Şimdi Ara

Matematiği sevmek ve anlamak için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • liseye geçtigimden beri matematikten nefret ettim nedense hiç anlamadım sevmediğim için olabilir veya kafam sözele daha yatkın oldugu içinde olabilir,ama bu sene matematik çalışmak istiyorum neler yapmalıyım kolay anlamak için matematiği neredeyse temelim yok gibi bişey

• antrenmanlarla matematiği çok övüyorlar. temelin hiç yoksa onu alabilirsin başlangıç için. neredeyse toplama çıkarmadan başlıyor diyorlar. öğrenmeye başladığında sevmeye de başlarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

antrenmanlarla matematiği çok övüyorlar. temelin hiç yoksa onu alabilirsin başlangıç için. neredeyse toplama çıkarmadan başlıyor diyorlar. öğrenmeye başladığında sevmeye de başlarsın zaten.

hangi antremanlarda anlamadım ama busene dershaneye gidiyorum hiç temelden başlamadılar toplama çıkarma çarpma falan biliyorum mesela semboller olur ab bc olur kafamı çok karıştıran bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

antrenmanlarla matematiği çok övüyorlar. temelin hiç yoksa onu alabilirsin başlangıç için. neredeyse toplama çıkarmadan başlıyor diyorlar. öğrenmeye başladığında sevmeye de başlarsın zaten.

hangi antremanlarda anlamadım ama busene dershaneye gidiyorum hiç temelden başlamadılar toplama çıkarma çarpma falan biliyorum mesela semboller olur ab bc olur kafamı çok karıştıran bunlar

kitabın adı "antrenmanlarla matematik"
  • quote:

quote:

quote:

kitabın adı "antrenmanlarla matematik"

anladım teşekkürler bakıyım ben bu kitaba

• Hahaha cevabına yarıldım bilader ''Hangi antremanlar ?''

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trnmn

Hahaha cevabına yarıldım bilader ''Hangi antremanlar ?''

antreman diyince aklıma direk futbol geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trnmn

Hahaha cevabına yarıldım bilader ''Hangi antremanlar ?''

antreman diyince aklıma direk futbol geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.