Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Angaran ekip üyemiz Jaal'ı yakından tanıyalım. (Spoiler içerebilir)
  • Resimde multiplayer karakterlerinden biri olan Salarian Operator ve kullanacağı yetenekleri görüyoruz. Ayrıca resimde merak edilen yeteneklerden biri olan Invasion'a ait açıklama da bulunuyor.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)
  • Türkçe yaması yapılır umarım oyunun.. Az çok ingilizce var ama tam anlayarak oynamak lazım bu tür oyunları.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Diğer parti arkadaşlardan daha çok beğendim diyeceğim ama Angaralı Turgut gibi ismi olduğundan pek ciddiye alamayacağım
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Türün ismi bir garip olmuş Bir de henüz hakkında hiçbirşey bilinmeden bu karakter için yapılan Hype oyunun kendisinden fazla. BSN'in resmi olmayan forumlarında Jaal'ın konusunun 1000 sayfayı geçmesi kutlanıyordu. Şimdi Turian Konsey üyesi Sparatus olsaydı aynen şunu derdi; "Ah, Humans..."

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)
  • Önceden yayınlanan videoların altındaki ''pre-alpha'' yazılarını göremiyorsanız kimin Candy Crush oynadığından şüphe duyarım. Bir oyunu sadece yüz animasyonuna görede yargılayabiliyorsanız gidip LA Noire falan oynayabilirsiniz doya doya.

    Witcher 3 benim için başyapıttır. Karşılaştırmam bile. Yüz animasyonları iyi olmayabilir ancak siz ME2'nin yüz animasyonları derseniz gülüp geçerim yada hiç oynamamışsınız demektir.

    Önceki 3 oyundur takımıza seçtiğimiz karakterlerin silahlarını ve kıyafetlerini seçebilmemize rağmen 5 yıl sonra çıkartılan bir oyunda bu olayın ''DLC'' için eklenmemesi daha büyük bir hatadır bana göre.
  • İşin ucunda Bioware ve Ea birliği olduğu sürece ''Better Facial Animations'' diye DLC çıkarsalar şaşırmam.
  • Takım arkadaşımız Drack'in tanıtım videosu.




    Aynı zamanda multiplayer videosu geldi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Smiley. -- 14 Mart 2017; 19:18:9 >




  • Şu başlığı düzeltin yav Ana Konu - Çıkış tarihi vs şeklinde. Öylesine açılmış bir başlık gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Busterr, zaten daha önceden bir başkası tarafından açılmış bir ana konu bulunuyor forumda. Ben daha çok içerik temalı bir konu açtım. Ancak şimdilik şu kadarını söyleyebilirim ki bu başlık kısa bir süre sonra çok farklı birşekilde değişecek. Az daha beklemeniz gerekiyor.
  • Origin Access üyeleri bu gece 00:30 itibariyle Mass Effect: Andromeda TRIAL versiyonunu önyükleme yapabilecekler. Unutmayın; eğer oyunu ön sipariş verdiyseniz 10 saatlik TRIAL süresi bittikten sonra tekrar indirmek zorunda kalmayacaksınız.

    TRIAL süresini çoklu oyuncu modunda harcamak isteyen Mass Effect severleri yarın akşam ekibimde görmek isterim. Detayları yarın gün içinde paylaşacağım. Katılmak isteyenler Origin'den DavionVargas'ı ekleyebilirler. İsteyen Steam'den de ekleyebilir.
  • Andromeda OST - A Trail Of Hope. Resmen tüylerim diken diken oldu :) Orjinal üçlemeden melodiler duymak bir harika.
  • Multiplayer live stream devam ediyor.


    https://www.twitch.tv/bioware
  • Benim bildiğim kadarıyla 20 Mart'a kadar resmi bir inceleme çıkarılamayacak. Elbette bir iki çatlak ses çıkacaktır ve muhtemelen bunlar yayınlanacak resmi incelemelerin geneli hakkında ufak bir fikir oluşturacaktır. Ben Inquisition'ı beğenmiştim. Bu yüzden DAI in space kısmını çok sorun etmiyorum.

    Karakterler konusunda da şunu diyebilirim; Bioware bu sefer ana karakterin geçimişini bizim oluşturmamızı istiyor. Hatta Mac Walters bir söyleşisinde bunu oldukça güzel bir şekilde açıkladı. Kısacası Andromeda Ryder karakterinin geçmişi olacak. Örnek vermek gerekirse nasıl Shepard Skyllian Blitz veya Akuze'da öne çıkıp kariyerinde bir karakter arkaplanı oluşturduysa işte Ryder'ın Skyllian Blitz ve Akuze'u da Andromeda'da yaşayacağı macera olacak.

    -----------------------------------------------------

    Dün yaptığım anonsa dair ufak bir not düşmek istedim. Sanırım büyük çoğunluk Origin Access üyesi değil ya da TRIAL süresini senaryo modunu oynayarak geçirecek. Bu yüzden tarafımdan akşam herhangi bir multiplayer etkinliği yapılmayacak.




  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    mass effect serisinde tek dikkat ettiğim nokta hikayesi ve çevre grafikleri onun dışında yüz detayları, yada ne bileyim ana karakterin arka planı falan çokta takılmam güzel bir oyun bizi bekliyor.

    mass effect andromeda'nın multisi ne bileyim beni çok etkilemedi ya, yani oynarım ama öyle fazla değil daha çok hikayede takılırım herhalde hele bir oyun çıksın
  • Az önce Bronze zorluk seviyesinde 10-15 dakika süren bir maçı tamamladım. Oyunda 4 kişiydik ancak Host olan oyuncu çıkınca onun yerine ben Host oldum. Olmaz olaymışım, çünkü ilk maçım resmen bir cehenneme dönüştü. Oyunu ilk dalgadan sonra bildiğin Matrix stili yavaş çekimde oynadım. Ne doğru düzgün nişan alabildim ne de haraket edebildim. Derhal BSN forumlarına girerek durumun ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Görünüşe göre bu olay Host olan kişilerde yaşanan yaygın bir sorunmuş. Bir düzeltme yapılır mı bilmem ama aklınız varsa ya Host olmayın ya da çoklu oyuncu modundan şimdilik uzak durun.

    Diğer yandan edindiğim izlenimleri sizinle paylaşayım;

    * Oyun ruhunu Mass Effect 3 çoklu oyuncu modundan daha ölü buldum diyebilirim. Birşeyler eksik. Örnek olarak Outlaws düşman grubunda Cerberus askerlerinin bağırışları ve taktiksel konuşmaları gibi seslendirmeler bulunmuyor.
    * Karakter seçim ekranı tam bir fiyasko. Ekranın solunda gördüğünüz ne olduğu belirsiz bir sürü kafa duruyor. Oysaki Mass Effect 3'teki karakter seçim menüsü bir harikaydı. Bioware'in burada resmen üşengeçlik yaptığı ortada.
    * Çoklu oyuncu modunda girip çıkılacak çok fazla menü ve ekran var. Bana göre Mass Effect 3'teki gibi sade yapılmalıydı.
    * Yetenek yeniden kullanım süreleri birbirinden bağımsız. Ancak bu süreler oldukça uzun geldi bana. Otomatik silahları baz alırsak bir yeteneği kullandıktan sonra o yeteneği tekrar kullanabilmek için neredeyse 2-3 şarjör mermi boşaltmak gerekiyor.
    * Jet pack kullanımına ve tuşlara alışmak zaman alıyor. Kimi zaman istenmeyen sıçramalar yapılabiliyor. Bazen farkında olmadan havada asılı kalınabiliyor.
    * Siper sistemi çok kötü olmuş. Elbette daha önce bu sistemi kullanan oyunları oynayanlar için sorun olmayabilir ancak 1000 saate yakın Mass Effect 3 çoklu oyuncu modunu oynamış biri olarak sistemi hiç beğenmedim. Eskiden duvara sırtımızı yaslayarak siper alırdık. Şimdi ise resmen duvarın önünde duruyoruz. Kimi zaman siperde olup olmadığınızı anlayamıyorsunuz. Yeni sistemde kısa bir duvar veya kutu önünde siper aldığınızda kafanız kabak gibi ortada kalıyor.
    * Yine Mass Effect 3 çoklu oyuncu modunu oynayan biri olarak kamera açısından rahatsız oldum. Karakterimiz ekranda büyük görünüyor ve ya çok sağda ya da çok solda kalıyor. Hele Soldier sınıfı bir karakter ile oynuyorsanız giydiği zırh yüzünden ekranınızın 3'te biri gidiyor diyebilirim.

    Şimdilik çoklu oyuncu modundan pek memnun kaldığım söylenemez. Oynayanlar görüşlerini paylaşırsa daha verimli olur.




  • Origin access üzerinden trial sürümünü 2 saat kadar oynama fırsatım oldu. Birkaç animasyon problemi dışında benim gözüme hoş gelmeyen pek birşey olmadı. Oynanabilirlik standart Mass Effect çizgisinde...

    Atmosfer ise malum oyun motorundan dolayı şahane....
  • oyun ön yüklemeye ne zaman açılacak origin access'e üye olmayanlar için
  • Muliplayer modunda adam gibi oynayamadım internetimde bir sorun olmamasına rağmen aşırı derecede lag var. Karakter bir ileri iki geri yapıyor gibi hareket ediyor anlamadım.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    18 Mart saat 20:00'da önyüklemeye açlılması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.