Bildirim
Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (28. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
60 kbyle cekıyorum suan :D
İnternet benimde yavaşdı eskiden 100 kb şimdi 800 kb oldu 3 saatte iner bf3'de 3 saatte inmişti
-
Mass Effect serisi için hazırladığım Türkçe kaynak sitesini yeni bilgiler, karakterler ve ekstra içerik ekleyerek güncellemiş bulunmaktayım. İlgilenenler, merak edenler, ilk iki oyunu oynayıp ta İngilizcesi yetersiz olduğundan konuyu anlayamayanlar veya Mass Effect 3 öncesi hikayeyi tazelemek isteyen arkadaşlara çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Mass Effect 1 ve Mass Effect 2'yi henüz oynamadıysanız spoiler içerebilir. Sitede ayrıca ME2'den ME3'e aktarabileceğini ve seçimlerinin yazılı olduğu karakter kayıt dosyaları da bulunmaktadır.
MASS EFFECT TÜRKÇE KAYNAK -
millet oynadı bitirdi bizde daha oyun yok -
Arkadaşlar ben oyunu hiç beğenmedim ya -
torrentin kapanacağı tuttu 1 kb ile iniyo leech çok fazla -
quote:
Orijinalden alıntı: Silahşor Roland
millet oynadı bitirdi bizde daha oyun yok
Alıver hocam ne olucak 50 tl(Ama rusça)İptal olma ihtimali var ORigin yapabilir yani en iyisi Amazon gibi yerler
-
Oyun ciktimi arkadaslar?
Nete dustu ise indirip bakayim vidid vidi'si azaltilip soyledikleri gibi aksiyon severlere aksiyon sunuyorsa alirim bu sefer. -
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Oyun ciktimi arkadaslar?
Nete dustu ise indirip bakayim vidid vidi'si azaltilip soyledikleri gibi aksiyon severlere aksiyon sunuyorsa alirim bu sefer.
çıktı da millet bitirdi -
quote:
quote:
Oyun ciktimi arkadaslar?
Nete dustu ise indirip bakayim vidid vidi'si azaltilip soyledikleri gibi aksiyon severlere aksiyon sunuyorsa alirim bu sefer.
çıktı da millet bitirdi
Yine bol muhabbetli bir oyun mu yoksa aksiyounu bol muhabbeti az bir oyun mu? Bosa indirmeyeyim. Muhabbeti bolsa 1-2 gibi ben sevmiyorum. Beni bayiyo bir muddet sonra. -
quote:
quote:
quote:
Oyun ciktimi arkadaslar?
çıktı da millet bitirdi
Yine bol muhabbetli bir oyun mu yoksa aksiyounu bol muhabbeti az bir oyun mu? Bosa indirmeyeyim. Muhabbeti bolsa 1-2 gibi ben sevmiyorum. Beni bayiyo bir muddet sonra.
oyuna mode eklemişler. hiçbir dialog seçimiyle karşılaşmadan direkt oynayabiliyorsun...ya da istersen dialoglu rpg versiyonunu oynarsın.sana kalmış yani -
Millet bu oyunu diyalog seçenekleri ve rpg öğeleri için oynuyor, ki her ne kadar ME 2 bu konuda limitli olmuş olsa da, onun harici herhangi bir aksiyon oyunundan farkı kalmıyor. 3. oyun 1. oyundaki rpg öğeleri geri getireceğini vaad ediyor, umarım öyle olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Mart 2012; 16:14:29 > -
ilk iki oyunu oynamadım. En azınadan ikinci oyunu oynamalımıyım hikaye açısından ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nzm13
ilk iki oyunu oynamadım. En azınadan ikinci oyunu oynamalımıyım hikaye açısından ?
bence oynamalısın...ya da vaktim yok dersen üstlerde bir arkadaşın hazırladığı hikaye özetlerini okuyabilirsin...şimdi durduk yere neden bu uzaylılar bizim memlekete saldırdırdı dememen için diyorum yani -
oyunu kurup oynayabilen arkadaşlardan özelden yardım bekliyorum bi zahmet.origin falan setup ı var.oyunu nasıl kurdunuz arkadaşlar? bi iletişime geçelim -
quote:
Orijinalden alıntı: BoBaFeTT
Millet bu oyunu diyalog seçenekleri ve rpg öğeleri için oynuyor, ki her ne kadar ME 2 bu konuda limitli olmuş olsa da, onun harici herhangi bir aksiyon oyunundan farkı kalmıyor. 3. oyun 1. oyundaki rpg öğeleri geri getireceğini vaad ediyor, umarım öyle olur.
Dialoglar açısınıdan 2 den bir farkı yok. Ama aralara güzel seçimler koymuşlar. Renegade/Paragon müdaheleleri sayıca artmış. Ama gene bir şık seçiyoruz adamımız kitap yazıyor.
Yan görevler tatmin edici sayıda, bazıları çok basit kaçsa da, Dragon Age 2den sonra gelişme :) Bazı görevlerin de süresi var ve bazen aynı anda 2 tane verebiliyorlar. Birisini yapabiliyoruz sadece.
Hikaye ve ilerleyişi de güzel genele olarak, başlangıç biraz kötü ama dünyadan ayrıldıktan sonra olaylar hoş.
ME1 den ME2 ye geçişte yaşadığım hüsranı yaşamadım bunda. Hatta ME2 den daha iyi şu an gidişat. -
quote:
Orijinalden alıntı: nzm13
ilk iki oyunu oynamadım. En azınadan ikinci oyunu oynamalımıyım hikaye açısından ?
Bence 2. oyunu oyna hem türkçe yamasıda var karakterler hakkında bir fikrin olur ve bu olayların nasıl geliştiğini anlarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: BoBaFeTT
Ben Uzay oyunu olduğu için oynuyorum yoksa Benim bu oyunda gözüm yok
Bu arada NUclear arkadaştan aldım SAdece yazılar rusçaymış onlarıda İngilizce yapabiliyormusunuz (oda 10 mblik bişeymiş zaten yani problem yok)ORigin'e kanmayın -
ME2 deki karakteri devam ettirebiliyormuyuz.? bende bu aksam dl ye bırakacam yarın aksam oynarım artık pf... -
Hikayeyi okuyup ikinci oyuna başlayacam.Birinci oyuna vaktim yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X