Şu War Asset kısmını anlamış değilim.. Tamamen Multi ile alakalımı acaba ?
ben bol bol aksiyon bol bol seks istiyorum, haremimdeki hatunlarla gemide her dialogda, sonu sekse gitsin istiyorum, yazıyorum yazıyorum hatunu yatağa götürmek oyunun sonunu buluyor. Eğer yine öyleyse hiç oynamıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: Qmandan
ME2 deki karakteri devam ettirebiliyormuyuz.? bende bu aksam dl ye bırakacam yarın aksam oynarım artık pf...
Tabi ki ikinci oyundaki kayıtlarımızı aktarabiliyoruz ki bir çok artısı da oluyor bunun.
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
ME2 deki karakteri devam ettirebiliyormuyuz.? bende bu aksam dl ye bırakacam yarın aksam oynarım artık pf...
Tabi ki ikinci oyundaki kayıtlarımızı aktarabiliyoruz ki bir çok artısı da oluyor bunun.
ben bi türlü aktaramadım karakteri.atıyorum save klasörüne ama oyunda görünmüyor.nasıl yapacaz aktarımı?
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
ben bi türlü aktaramadım karakteri.atıyorum save klasörüne ama oyunda görünmüyor.nasıl yapacaz aktarımı?
Dostum ben daha oyunu oynamadım siparişimi verdim bekliyorum sadece oyun çıkmadan okuduğum incelemelerden ve ME2'de de aktarma yapabildiğimiz için biliyorum karakterin aktarıldığını
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
oyun yıkılıyo yıkılıyo 2.oyundaki gazeteciyi gene tokatladım ahahaa. bu ss 'de benden
o salak karıyı yine mi koymuşlar. İlk oyunda da tokadı hakediyordu.
me2 karakterimi import nasıl edicem me3 e=!?!?!?
Arkadaşlar bizzat denedim me2 karakterimizi aktarabiliyoruz herhangi bir sorun yok.
ben aktaramadım me2 karakterimi, yarattığım karakteri görebiliyorum ama oyuna başlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kinross
ben aktaramadım me2 karakterimi, yarattığım karakteri görebiliyorum ama oyuna başlayamıyorum.
aynen bende de adı görünüyor.ama seçip oyuna başlayamıyorum.aktaran arkadaş nasıl aktardı bi yardımcı olsa.2. oyunda sorunsuz aktarmıştım ama bunda olmadı
korsan değil orjinal alin aktarırsınız tiplere gel ya
Arkadaşlar ben me2 savelerime hiç dokunmadım me3 e girip karakter aktarma sekmesinde direk me2 savelerim gözüktü ordan seçtiğimde karakterimi aktardı direk.
quote:
Orijinalden alıntı: cosonic94
Arkadaşlar bizzat denedim me2 karakterimizi aktarabiliyoruz herhangi bir sorun yok.
nasıl yaptın acaba ben yapamadımda
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
quote:
nasıl yaptın acaba ben yapamadımda
quote:
Arkadaşlar ben me2 savelerime hiç dokunmadım me3 e girip karakter aktarma sekmesinde direk me2 savelerim gözüktü ordan seçtiğimde karakterimi aktardı direk.
Evet. ME2 save nasıl import edilir. Bu sorunun cevabını bekliyoruz yapanlardan ..
quote:
Orijinalden alıntı: Kinross
Evet. ME2 save nasıl import edilir. Bu sorunun cevabını bekliyoruz yapanlardan ..
quote:
Bu adam xbox kullanıcısı ama oda oyuna save import ederek başlamış pcdeki de aynısı bir farkı yok şöyle bir bakın.
pentuım - Dual core var kaldırırmı
Hallettim. Arkadaşlar Mass Effect 2 save'ini belgelerim/bioware e atın. mass effect 3 ün içine atmayın. Belgelerim/Bioware içindekiler ME2 ve ME3 ayrı ayrı olunca çalıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş.
pentuım - Dual core var kaldırırmı
Minimum sistem gereksinimleri: İşletim sistemi - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 İşlemci - 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (veya muadil AMD CPU) RAM - XP için 1GB / Vista/Win 7 için 2GB RAM Sabit disk - 15 GB Ekran kartı - Pixel Shader 3.0 desteği olan 256 MB (NVIDIA 7900, ATI X1800 veya daha iyisi - NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, 8300 ve AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, HD4350 kartları minimum erkan kartı gereksinimlerinin altında kalıyor)
Önerilen sistem gereksinimleri: İşletim sistemi - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 İşlemci - 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (veya muadil AMD CPU) RAM - XP için 2GB / Vista/Win 7 için 4GB Sabit disk - 15 GB Ekran kartı - AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB