanman mümkün olmuyor zaten amacım şimdilik sadece temel konular üzerine calısmak ama cidden hevesim kırıldı artık hic ugrasasım gelmiyor buradaki gözüken sadece basit bi sekil ben bunu üst düzeye getirmek istiyordum ama yinede hersey için yazan arkadaslar saolsun herkesin görüsünü aldım buna göre birseyler tasarlamaya bakacam hersey için saoun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ltiview bunları zaten çok kolay yapıyor yanılıyormuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lftx

ltiview bunları zaten çok kolay yapıyor yanılıyormuyum?

çizimler tamam yapılıyor ltıwiev ile ama halihazır komutlar integral ve türevler dif denklem cözümleri falan ben bunlarıda eklemekı istiyorum bunları ltıwiev ile yapamazsın.
    yani sadece çizim amaclı değil zaten sorun burda bi işe yaramayacak ise bosuna ugrasmak olur bos yerede ugrasmak istemem dogrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.