Şimdi Ara

Mastı azaltmak mı yoksa komple bırakmak mı? (NoFap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi daha mantıklı? Komple bırakamadım hiç ama 1-2 hafta yapmayınca bariz bir enerji artışı yaşadım.Komple bırakırsak bahsedilen faydalarını görür müyüz gerçektende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın nofap falan bir şey yapma hangi embesil çıkarttıysa. Benim işim olmaz nofap falan ama 2 hafta yapmadım

Şu an 3 gündür testislerimde ağrı var kim bilir noldu bu hafta hastaneye gideceğim.
  • NoFap saçmalıktır. Bunların bir sözü vardı eğer boşalmazsanız bir süre sonra sperm vücut tarafından emilir ve bunun da size faydası olur diye. Meğer adamlar yalan söylüyormuş. Bir tane doktora bu soruyu sordular o biriken spermin emilmediğini, öldüğünü söyledi.
  • Bunu daha önce bilimsel kanıtlarıyla yazdım, aşırıya kaçmadığın sürece sıkıntı yok.

Daha yeni harvard üniversitesinin haberi çıktı. Araştırmaya göre ayda 21 kez yapanların prostat kanseri olma riski 3’de 1 oranında azaldığı görülmüş.

Ayda 21 kez yap demiyorum anlatmaya çalıştığım bu korkunç bir olay değil takam kafana

• Nofap yapanlar superman olmadimi ya ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay yapmadım .Sadece abazalık oranım arttı.Yani bomboş.Yıkıkların balon fikirlerinden.
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Anlatamazsin bunlara hocam anlamazlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm 31 birakilirmi lan
    O zaman git kendini ucurumdan at
    Ne anlami kaldi yasamanin

• Bir süre yapmayınca Nofapçilerin bahsettiği etkileri yaşadınız mı? Sosyal hayatınızda değişiklikler oldu mu? Detaylı anlatır mısınız?

• up

• İki yıkık bir araya gelmiş. Neden yıkığız demiş biri.

Diğeri de biraz düşünüp, hacı hep 31 çekiyoruz yeaa ondan demiş çekmeyelim ALFAYIZ demiş. Nofap çıkmış ortaya.

Oysa çoğu özgüvensiz insan, ergenliğe girmeden önce de özgüvensizler. Olayın bununla ilgisi olmadığı buradan belli.

NoFap bir saçmalıktır. Haftada 3-4 yapılması idealdir. Ha ben abartıp haftada 8-12 yapıyorum orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

İki yıkık bir araya gelmiş. Neden yıkığız demiş biri.

Diğeri de biraz düşünüp, hacı hep 31 çekiyoruz yeaa ondan demiş çekmeyelim ALFAYIZ demiş. Nofap çıkmış ortaya.

Oysa çoğu özgüvensiz insan, ergenliğe girmeden önce de özgüvensizler. Olayın bununla ilgisi olmadığı buradan belli.

NoFap bir saçmalıktır. Haftada 3-4 yapılması idealdir. Ha ben abartıp haftada 8-12 yapıyorum orası ayrı.
    Bilimsel çalışmalar var.Tedx konuşmalarında falan anlatıyorlardı.Nofapçiler eskiden sosyal olduklarını ama bağımlılıktan sonra içine kapandıklarını söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Bilimsel çalışmalar var.Tedx konuşmalarında falan anlatıyorlardı.Nofapçiler eskiden sosyal olduklarını ama bağımlılıktan sonra içine kapandıklarını söylüyor

Alıntıları Göster
    Dışarda ozaman bütün sevgili yapan, gitar calan, sosyal olan insanlar nofapci.

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Nofapçı değilim onlarda değillerdir ama etrafiniza bir bakin seks ihtiyacını mümkün mertebe kendi kendine masturbasyonla karşılama oranı yuksek olan insanlar daha yıkık oluyor konuşması tarzı belli ediyor kendimden ve çevre gözlemlerimden biliyorum. Mastürbasyon ağrı kesici gibi kolay yol, dişlerini fircalamayip curuttukten sonra ağrı kesici almak gibi bir şey tek başına sürekli mastürbasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 19 Ekim 2019; 18:51:33 >
  • Alayınız boşşunuz çok faydalı birşey nofap.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No fap gerçektir

Aksini iddaa eden fizyolojisini tanımamakla kalmayıp yaşadığını bilmeyen ve özdeğerlendirme yetenekleri yerlerde olanlardandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

İki yıkık bir araya gelmiş. Neden yıkığız demiş biri.

No fapin öz güveni direkt etkilemediği doğru.Sadece yan faktör.Sadece no fapten şifa uman adamın durumu internetten okuduğu yeşilliklerden medet uman lakin genel teşebbüste son derece sağlıksız hayat süren hurafeci ev hanımına benzer

Sihirli değnek beklemeyin.Şayet orada bir değişim varsa kendinizin bile ilk etapta fark edemediklerinizdendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 1 Kasım 2019; 15:59:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.