Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir oyun sitesi uzerinden 140 tl origin key aldim. Merakla bekliyorum çıkış zamanini. birde origin acces di sanirim 7 günlük alinabiliyor. erken erişim için alsak çıkışa 3 5 gun kala erken oynama sansimiz olur mu acaba. yada erken indirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Origin Access 7 günlük deneme süresi 16 Mart öncesi bitiyor. Erken erişime katılabilmek için 1 aylık üyelik almanız gerekecek. Fiyatı 4 EURO, gayet makul aslında. Bir sonraki ay devam etmek istemezseniz bitmesine yakın iptal da edebiliyorsunuz. Normal şartlarda erken indirme 17 Mart günü başlayacak. Ancak Origin Access sayesinde muhtemelen 15-16 Mart arası bir tarihte oyunu indirebilmemiz mümkün olacak.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Çok teşekkür ederim aydinlattiginiz için. Bir ufak sorum olacak. oyunda senaryoyu arkadasimizla coop oynama imkanı var midir. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Senaryo için co-op bulunmuyor. Şimdiye kadar hiçbir Mass Effect oyununda da bulunmadı zaten. Kişisel düşüncem böyle bir oyunda co-op senaryo bütün oyunun ruhunu öldürür. Çünkü Mass Effect'i bir bütün yapanın karakterler olduğu düşüncesindeyim.

    Andromeda'da Mass Effect 3'teki gibi co-op multiplayer bulunuyor. Rastgele yada arkadaşlarından oluşacak 3 kişilik bir grupla bir yandan belirli periyodlarla sana verilen görevleri yaparken bir yandan da gelen düşman dalgalarını durdurmaya çalışıyorsun.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirdiğiniz için. Dediğinizde doğru aslında. co-op multiplayer kısmı tatmin edici olucaktır. merakla bekliyorum çıkışını. Burayıda takip ediyorum. kaliteli bir içerik çıkarıyosunuz. Emeginize saglık.
  • Mass effect andromeda ön siparişimi droyun.com üzerinden verdim satış fiyatı 139 tl diğer sitelere göre çok çok uygun alacaklar olanlar mutlak değerlendirsin güvenilir bir sitedir. güzel bir macera bizi bekliyor olacak.





  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Oyun rus versiyon felan değil dimi? Ben originden almıştım olmazsa iptal edip oradan alayim. fiyat baya uygunmuş çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 4 Mart 2017; 22:36:53 >
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    global versiyon dostum droyun.com üzerinden bf1 ve fifa 17 aldım ikisinde de sorun çıkmadı bf1 default türkçe olarak geldi. sıkıntı yaşamazsınız sipariş verme olayı biraz farklı canlı sohbet'ten yardım alabilrsiniz.

    oyun çıkmadan önce keyler teslim edilecek en kötü ihtimalle 1 gün önceden vereceklermiş.
  • Mass Effect: Andromeda TRIAL Origin Access'e eklendi. Eğer Access üyesiyseniz menüden Origin Access'a girip Play First Trials'a tıkladığınızda karşınıza çıkan ekranda ilk sırada Mass Effect: Andromeda'yı göreceksiniz. Bu aşamadan sonra GET IT NOW'a tıklamanız yeterli. Mass Effect: Andromeda Trial hesabınıza eklenmiş olacak. Trial için ön yükleme 15 Mart 23:30'da başlayacak. Trial'i bir kez yüklediğinizde eğer oyunun kendisinide satın aldıysanız ayın 17'sinde tekrar ön yükleme yapmak zorunda kalmayacaksınız.


  • Andromeda Girişimi eğitim programı 6. bölüm "Yaşanabilir Gezegenler" yayınlandı. Eğer Pathfinder başlığını oyun içinde almak isterseniz videoyu Andromeda Girişimi web sitesinden izlemenizi tavsiye ederim. Unutmayın başlık için Origin hesabınızla giriş yapıp 6 videoyu da izlemeniz gerekiyor.

    https://www.masseffect.com/andromeda-initiative/training-hub




  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    haber için sağol

    daha önceden 5 videoyu'da izlemiştim


    son videoya göre andromeda galaksisinde 7 sistem var ve bu sistemlerin karakteristik özellikleri birbirinden farklı onun dışında manzaralar falan muhteşem 2. bir witcher 3 manzarası sezdim senaryoyu oynarken bazı haritalarda oturup manzarayı izlerim


    bu arada sen bilirsin tempest içerisinde galaksiyi sistemi uzayı izleyebileceğiz değil mi? kişisel kamarada yada ne bileyim geminin farklı bölmelerinden
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin şeyi Dragon Age Inquisition'da bol bol yapmıştım. Kimi zaman görevi bırakıp ekran görüntüsü almak için dakikalarca uğraştığımı bilirim. Aynı oyun motoru ile yapıldığını düşünürsek aynısını Mass Effect: Andromeda'da da yapacağımı varsayabiliriz.

    Sorduğun soruya gelecek olursam; evet, Tempest içindeki pencerelerden dışarıya baktığında galaksi haritasında o an bulunduğun konumu ve çevresini fiziksel olarak görebileceksin.

  • Yanlış bilmiyorsam şimdiye kadar Quarian'ların Andromeda'da olup olmayacağı belli değildi. Son yayınlanan video ile birlikte kolonilerinin olduğu belirtildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Smiley. -- 7 Mart 2017; 0:14:50 >
  • .Smiley. kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, bir sonraki güncellemede bahsetmeyi planlıyordum zaten. Bu yüzden spoiler tag kullanmanmanın pek bir anlamı olmayacak :)

    Videoda koloni kurduklarından ziyade Habitat-5'in Quarian ve Turian türleri gibi Dextro-protein yaşam formlarına elverişli olduğundan bahsediliyor.
  • yeni video

  • sezensonmez S kullanıcısına yanıt
    Nomad skini ön sipariş hediyesi olarak veriliyor.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Kıymetli bilgi için teşekkürler hocam ayın 15 de Origin Access 7 gunluk ücretsiz deneme sürümü alıp oyuna başlamak nasıl olur acaba. ve sonrasındak key gelince girip devam etmek ? tekrardan oyunu download etmeye gerek yoksa tabi ?
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Origin Access deneme süresinin dün itibariyle sona ermiş olması gerekiyor. Zaten dün almış olsanız bile yine Andromeda erken erişime yetişmiyor olacaktı. En iyi ihtimalle 1 aylığına Access üyesi olur ay sonuna doğru iptal edersiniz.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğiniz gibi süresi bitmiş şansımıza küselim.
  • 2 gün öncede indirmiyordu oyunu ve ayın 15 ine kadar deneme sürümünü indirmeniz için beklemeniz gerekiyor diye bilgi notu vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.