Şimdi Ara

Master Yi ' ye nerf geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "We're looking at some Yi fixes currently and want to get them in for 3.11 - I'd like to have some direction locked by Monday.

Unfortunately, we did not meet one goal we'd hoped to - better in high-ranked games, and not as stompy in low-ranked ones. This is still occurring, which means Yi is in beast mode for a vast majority of players."

3.11 patchinde büyük ihtimal nerflenecekmiş , kaynak :http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=40532648#post40532648 , paylaşıldıysa silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxix -- 9 Ağustos 2013; 3:10:58 >

• 0/10 gittiğin oyunda bile IE çıktıktan sonra penta atıyorlar böyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

0/10 gittiğin oyunda bile IE çıktıktan sonra penta atıyorlar böyle bir şey yok.

vaynede botrk çıktıpında aynı durum geçerli master yi gelse gelse ulti cd nerfu gelir belki e true damage ile oynama yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

0/10 gittiğin oyunda bile IE çıktıktan sonra penta atıyorlar böyle bir şey yok.

vaynede botrk çıktıpında aynı durum geçerli master yi gelse gelse ulti cd nerfu gelir belki e true damage ile oynama yaparlar

Vayne'de dediğin gibi ama sadece botrk ile çokta etkili olamıyorsun ama Master Yi'de ultiden gelen ms+as > e'den true damage > q'dan çok yüksek bir damage gelince işler karışıyor tek başına bir ie ile oyunu taşıyor.
  • Hele o az bi canin kalir aha kactim dersin sonra birses cikar master belirir q atar ve takimindan biri katledildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benim anlamadığım Riot bunu düşünemiyor mu? Hiç mi test etmiyorlar? OP olduğu belli yani bunun. Skill açıklamalarını okumak bile yeterli oluyor anlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ya benim anlamadığım Riot bunu düşünemiyor mu? Hiç mi test etmiyorlar? OP olduğu belli yani bunun. Skill açıklamalarını okumak bile yeterli oluyor anlamak için.

spotlighttaki gibi 'yi yüksek hıza sahip ve takımı anında katledebilecek bir suikastçı'

çok dengeliymiş riot kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herzaman soyluyorum. Bu Riot balance konusunda unbalanced :)
  • tam da almistim mis gibi pentalar quadralar atiyordum.cidden op tf ye 1-2 saniye sonra girin gg easy

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ya benim anlamadığım Riot bunu düşünemiyor mu? Hiç mi test etmiyorlar? OP olduğu belli yani bunun. Skill açıklamalarını okumak bile yeterli oluyor anlamak için.

etmez olurlar mı?jungle'ın olmadığı,bota riven ve ahrinin gittiği pbe'de bol bol test ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasos Pls -- 9 Ağustos 2013; 12:02:22 >
  • İyi olur.
  • İnstaban suan zaten gerekliydi
  • Yi bundle satıyor riot neden dusunmesin

• ins cnm
  • Melee carryler çöp 1 stuna bakılıyor denilirdi bir zamanlar.
  • Sonunda
  • iyi oldu bencede
  • Memleketteyim dondugumde ben onla lig atlayacaktim ne guzel :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Melee carryler çöp 1 stuna bakılıyor denilirdi bir zamanlar.

Hala çöp bota gitsen takımdaki tek carry olsan iş yapamazsın 2. Carry olduğu için iş yapıyo

• Nef şart.Bknz bugünkü oynadığım oyun:

Master Yi ' ye nerf geliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.