Şimdi Ara

matematik hocamdan ayak yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yine dersteyiz konumuz türev. Neyse işledik dersi son 7 dk kala hoca midem ağrıyor felan dedi yemek dokundu galiba kuscam dedi. Neyse sınıf buna gülüyor üstümüze kusmayın hocam felan diyorlar. Tuvalete gidin felan diolar.. Neyse bu üstünüze kuscam nihaha felan dior. Sonra yerine oturacakken başı dondu hafif. Masaya tutundu oturdu bende hocam yoksa hamilemisiniz diye bağırdım. Sınıf yerlerde sonra bu bi fırladı yerinden tekme tokat girişti buna. Tabi bizimkiler boş durur mu? Hemen bizim kürt fuat şokomokofellaya dönüşüp beni kurtardı. Ardından hepimiz çin ejderhasına atlayıp khaleesinin yanına uçtuk şuan mutluyuz. Drogonun üstünden yazıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dayak neyse de, ayak yemek zor olmalı

• Tamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın çin ejderhası

• Kardeş karar ver dayak mı yedin ayak mı

• drogo'nun üstünden yazıyorum derken beni bildiğim tek drogo khal drogo'dur onun üstündeysen sakıncalı bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 8 Nisan 2015; 21:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodore bagwel

drogo'nun üstünden yazıyorum derken beni bildiğim tek drogo khal drogo'dur onun üstündeysen sakıncalı bir durum

Siyah ejderhanın adıd da drogo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 8 Nisan 2015; 21:15:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocanın gururunu kırarak herşeyi haketmişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.