grafikler dedikleri gibi demodan farklı mı? doku kalitesinde fark yoksa efsaneyi xbox da bitireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kinross
Hallettim. Arkadaşlar Mass Effect 2 save'ini belgelerim/bioware e atın. mass effect 3 ün içine atmayın. Belgelerim/Bioware içindekiler ME2 ve ME3 ayrı ayrı olunca çalıştı.
ben zaten oraya atıyom bioware/save bu klasöre attığım halde gözükmüyo
quote:
Orijinalden alıntı: zildjiann
grafikler dedikleri gibi demodan farklı mı? doku kalitesinde fark yoksa efsaneyi xbox da bitireceğim.
Doku kalitesi demodakinden daha kötü gibi geldi bana.
Demoda da zaten kötüydü, iyice batırmışlar.
Yahu yıl olmuş 2012, options kısmına koy bari doku kalitesi ayarını, çamur gibi resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: cosonic94
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş.
pentuım - Dual core var kaldırırmı
Minimum sistem gereksinimleri: İşletim sistemi - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 İşlemci - 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (veya muadil AMD CPU) RAM - XP için 1GB / Vista/Win 7 için 2GB RAM Sabit disk - 15 GB Ekran kartı - Pixel Shader 3.0 desteği olan 256 MB (NVIDIA 7900, ATI X1800 veya daha iyisi - NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, 8300 ve AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, HD4350 kartları minimum erkan kartı gereksinimlerinin altında kalıyor)
Önerilen sistem gereksinimleri: İşletim sistemi - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 İşlemci - 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (veya muadil AMD CPU) RAM - XP için 2GB / Vista/Win 7 için 4GB Sabit disk - 15 GB Ekran kartı - AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB
çalıstırmazmı dıyorsun
Metacritic notlarini gordunuzmu? Bu nasil bir kepazelik? 0 (Sıfır) vermis adamlar!
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
quote:
Doku kalitesi demodakinden daha kötü gibi geldi bana.
Demoda da zaten kötüydü, iyice batırmışlar.
Yahu yıl olmuş 2012, options kısmına koy bari doku kalitesi ayarını, çamur gibi resmen.
Kötü olmuş.Söz vermişlerdi bir de demodan daha iyi olacak diye.
beyler minimum sistem ne istiyor bilgisi olan varmı?
kullanıcı yorumları ile site incelemeleri arasında hiç bu kadar fark görmemiştim. Yeni bir Dragon Age 2 vakası ile karşı karşıyayız sanırım.
Dragon Age 2 vakasını daha önce zaten Mass Effect 2'de yaşamıştık. Oyuna yeni başladım sayılır, aslında Mass Effect 2'ye göre daha iyi gözüküyor, o eski hayal kırıklığını bu sefer yaşamadım.
Çamur grafik konusuna katılıyorum. Çok kötü değil ama kaplamaların daha kaliteli olmasını beklerdim, yakışmamış.
belki ilk yamada bunun için bişi yaparlar
Bu oyunun hala pc de gamepad desteklememesine akıl sır erdiremiyorum
Bence hikaye ve etikileşim halen 10 numara ama grafikler 2 den kötü geldi bana açıkcası.
Arkadaşlar yukarda arkadaşın dediği gibi 3 oyunu açınca otamatik gözüküyor saveniz.
Ama bir sorun var Miranda,garrus ,Grunt felan nerde normandy değişmiş ama benim favori karakterlerim oyunda yok nasıl iş bu anlamadım yoksa ilerde başka bir yeremi gececeğiz eğer bu favori adamlarım olmaz ise oyundan malesef zevk alamam
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Bence hikaye ve etikileşim halen 10 numara ama grafikler 2 den kötü geldi bana açıkcası.
Arkadaşlar yukarda arkadaşın dediği gibi 3 oyunu açınca otamatik gözüküyor saveniz.
Ama bir sorun var Miranda,garrus ,Grunt felan nerde normandy değişmiş ama benim favori karakterlerim oyunda yok nasıl iş bu anlamadım yoksa ilerde başka bir yeremi gececeğiz eğer bu favori adamlarım olmaz ise oyundan malesef zevk alamam
Elemanlar için biraz sabır
quote:
kullanıcı yorumları ile site incelemeleri arasında hiç bu kadar fark görmemiştim. Yeni bir Dragon Age 2 vakası ile karşı karşıyayız sanırım.
ben de tam bunu postlayacaktım. bioware öldü gibi bir şey artık (ha maddi olarak değil ama çok fanını kaybetti). hayır bir de hala utanmadan rpg türü altında sınıflandırmıyorlar mı deli oluyorum. şimdi metacritic user score verme olayını kapatmış sanırım keza bioware ihlal olduğunu mu düşünüyormuş neymiş, witcher 2 çıktığında o dandik dragon age 2'yi övüp övüp witcher 2'ye 10 üzerinden 0 verdiriyordu bioware. beter olurlar umarım.
Gençler uzayda şu bizim normandy ile savaşmayı eklemişler mi starwars gibi ? Keşke öyle yapsalar diyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
ben de tam bunu postlayacaktım. bioware öldü gibi bir şey artık (ha maddi olarak değil ama çok fanını kaybetti). hayır bir de hala utanmadan rpg türü altında sınıflandırmıyorlar mı deli oluyorum. şimdi metacritic user score verme olayını kapatmış sanırım keza bioware ihlal olduğunu mu düşünüyormuş neymiş, witcher 2 çıktığında o dandik dragon age 2'yi övüp övüp witcher 2'ye 10 üzerinden 0 verdiriyordu bioware. beter olurlar umarım.
38 derginni ortalaması 94 ise eğer çokta endişelenmemek lagzım . kulalnıcı yorumlarına gelirsek . kimi dlc lerden şikayetçi kimi begenmedigi bir özellikten direk 0 ı çakıyorlar . bir dragon age 2 olmadıgı kesin . grafiklerde ise denilen doğru hiç bir değişim yok . en azından bu denli önemli bir oyunda sağlam doku kalitesi ve benim begenmediğim oyundaki soluk renklerin ağırlığı yine değişmemiş. ama yinede oyunun hala ne yazıkki rakibi yok...
başta çok kötü geliyor grafikler atmosfer ilerleyiş, sonradan açılıyor alışıyorsun eski havaya tekrardan kaptırabildim kendimi...
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
38 derginni ortalaması 94 ise eğer çokta endişelenmemek lagzım . kulalnıcı yorumlarına gelirsek . kimi dlc lerden şikayetçi kimi begenmedigi bir özellikten direk 0 ı çakıyorlar . bir dragon age 2 olmadıgı kesin . grafiklerde ise denilen doğru hiç bir değişim yok . en azından bu denli önemli bir oyunda sağlam doku kalitesi ve benim begenmediğim oyundaki soluk renklerin ağırlığı yine değişmemiş. ama yinede oyunun hala ne yazıkki rakibi yok...
ben şahsen bioware hayranıydım önceden, sonraları ise dlc politikaları olsun, jennifer helpler midir nedir çiko ve oyunlardan nefret eden bir kızın senior senarist olmasından olsun giderek nefret etmeye başladım. hele bioware'in "rpg'ler artık önemsiz, biz call of duty'nin kitlesini istiyoruz" gibi açıklaması var ki rezalet yeminle. rpg yönü aşmış olmasa da iyi denebilecek bir seviyede başlamıştı mass effect hayatına, şimdi ise bol diyaloglu aksiyon oyunundan öteye gidemiyor. serinin son oyunu ve oynayacağım artık ama orjinal oyun destekçisi olmama rağmen indirip oynayacağım, ea games'e, hele ki bioware oyunlarına bundan sonra para felan vermem kolay kolay.. bir de hikaye çok tatmin ediciymiş bu final oyununda okuduğum bazı forumlara göre.. hayırlısı bakalım. bundan sonra bioware'in ölüşünü görmek isterim
dün gece biraz açıp oynama fırsatım oldu....oyunda atmosfer var.biraz da aksiyon katmışlar ama grafik 2'nin aynen devamı gibi geldi bana.hiç fark göremedim...