relo reyis saolsun skidden beklerdik ama relo nun dönüşü fena oldu.. yarın bakarız oyuna
Oyunun Avrupa için resmi çıkış tarihi 9 Mart'mı acaba? Origin'den bakıyorum, hala pre-order diyor. Millet başlamış oynamaya, biz geri kaldık.
Avrupaya geç çıkarma çıtı pıtı zibilyon dane dlc kakalamayla iyice zorlaştırıyor bioware oyunu orijinal almak isteyenlerin işini.
hastasıyız dedeeeeeeeee
en sevdigim tarafı onceki save ile oynucak olmam.şindi bi bitirim türkçesi çıkınca bi daha bitiriririm.
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
hastasıyız dedeeeeeeeee
en sevdigim tarafı onceki save ile oynucak olmam.şindi bi bitirim türkçesi çıkınca bi daha bitiriririm.
Önceki save'lerin o kadar etkisi yok söyleyeyim baştan. 1. oyunda konsolü kurtarsan ve bu sonla bitirip save'i 2. oyuna aktarırsan millet seni özellikle Asariler suçlamıyorlar (konsül ölü olsa laf sokuyorlar 2de1) fakat konsül yinede inzivaya çekiliyor insanlar yönetiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Xinu
quote:
hastasıyız dedeeeeeeeee
Önceki save'lerin o kadar etkisi yok söyleyeyim baştan. 1. oyunda konsolü kurtarsan ve bu sonla bitirip save'i 2. oyuna aktarırsan millet seni özellikle Asariler suçlamıyorlar (konsül ölü olsa laf sokuyorlar 2de1) fakat konsül yinede inzivaya çekiliyor insanlar yönetiyor
ben ölüme terk etmiştim ilk oyunda başka çarem yoktu !
2.oyunda bu kollectırların gemisini ilk oyunda patlamıştım.tüm elamanlar keşke patlamasaydın yararımıza olabilirdi dediler.sonra en baştan tekrar oynadim.bu sefer kollertıralrın gemiyi kendimiz için aldim.bu sefer de o gemiyi cerberusa vermek ne kadar aklillica bilmiyorum shepyard diyolardı. kafaları gidip geliyor
bilmiyorum haklı olailbirsin belki.
Oyunu oynayıp beğenen var mı arkadaşlar ? Bana ss'ler ve videolar hiç tatmin edici gibi gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox E
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox
originden aldım indirdim beklemedeyim bende. rus key e güvenemedim
Hangi versiyon aldın dostum ben de almayı dusnuyorum ama biraz pahalıya patlıyabilir şimdilik Ya gamestop dusnuyorumm yada cd-key
standart aldım ben. deluxe la farkları hiç ama hiç değmez bence. pre order yaptığım için zaten 3 silah 1 armor veriyorlar, yeter artar bence. ben 49 euro verdim, önce ben de key almayı düşünüyordum ama oyun rusça olarak iniyormuş sonra dil yaması indirip yapıyormuşsun felan bunları duyunca vazgeçtim.
Emin misin?Şaşırdım doğrusu bakıyorum: SAnmıyorum bişey de yazmıyor onla ilgili eğer gerçekten oyleyse bende hemen Gamestop'tan alırım
öyle öyle direk konuştum adamlara. bu arada gamspota 59 dolar vereceğine 49 euro originden al daha iyi. direk downloada başlarsın. hemen hemen aynı para. zaten gamespotta sana origin key verecek. direk yerinden almak daha iyi olur.
Hocam ben Digital Deluxe alıcağım için araştırıyorum Zaten CD-Key almaktan vazgeçtim altyazılar rusçaymış bide türkçe yama zor olur İyiki almamışım Ya gamestop,Amazon yada Origin'den alıcam bugun almayı dusnuyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xinu
quote:
hastasıyız dedeeeeeeeee
ben ölüme terk etmiştim ilk oyunda başka çarem yoktu !
2.oyunda bu kollectırların gemisini ilk oyunda patlamıştım.tüm elamanlar keşke patlamasaydın yararımıza olabilirdi dediler.sonra en baştan tekrar oynadim.bu sefer kollertıralrın gemiyi kendimiz için aldim.bu sefer de o gemiyi cerberusa vermek ne kadar aklillica bilmiyorum shepyard diyolardı. kafaları gidip geliyor
bilmiyorum haklı olailbirsin belki.
İlk oyunda olsun 2. oyunda olsun Paragon ağırlıklı + biraz renegade war hero kasmıştım konsülü ölüme terketmiştim collector gemisini ise havaya uçurmuştum bende, bu arada oyunu millet originden indiremeden korsanı çıkmış ben ilk 30dk sının preview'ini 5 ay önceden görmüştüm şimdi download da hadi bakalım :D 300kb ile 13GB 13 saatimi alıcak n'alet olsun
İyiki Warhammer 40.000 serisi ile (2. jenerasyon hariç), Red Faction Armageddon, Wolfentein gibi oyunları yüklemişim 13 saat geçmez yoksa
Hard Reset Driver: San Francisco Deus Ex: Human Revolution Dragon Age 2 Assassin's Creed: Revelations Need for Speed: Hot Pursuit Singularity Split/Second GTA 4 Resident Evil 5 Ghostbusters The Video Game Silent Hill 4+ Brink paw Total war serisi Alpha Protocol L.A. Noire Complete Edition Bulletstorm Batman AC Darksiders Dead Island Homefront Kingdoms of Amalur: Reckoning Warhammer 40k : Space Marine Alan Wake
Bunlarda ineceklerin listesi
Oyunda xbox pad ini (pc için olan) seçemiyorum acaba oyunda joystick desteği mi yok? bulamadım da.
quote:
Orijinalden alıntı: lastsith
Oyunda xbox pad ini (pc için olan) seçemiyorum acaba oyunda joystick desteği mi yok? bulamadım da.
Bilgisayar versiyonunda kol/kontroller desteği yok oyunun. Sonraki patchler ile gelir mi bilemem.
ss devam görev mars
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
quote:
Orijinalden alıntı: lastsith
Bilgisayar versiyonunda kol/kontroller desteği yok oyunun. Sonraki patchler ile gelir mi bilemem.
Bende az önce öğrenmiştim, ilk kez Mass Effect i klavyeden oynayacağız artık napalım.
Daha önceki oyunlarda XBOX kolu mu istiyordu yoksa sıradan bir oyun koluyla çalışır mı?
Ufak bir araştırmayala öğrendimki Mass Effect (PC) lerde joystick desteği zaten yokmuş millet patch ile hallediyormuş bu sorunu, şimdilik joystick ile oynamayı düşünenler patch bekleyecek yani.
Edit: Arkadaşlar kendi sorunumu kendim çözdüm. Xpadder adlı program joystickinizi klavye mouse gibi sisteme gösterebiliyor bu sayede Mass Effect vs benzeri oyunları pad ile oynayabiliyorsunuz. Şu an hali hazırda olan Mass Effect 2 pad profili ile oynayabiliyorum. Ben gibi sıkıntısı olanlara bilgisine.
oyun xbox ta dahamı iyi görünüyor ne .en azından daha gerçekçi duruyor . pc de bir yapaylık var gibi. kol desteginin de olmaması çok kötü oldu...
Bioware elemanlarından biri açıklama yapmıştı geçen ay gamepad desteği olmayacak diye. Yoksa biliyor millet takacak gamepadi oynayacak full hd tvlerde. O zaman da gerek kalmayacak konsol versiyonlarını almaya.
Oyuna gelirsek demosunu PS3 te oynamıştım. 3 ayrı mod koymuşlardı, aksiyon-rpg ve bebelere balon modu. Biraz daha iyi olmuş ME2 ye nazaran bu şekil.
Bu arada oyuna başlayanlar ilk Citadel'e geldiklerinde hastane katına asansörle giderlerse orada konsollardan birinde bazı hediyeler, kitaplar vs var. Kitaplardan biri de Mevlana'ya ait. Görünce çok şaşırdım ama güzel bir ayrıntı olmuş. Kitabın adı Rumi: His Remembrance.
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
oyun xbox ta dahamı iyi görünüyor ne .en azından daha gerçekçi duruyor . pc de bir yapaylık var gibi. kol desteginin de olmaması çok kötü oldu...
Ekran kartından olabilir. Bende deneme yapıcam bugun yarın aldığımda Zotac Gtx 560 amp ekran kartı var