Şimdi Ara

FireWatch !!!DİKKAT SPOİLER İÇERİR!!!Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henry diye bir adam var karısı julia diye bir karısı vardı oyunun en başında sizin kendi yolunuzu seçeceğiniz bir konuşma çıkacak oraya değinmeyeceğim her neyse
    Henry'nin karısı julia alzaymır hastalığına yakalanıyor ve onu hastanedemi yoksa yanınızda mı bakacağınızı seçiyorsunuz şahsen en hastane dedim Henry bir süre sonra bir iş buluyor. Ormanı koruma işidir ve burda başlıyor.
    sizin bir kuleniz var ve orası sizin eviniz sizin yöneticin Delilah diye bir kadın size komut veriyor hemen arkanızda dağın diyer tarafında Delilah'ın kulesini göörüyorsunuz orda dürbünü ile size ne oluyor ne bitiyor ve görev veriyor başta havai fişek atan gençler var Delilah size görev veriyor ve ormanda ateş yakmasınlar diye git uyar diyor gidiyorsun ve bunların 2 genç kız olduğunu görürsün çıplak ve sarhoş bir şekilde derede yüzerken görürsünüz ve ormanda ateş havaifişek atmayın diye uyarır kızlar takmaz ve biri git burdan seni şişko pislik der Henry sinirlenir ve şarkı çalan radio yu suya atar ve kızlar ondan korkar -kahretsin siktir git şurdan seni şişko pislik- der .Kuleye doğru giderken bir adam görür ve bize ışık tutar ve kaçar seslensekte takmaz ve kuleye girdiğimizde camlar kırık her yer dağnık olduğunu görür.
    Ben çok uzatmadan sonuna gelmek istiyorum çünkü çoğu insan sonunu anlamamıştır:
    Brain diye çocuk baya kayıptır bizlerle birisi yada birileri uğraşıyordur onların konuştuklarını kaydediyorlar ve onların yüzüne vuruyorlardı. Henry bir uğraş sonunda telle çevrili bir bölgeye girer ve orada bütün ekipmanları bulur konuşmalarına kadar her şeyi eşyaları alıp hızla kaçar. Elinde bir alet ile işler kolaylaşır onun bulmak istediklerini rahatça bulur mağaranın anahtarınıda bulur mağaraya girer ve arkasından birisi kapıyı kapatır. ve brain'in yerini bulur ayrıca ve kaçmak için tırmanma ekipmanını kaçar ve yine mağaraya gelir mağranın girişindeki delikten aşağı iner ve ileride Brain'in cesedini bulur ve baya çürümüş yani uzun zamandır orda olduğunu anlarsınız bunu Delilah'a söyler ve kuleye dönünce camda kaset bulur ve Delilah ve konuşmaları geçen bir kasettir ve bunu Delilah'a söyler ve gün orda biter. Yeni güne gelince ıyanınca yine alet öter ve o yöne gider Henry için bir yer ayarlanmıştır ve Henry oraya çıkar ve bizle uğraşan adamın kasetide çıkar tırmanma yerinde bu kişi Brain'nin babası Dan şerefsizidir. Anlatır -Brain ile dağa gittik ve kanyona inerken ipini çok sıkı bağlamamıştı ve inerken koptu bende korktum aşağı inecek zaman bulamayıp gömemedim. Öncekiler sizin gibi değildi cesedi bulamadı dedi ama sizin bulacağınızı 2 hafta önceden anladım ve sizle ne kadar engellemeye çalış samda olmadı Henry siz kazandınız- dedi Dan ve onun yaşadığı yeri buluruz Ateş ormanı çevrelemişti bezi almaya gelen helikopter gelmişti Delilah artık gel gidelim dedi Delilahın yaşadığı yere gittik ben gideceğim seni alacaklar bekle dedi bekleriz orada yine konuşma geçer helikopter alır ve götürür.
    Ve mükemmel bir Indie oyunu biter ama aklımızda kalan bir sürü soru kalır adam her şeyi tek başınamı yaptı başka birisi yada benim merak ettiğim Delilah'da değilmiydi.
    Malesef değil oyun böyle bitiyor ama gerçek hayattada böyle biterdi.

Bunun için 1.30-2 saat uğraştım güzel yorumlarınızı bekliyorum

• Arkdşlar biraz beyeni emeğe saygı hiç bir yetde böyle detaylı bulamadım diye yazdım kütfen beyenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BigBosSnakeTR

Arkdşlar biraz beyeni emeğe saygı hiç bir yetde böyle detaylı bulamadım diye yazdım kütfen beyenin

Dostum teşekkür ediyorum. Konuyu anlamıştım fakat bu tam olarak aydınlattı beni. Emeğine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.