Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mass effect 2 save dosyamı hala import edemedim yardım edicek yokmu beah
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

korsan değil orjinal alin aktarırsınız tiplere gel ya

alakası yok.onceki oyunun aksine bu sefer oyunun içinden import ediliyor.karakter açarken import me2 character yazıyo ona tıklayın arayıp kendisi buluyo.sonrası aynı zaten

eger bulmuyosa su an kendi bilgisayarımda değilim eve gidince sace dosyanızı nereye koyacagınızıda soylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 7 Mart 2012; 9:56:18 >
  • ben sorunu hallettim :))
  • Şahsen oyunu beğendim arkadaşlar ama origin sağolsun, çok büyük yemin ediyorum.; EA/Bioware damgalı oyun satın almam bundan sonra kolay kolay.
    Önce ToR şimdi ME3, akitive edene kadar hacker oldum resmen onu geçtim bir sürü abuk subuk problem çıkardı.
    En güzeli de Origin şifremi değiştirdim ama arada bir yenisini kabul etmediği için eskisi ile girmem gerekiyor O_o

Neyse oyun eğlendiriyor en azından...
  • Arkadaşlar oyun nasıl olmuş, inceleme sitelerinden aldığı puanlar ne? Bazıları çok kötü olmuş, hayal kırıklığına uğradım diyor. Ben ilk iki oyunu da oynadım ve çok begendim. Bu oyun çok mu farklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Arkadaşlar oyun nasıl olmuş, inceleme sitelerinden aldığı puanlar ne? Bazıları çok kötü olmuş, hayal kırıklığına uğradım diyor. Ben ilk iki oyunu da oynadım ve çok begendim. Bu oyun çok mu farklı?

/>
  • quote:

Arkadaşlar oyun nasıl olmuş, inceleme sitelerinden aldığı puanlar ne? Bazıları çok kötü olmuş, hayal kırıklığına uğradım diyor. Ben ilk iki oyunu da oynadım ve çok begendim. Bu oyun çok mu farklı?

İlk iki oyunu beğendiysen, bunu da beğeneceksin. İrili ufaklı bir kaç eksisi var ama 2. oyundan daha iyi bence. 2. oyunda ki kırpılmış çoğu yön geri gelmiş.
    Tek gıcık olduğum tarafı "tek tuşa 19 görev ekleme" her hareketi Space'e yüklemişler... Maymuna dönüyorum bazen en basit hareketleri yaparken. Dar koridorlarda 2-3 tane nesne varsa depar atarak ilerlemeyin :)

İGN ye zaten gülerdim hep, 10/10 u gördükten sonra kaba etimle gülüyorum :)
    Sitelerin veya çoğu inceleyecinin verdiği puanları ciddiye almayın derim ben, sonuçta sizin zevkiniz. Birinin 5-6 puan verdiği oyunları çok sevebilirsiniz suç değil bu, rahat olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şahsen oyunu beğendim arkadaşlar ama origin sağolsun, çok büyük yemin ediyorum.; EA/Bioware damgalı oyun satın almam bundan sonra kolay kolay.
    Önce ToR şimdi ME3, akitive edene kadar hacker oldum resmen onu geçtim bir sürü abuk subuk problem çıkardı.
    En güzeli de Origin şifremi değiştirdim ama arada bir yenisini kabul etmediği için eskisi ile girmem gerekiyor O_o

Neyse oyun eğlendiriyor en azından...

Hocam sen key alıp mı bu sorunları yaşadın yoksa indra gandi hesabı mı?

Rus key'i aldım bende, oyunu aktive etmekte bir sıkıntı çekmedim Origin üzerinden. Fakat 9 Mart'a kadar oynatmıyor, o vakit bizim bölgede çıkacakmış. Ne gibi zorluklar yaşanıyor merak ettim doğrusu.

Bize de bir anlatırsan ne yapmamız gerekiyor oyunu oynayabilmek için çok makbule geçer.
  • Mass Effect 3 raflardaki yerini alır almaz, fırtına gibi esiyor. Ancak bazı tartışmaları ve ilginç olayları da peşinde getirdi. Bunlardan biri ise Metacritic'te kötü kullanıcı yorumlarının silinmesi oldu. Metacritic'te oyunun PC, X360 ve PS3 sürümleri için birçok kullanıcıdan negatif yorumlar vardı. Çoğu da görünüşte oyuna kötü not vermek için özel olarak açılmış gözüküyordu. Ancak site Mass Effect 3'le ilgili bu yorumları ortadan kaldırdı.

Metacritic'ten Marc Doyle bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada, şartları ihlal eden kullanıcı görüşlerini kaldırdıklarını ve okuyucu yorumlarını izlemeye devam ettiklerini belirtti. Ayrıca kullanıcıların şartları ihlal eden yorum varsa, bunu uygunsuz bağlantısına tıklayarak, rapor edebileceklerini söyledi.

olayın sebebi anlaşıldı. bende 2.2 nasıl olabilir diger yandan 94 ortalamsı varken diyordum. merlinin kazanından alıntıdır..
  • Hocam rus-key aldım ben senin sayende, hackerlık yaptım sonra
    Benim ik başta aktivasyonda sorun oldu, açılmada origin, uzun süre bekledi acktivasyon sırasında, kapandı açılmadı gibi gibi. Çok güzel andım EA yı gece gece.

Relase date 'i kandırma olayı şöyle, openvpn.net diye bir site var, oraya üye olup ufak bir program indiriyorsun, aynı sitede linki olan privatetunnele üye olup. IP ni Amerikadan (ya da istediğin yerden) mıl gibi gösteriyorsun. Kandırdın gitti Orginii

Eklenti:@ Dr.halil;

Yukarıdaki aradaşa dediğim gibi internetteki incelemerin pek bir esprisi kalmadı artık. Objektif inceleme yapan çok nadir kişiler var. Onun dışında ya sırf sevmemiş olmak için sevmiyorlar ya da IGN gibi abartıp bariz eksileri olan oyuna 10 veriyorlar.
    ki oyun bence o ortalama 94 üde hakketmiyor. Süzme bir bilimkurgu fanatiği olarak ben bile 8 den yukarı not vermem ME3'e, belki hataların büyük bir kısmı giderilrise 8,5.

3-4 saatlik oynama süremde gördüğüm bugları/eksikleri yazsam sayfa yetmez ama oyun bunlara rağmen oynatıyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Mart 2012; 13:56:44 >
  • Oyunda diğer oyunlardaki karakterleri göremiyor muyuz? Mesela turian ve miranda benim favori takımımdı şimdi liara falan var ama eski takımı topluyor muyuz oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

/>

ahaha muhteşem bir gif
  • Burada kesinlikle diğer sitelerle EUROGAMER'ı aynı keseye koymamak lazım.Eurogamer eğer oyuna 10 üzerinden 10 vermiş ise kimse bu oyuna kötü diyemez.Bu site en baba oyunlara bile hakkaniyete uygun kıt puanlar veren bir site...........

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-06-mass-effect-3-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 8 Mart 2012; 14:15:09 >
  • quote:

Oyunda diğer oyunlardaki karakterleri göremiyor muyuz? Mesela turian ve miranda benim favori takımımdı şimdi liara falan var ama eski takımı topluyor muyuz oyunda?

Evet bir kaç tanesi gene gruba geliyor, gemide yardımıa geliyor sadece ya da yolda görüp selamlaşıyorsun.
    1-2 karışık arada yeniler de var bir kaç tane.

Turian derken Garrus'u kastediyorsan var bildiğim kadarıyla (daha almadım ama demoda ve trailerlarda hep yanımızdaydı) Miranda ise takıma alamıyoruz galiba çünkü en ufak bir ekran görmedim bununla ilgili ama oyundaki ana düşmanlarımızdan birisi Cerberus, Miranda öyle ya da böyle karşımıza çıkacak gibi bir his var.

@can_38
    Eurogamer beni şaşırttı doğrusu Witcher 2, Deus Ex HR ye 9 verip ME3 tam puan vermesi ilginç. Oyun çok iyi olabilir ama mükemmelden de bir o kadar uzak.
  • Arkadaşlar oyunda bir şey deneyebilmem için trainer lazım ancak hiç bir yerde bulamadım. Kullanan, bilen varsa link yollayabilir mi?
  • 2. oyunu yeni bitirdim. 3 daha kötü olamaz değil mi? -Umarım hayal kırıklığına uğramam.

Bu da bonus content:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 7 Mart 2012; 16:24:32 >
  • Oyunda çok fazla bug var özellikle yanımızdaki npcler çok fazla bir yerlere takılıyor ve biz ilerleyince yanımıza ısınlanıyorlar bu çok saçma...
    Gözler olmamıs, textureler için yama lazım oyn çamur deryası
  • grafikleri falan geç senaryo diyalog ve müzikler nasıl ? ilk iki oyun kadar sağlamdır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

tahmin ettiğim gibi rpg'den çok gay sex simulasyonu olmuş galiba

ayıp ya ayıp sildim bu oyunu

Tepki göstermene hak veriyorum. Bazı güncel oyunlarda nedense böyle bir eşcinsellik propagandası var. Benim de hoşuma gitmiyor. Örneğin ME3'te yine bir mekanda iki kadın koymuşlar, ayakta duruyorlar, el ele tutuşuyorlar ve aşklarından bahsediyorlar?! Yani hiç alakasız, gereksiz şekilde, belki de dikkat çekmek için böyle şeyler yapıyorlar.

Yukarıdaki sahne de çok kötü tabi ki... Ama onun şöyle bir açıklaması var. Oyun sana "seçenek" sunuyor. İstemiyorsan eşcinsel ilişkiyi reddedebiliyorsun.

Yani oyunda suprise butt sex diye birşey yok bu sahneye ulaşmak için saatlerce o senaryo üzerinde ilerlemen lazım birde benim anlamadığım normal le eşcinsel ilişki daha farklı zaman gereksinimiyle geliyor ki hadi normali tamam da eşcinseline nasıl vakit buluyor denmiş.

Cortez da kim?
    Bu arada bu sahneyi istemiyorsanız oyun açılırken Ashley william yazıyor ona tıklayın
  • Sizi anlamıyorum sen gidip erkek npc yerine git kadına yaklaş kadınla birlikte ol sizde komiksiniz be abi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.