Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
11
Favori
9.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Andromeda'da silahlar kendi içlerinde çeşitlilik gösterecek. Bunları kısaca açıklamak gerekirse;

    * Balistik mermi atan silahlar (projektil mermi kullanılır ve şarjör gerektirir)
    * Remnant teknolojisi ışın silahları (soğutma sistemi ile çalışır ve şarjör gerektirmez)
    * Helios plazma silahları (ağır projektil hızına sahip ısı güdümlü plazma atabilir ve şarj edilip yüksek güçte ateşlenebilir)






  • Son gelen haberlere göre Tempest'da sağlık görevlisi olan Asari Dr. Lexi T’Perro'yu Game of Thrones'tan tanıdığımız ünlü aktris Natalie Dormer seslendirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 23 Şubat 2017; 19:41:35 >


  • Oyunun COMBAT sistemi ile ilgili yeni bir video yayınlandı.

    Videoda Profiller, seçeceğimiz favori yetenekleri nasıl kullanabileceğimiz ve ekibimiz ile ilgili bilgilere yer verilmiş.

    Favori özelliği sayesinde seçeceğiz 3 adet yeteneği tek bir profil altında toplayabileceğiz. Toplam 4 adet favori yani 4 farklı profili kaydetme hakkımız bulunacak. Bu şekilde herhangi bir değişiklik yapmadan profiller üzerinden 12 adet yeteneğe ulaşabilmemiz mümkün olacak.

    Ekibimiz ile kombo yapabileceğiz. Ekibin yetenek ağaçlarında kimi özellikler kombo tamamlayabilmekte. Bu yetenekleri seçerek Ryder ile ekibi çeşitli kombolar yapabilecekler.

    Bir sonraki video keşif ile ilgili olacak.




  • Gamespot tarafından yeni fotoğraflar yayınlandı.

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)




  • 23.02.2017 tarihinde güncellendi. Yenilikleri ilk mesajda bulabilirsiniz.
  • 24.02.2017 tarihinde güncellendi. Yenilikleri ilk mesajda bulabilirsiniz.
  • Ellerine saglik Soluksuz Okudum
    Birşeyi Merak ediyorum , Bu Oyunun Türkçe Yamasi Hakkinda Bir haber yokmu ? Bu güzelim seri Türkçesiz Olmaz :)
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Yama çalışması planlı programlı yapılması gereken bir iş. Andromeda henüz çıkış yapmadığı için oyun kaç satır diyalog içerecek, çeviri yapacak kişilerin hangi bölümleri üstlenecekleri gibi çeşitli etkenlerin belirlenmesi ve kararlaştırılması gerekir. Yamayı yapacak kişilerin bu işe başlaması muhtemelen sene sonunu bulur. Tabi böyle bir düşünceleri varsa. Bioware oyunları oldukça fazla diyalog içerdiğinden bu işe girişmek biraz zaman alacaktır.
  • Sistem gereksinimleri açıklandı.

    MINIMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ:

    İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
    İşlemci: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
    Ram: 8 GB RAM
    Ekran kartı: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
    Disk alanı: En az 55 GB boş alan
    DirectX: DirectX 11

    ÖNERİLEN SİSTEM:

    İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
    İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD FX-8350
    Ram: 16 GB RAM
    Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
    Disk alanı: En az 55 GB boş alan
    DirectX: DirectX 11
  • Andromeda Girişimi Eğitim Merkezi'ni ziyaret etmenizi öneririm. Oldukça faydalı bilgiler bulunuyor. Origin hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Toplamda 6 adet eğitim videosu yayınlanacak. Bugün 5. video yayınlandı. Eğer 6 videoyu da seyrederseniz oyunda Pathfinder başlığına sahip olabileceksiniz.

    https://www.masseffect.com/andromeda-initiative/training-hub
  • Andromeda'nın çıkışına 1 aydan az bir süre kaldı. Ancak şimdiden kendinizi oyun içinde hissetmek isterseniz aşağıdaki resimlere göz atmanızı öneririm.

    TEMPEST

    https://kuula.co/post/7l7Hc

    HABITAT 7

    https://kuula.co/post/7l7Hx

    REMNANT VAULT GİRİŞİ

    https://kuula.co/post/7l7Hg




  • Şimdiye kadar ortaya atılan teori ve spekülasyonlara bir göz atalım;

    1- Ryder'a görevlerinde destek verecek ve Tempest ile doğrudan bağlantı kurabilmesini sağlayan yapay zekâ SAM aslında bir implant. Bu teori Bioware tarafından doğrulandı. SAM Alec Ryder tarafından tasarlanan ve Pathfinder olacak kişinin beyin köküne yerleştirilmiş bir yapay zekâ implantı. Ayrıca tüm Pathinder ekibi SAM ile bağlantı kurabilecek implantlara sahipler.

    İlgili teori;

    "Bilindiği üzere SAM'in görevlerimizde bize yardımcı olacak bir yapay zekâ olduğundan bahsetmiştim. Ayrıca SAM'in Normandy SR2'deki E.D.I.'den daha farklı bir rolde olacağını ve Ryder ailesi ile özel bir bağı olacağını da belirtmiştim. Gel gelelim teorimiz şöyle; SAM aslında bir implant. Daha doğrusu implanta yüklenmiş bir yapay zekâ. Hatırlarsanız Ryder'ın savaş esnasında sınıf değişikliği yapabileceğinden bahsetmiştim. İşte Ryder bunu implantı sayesinde yapabilecek. Implant belki de Kaidan Alenko'nun biyotik L2 implantına benzer bir sistem kullanıyor olabilir. Peki bu teorinin çıkış noktası ne?
    Yayınlanan mevcut Andromeda videolarından birinde Ryder SAM'e Tempest ile bağlantı kurup bulundukları durumu rapor etmesini istiyor. Bundan anlaşılacağı üzere SAM E.D.I. gibi gemiye entegre edilmiş bir yapay zekâ değil. Ryder'ın implantına yerleştirilmiş ve hatta Ryder'ın bir parçası. Bu olası teori kulağa oldukça mantıklı geliyor. "


    2- Cora Harper Jack Harper'ın(The Illusive Man) kızı olabilir. Bu teoriyi destekleyebilecek birkaç gerçek mevcut. Bunlardan biri Alec Ryder'ın İlk Temas Savaşı sırasında Shanxi'de görev alması. O sırada Jack Harper da Shanxi'de Birlik Komutanlığı adına Turianlara karşı casusluk yapmaktaydı. İkili birbirini yakından tanıyor olabilir. Alec'in The Illusive Man gibi yapay zekâlara düşkünlüğü bulunuyor. The Illusive Man'in biyotik özellikleri geliştirmek adına deneyler yapması ve aynı zamanda Cora'nın da bir biyotik olması. Cora'nın Pathfinder ekibinde Alec'ten sonra 2. yüksek rütbeli subay olması Alec'in arkadaşının kızını himayesi altına almış olabileceğini gösteriyor olabilir.

    3- Cora Harper Alec'ten sonra gelen 2. yüksek rütbeli subay ise neden Scott veya Sara bir sonraki Pathfinder olacak? Son yayınlanan videolardan birinde Dr. Lexi birinin(ki bu kişiye "she" diye hitap ediyor) kriz geçirdiğinden ve bağlantıyı kaldıramadığından bahsediyor. Bu kişi büyük ihtimalle Cora olacak. Tüm Pathfinder ekibinin SAM ile bağlantılı sinirsel bir implanta sahip olacağı biliniyor. Ancak Cora çeşitli nedenlerden ötürü (eğer üstteki teori doğruysa biyotik deneylerden ötürü olabilir) Pathfinder için gerekli nitelikleri kaldırabilecek kapasitede olmayabilir. Biyotiklerin de kendi yeteneklerini arttırmak için çeşitli implantlar kullanıldığı biliniyor. Belki Cora'nın beyni de biyotik implantının yanında SAM ile doğrudan bağlantı kurabilecek güçte değildir.

    4- Scourge diye bilinen oluşumun aslında Mass Effect üçlemesinde ana tema olarak düşünülen ve sonradan vazgeçilen Dark Energy olabileceği.

    İlgili teori;

    "Scourge... Nasıl Samanyolu galaksisinde her 50.000 yılda bir kökümüzü kurutan Reaper tehditi varsa Andromeda'nın da kendine has bir problemi var. Bu problemin adı Scourge. Son yayınlanan sinematikte Kallo Jath Tempest'ın Archon ve Scourge arasında sıkıştığından bahsediyor. Scourge siyah renkte kıvrımlı dumana benzeyen bir oluşum ve hiç kuşkusuz temas edildiğinde kötü sonuçlar doğuruyor.
    Peki teori bunun neresinde hemen oraya geleyim. Bilindiği üzere Mass Effect 2'de Tali'yi kurtardığımız görevde Haestrom'un güneşinin erken öldüğünü ve buna neden olan şeyin Dark Energy isminde bir olay olduğunu öğreniyorduk. Ancak ne görev sonrasında ne de devam oyununda bu konu tekrar gündeme getirilmemişti. Dark Energy aslında Mass Effect 1 ve 2'nin senaryosu ve romanının yazarı Drew Karpyshyn'in orjinal fikriydi. Ancak Karpyshyn'in Mass Effect 2 sonrasında ekipten ayrılmasıyla bu fikir rafa kaldırılmış oldu. Scourge acaba Drew Karpyshyn'in orjinal fikri olabilir mi? Görüldüğü kadarıyla yapı olarak, haraketli, karanlık ve gezegenleri yavaşça tüketen bir oluşumu andırıyor. Tıpkı bir kanser gibi. Hazır olun; bu teoriyi destekleyebilecek bomba kısım geliyor. Yayınlanan ilk sinematik videoda Kettlerin lideri Archon Ryder'a doğru yürüyor ve ona aynen şu sözleri söylüyor. "Seni özel yapan şeyin ne olduğunu artık biliyorum." Drew Karpyshyn'in orjinal fikrine göre Dark Energy sadece organik canlılar tarafından kullanılabiliyor. Belki senaryo sırasında Ryder'ı özel kılacak bir durum meydana geliyor. Mesela Remnant teknolojisi ile etkileşime girmek gibi ki hatırlarsanız Kumandan Shepard da benzer bir şekilde Eden Prime'da Prothean teknolojisinden etkilenerek özel bir konuma gelmişti. Belki Ryder Remnant teknolojisi sayesinde Dark Energy ile temas kurup onu manipüle edebilecek bir özellik kazanacak. Bu şekilde Andromeda galaksisini kurtarabilecek önemli bir kişi haline gelecek."


    5- Andromeda Grişimi'nin arkasında Cerberus bulunuyor. Bioware'in defalarca aksini iddia etmesine ve Cerberus'un Andromeda'da bulunmayacağını söylemesine rağmen bu teori hâlâ mümkün görünüyor. Andromeda Grişimi gibi büyük bir oluşumu destekleyecek maddi ve teknolojik desteğin büyük çoğunluğu Cerberus tarafından karşılanmış olabilir. Öncelikle Andromeda Girşimi'nin insanlar tarafından kurulmuş bir organizasyon olduğu biliniyor. Ancak daha sonradan gerek ekstra kaynak sağlamak gerek teknolojik destek için diğer türler de Girişim'e dahil oluyorlar. Yapay zekâ implantı Konsey tarafından yasaklanmış olsa da Alec Ryder kendi tasarladığı yapay zekâsını özgürce kullanabilmekte. Ayrıca SAM ile irtibat kurabilmeleri için diğer ekip üyelerine sinirsel implantlar takıldığını biliyoruz. Bu sinirsel implantı yaratan kişi Alec Ryder'ın eşi Dr. Ellen Ryder. Cerberus'un sinirsel ağ ile ne kadar yakından ilgilendiğini ve kaynak harcadığını Mass Effect 2'de Overload DLC'sinde görmüştük.

    Herşey bir yana Cerberus'un birbirinden bağımsız hücreler halinde çalıştığını biliyoruz. Cerberus'un bir kısmı belki Andromeda galaksisinde The Illusive Man'den bağımsız olarak yepyeni bir başlangıç yapma niyetinde olabilir. Cerberus'un Andromeda Girişimi ile olan ilişkisini kanıtlayabilecek en önemli olay ise oyundan bir süre sonra çıkacak olan çizgi roman Mass Effect Discovery'nin konusu. Çizgi romanda Tiran Kandros isimli genç bir Turian'ın gizemli Andromeda Girişimi'ne gizlice sızması anlatılıyor. Turianların birşeylerden şüphelendiği bariz bir şekilde görülüyor.

    Küçük ama bir başka detay ise M-25 Hornet isimli hafif otomatik tüfeğin Andromeda Girişimi'nde ve hatta Scoot/Sara Ryder'ın elinde ne işi olduğu. Çünkü M-25 Hornet Cerberus piyadelerinin kullandığı standart silah olarak bilinmekte.

    6- Mass Effect Andromeda'nın Deluxe versiyonuna ait kapakta bulunan Ark Asarilere ait. Yapımcılar ile yapılan bir söyleşide Ryder'ın görevi esnasında Asarilere ait kaçış kapsülleri bulacağı ve ipuçlarını takip ederek Asari Ark'ına ne olduğunu öğreneceği geçiyordu. Kapakta görünen Ark çok büyük ihtimalle Asarilere ait olabilir. Henüz insan Arkı Hyperion Andromeda Galaksisine varmadan Asari Ark'ı Kettler ile savaşa girmiş olabilir. Veya Nexus Uprising kitabında gelişecek olaylara bağlı olarak bir isyan çıkmış ve sonucunda Ark sabote edilmiş olabilir.

    7- İnsanlara ait Ark olan Hyperion Cerberus tarafından sabote edimiş olabilir. Bilindiği üzere Hyperion diğer Arklardan çok sonra Andromeda Galaksisine ulaşıyor. Bu olayın yanlış bir hesaplama yüzünden olabileceği düşünülüyor. Ancak Andromeda Grişimi gibi bir organizasyonun bu denli bir hata yapabilmesi düşük bir ihtimal. İşin düşündürücü tarafı sadece insanlara ait Ark'ın başına böyle birşey gelmesi. Hyperion belki de Cerberus ajanları tarafından sabote edilmiş olabilir. Amaçları insanları diğer türlerden uzak tutmak ve bu sayede sadece insanlara ait koloniler kurmak olabilir.


    Bu teoriler ve spekülasyonlar hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 27 Şubat 2017; 16:11:46 >






  • Asari ekip üyemiz PeeBee'ye ait "Loyalty" görevinin 17 dakikalık videosu.
  • 01.03.2017 tarihinde güncellendi. Yenilikleri ilk mesajda bulabilirsiniz.
  • Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler)

    Andromeda multiplayer için 2 adet yeni fotoğraf yayınlandı.

    Bioware çalışanı Fernando Melo'nun yaptığı son açıklamalara göre Multiplayer BETA'dan vazgeçidi. Bunun yerine multiplayer modu 10-12 Mart günleri PAX East fuarında görücüye çıkarılacak. Fuar süresi boyunca Twitch'ten canlı yayın da yapılacağı da gelen haberler arasında.

    PC oyuncuları zaten betaya katılamayacaklardı. Bu yüzden BETA'nın iptal edilmesine biraz da olsa sevindim :) 16 Mart günü 10 saatlik erken erişimde multiplayerı kasıp kavurmayı planlıyorum. Erken erişim için Origin Access üyeliğiniz olması yeterli. Oynamayı düşünen varsa Origin üzerinden DavionVargas'ı ekleyebilirler.




  • - Andromeda'da taktiksel ekran durdurma özelliği bulunmayacak. Bu nedenle ekibimizi eski üçlemede olduğu gibi tamamen kontrol edemeyeceğiz. Ancak hangi düşmanlara saldıracaklarını seçebileceğiz. Bunu yaptığımızda seçtiğimiz düşmanın üzerinde ekip üyelerimizin simgeleri belirecek. Bu sayede kimin hangi düşman üzerinde olduğunu rahatlıkla görebileceğiz.



    Şu özellik resmen bitirmiş oyunu.Demek o yüzden hiç takım arkadaşlarla oynanış göstermiyorlardı doğru düzgün.Belirli düşmanı seçme olayını zaten en basit TPS'lerde falan bile yapıyorduk Spec Ops The Line,Freedom Fighters gibi.Zaten çoğu RPG özelliğini kaldırdılar seri ilerledikçe,bir de bu taktikselliği yok etmeleri çok kötü olmuş bana kalırsa
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Benim görebildiğim kadarıyla Bioware Mass Effect 3'ün sonu ile içine ettiği seriyi Andromeda ile reboot etmeye çalışıyor. Amaçları Mass Effect severlerin yanı sıra oyunu daha önce hiç oynamamış kesime de sunup beğendirebilmek. Bu yüzden daha rahat ve basit bir oynanış sunma amacında olduklarını düşünüyorum.

    Yeni bir özelliği de unutmamak gerekiyor. Ekipteki karakterlerin yetenek ağaçlarında kombo tamamlama özellikleri bulunacak. Örnek Ryder bir düşmana WARP attığında Cora BIOTIC CHARGE ile bu komboyu otomatik olarak tamamlayabilecek. Bu şekilde oyunu durdurup aksiyonu kesmeden akıcı bir oyun sağlanacak.
  • yeni video gelmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=Ts9WLMSAYVE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 3 Mart 2017; 21:25:36 >
  • @Keras
    Video için teşekkürler Keras

    03.03.2017 tarihinde güncellendi. Yenilikleri ilk mesajda bulabilirsiniz.


  • IGN'den Mass Effect: Andromeda'nın ilk 13 dakikası.
    Ağır spoiler içerdiğinden lütfen izlemeden önce iyi düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.