Şimdi Ara

Tampermonkey ve çalışmayan script'ler.Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 gündür uğraştığım bir şey var.Malum Chrome "Resmi Görüntüle" kısayolunu kaldırdı.Bende bunun için bir kaç eklenti araştırıp buldum.Bu eklentilerin sahipleri GitHub üzerinden Tampermonkey için scriptler yayınlamışlar.

Bu scriptler Tampermonkey'ye eklenince çalışmıyor.Yani "Resmi görüntüle" butonu çıkmıyor.Ama eklenti olarak Chrome'da çalışıyorlar.

Mesela bu userscript
    github
    devunt/make-gis-great-again
    https://github.com/devunt/make-gis-great-again

Durumu GitHub üzerinden bildirdim.Alttaki Pentagram nicki ile yazdığım mesajlar bana ait.Sahibinin dediklerini aynen yaptım ama işe yaramadı.
    github
    Tampermonkey problem · Issue #50 · devunt/make-gis-great-again
    https://github.com/devunt/make-gis-great-again/issues/50

Bu da başka bir eklenti.Bunu da Tampermonkey ile denedim ama yine çalışmıyor.
    github
    Tampermonkey · Issue #74 · bijij/ViewImage
    https://github.com/bijij/ViewImage/issues/74#issuecomment-368585969

Sorun nereden kaynaklanıyor sizce?Bu scriptlerin kodlarının sol yanında 1-2 tane sarı renkli bir ünlem işareti var.Acaba bu kodlarda hata olduğu anlamına mı geliyor?Hata olsa eklentinin de çalışmaması lazım sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 26 Şubat 2018; 23:22:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tampermonkey'de Çalışmayan Script'ler

Tampermonkey, tarayıcılarında kullanıcı betikleri çalıştırmalarına olanak tanıyan popüler bir tarayıcı uzantısıdır. Ancak bazen, Tampermonkey ile kullandığın betikler çalışmayabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Betik, tarayıcınla uyumlu olmayabilir: Betiğin, kullandığın tarayıcının sürümüyle uyumlu olduğundan emin ol.
    • Betik güncel olmayabilir: Betiğin yazarı güncelleme yapmış olabilir. Betiğin en son sürümünü yüklemeyi dene.
    • Betik, web sitesindeki değişikliklerden etkilenmiş olabilir: Web sitesi sahibi web sitesini güncellemiş olabilir ve bu da betiğin çalışmasını engelleyebilir.
    • Betik, başka bir betikle çakışıyor olabilir: Birden fazla betik kullanıyorsan, çakışmalardan kaynaklanan sorunlar oluşabilir.
    • Betik, kötü amaçlı yazılım içeriyor olabilir: Betiğin güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin ol.

Çalışmayan bir betiği düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Betiğin sorun giderme sayfasını kontrol et: Betik yazarı, betiğin çalıştırılmasıyla ilgili olası sorunları ve çözümlerini belgelemiş olabilir.
    • Tarayıcını yeniden başlat: Bu, tarayıcı eklentilerini ve betiklerini sıfırlamaya yardımcı olabilir.
    • Betiği devre dışı bırakıp yeniden etkinleştir: Bu, betiğin yeniden başlatılmasına yardımcı olabilir.
    • Betiği kaldırıp yeniden yükle: Bu, betiğin en son sürümünü yükleyecektir.
    • Farklı bir betik dene: Benzer işlevselliği sağlayan farklı bir betik bulabilirsin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra betik hala çalışmıyorsa, geliştiriciye ulaşmayı deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu konu üzerinden yazarsanız iyi olur.Sorun sanırım Tampermonkey'den kaynaklanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.