Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass Effect 3'ten Cerberus Trooper Görüntüsü

Komutan Shepard'ın macerasını sonlandıracak olan Mass Effect 3, aksion ve RPG türünü severlerin en çok beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Savaşın dünyamıza kadar sıçrayacağı Mass Effect 3 için iki yeni görsel yayınlandı.

Oyunun bu iki yeni görüntüsü karakter ve silah tasarımlarına ait. İlk görüntüde oyunda sık sık karşılaşacağımız Cerberus Trooper birliklerinin tasarımına yer verilmiş. İkinci görüntüde ise Falcon Assault Rifle adlı silahımızı görüyoruz. Her iki görüntüye de aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51616187&mpage=1
  • @Elharess bir sorum olacak
    İlk oyundan 2. oyuna save dosyalarımı ekleyerek başladım (Liara ile yakınlaşmıştım) sitenizde Mass efect 2 nin hikayesinde şöyle bir yer var

SSV Normandy saldırısından kısa bir zaman sonra mürettebatımız ve arkadaşımız olan (eğer yakınlaştıysanız sevgilimiz olan) Liara T'soni, Omega'ya gelerek Shepard'ın nerede olabileceğine dair bilgi ister. Bu sırada bir Drell olan eski bağlantısı Feron ile karşılaşır. Liara, Feron'dan Shepard'ın nerede olabileceğini bulmasını ister. Feron yaptığı araştırma sonrasında Shepard'ın öldüğünü bildirir. Fakat Liara ikna olmaz ve cesedini görmek ister. Bu arada Toplayıcılar (Collectors) Shepard'ın ölü bedeni ile yakından ilgilenmektedirler. Hatta bunun için Shadow Broker denilen ve galaksideki tüm kirli sırların ve bilgilerin trafiğini yapan gizemli kişiden Shepard'ın bedenini bulmasını ve kendilerine teslim etmesini isterler. Liara ve Feron, Shepard'ın bedenini bulmaya gittiklerinde Blus Suns denilen paralı askerlerin saldırısına uğrarlar. Blus Suns paralı askerleri ise Shadow Broker tarafından Shepard'ın bedenini Toplayıcılara verebilmek için kiralanmışlardır. Bu sırada Liara, Cerberus'un da devreye girmesiyle Miranda Lawson ile tanışır. Liara, Blus Suns saldırısından canını zor kurtarır ve Shepard'ın bedeni ile soluğu Cerberus'ta alır. Feron ise Blue Suns tarafından yakalanır ve Shadow Broker'a teslim edilir. Liara, Cerberus'un yöneticisi Illusive Man ile tanışır. Illusive Man, Cerberus'un insanlığı temsil ettiğini ve Shepard'ın ise insanlık için önemli olduğunu, onu geri getirebilecek bir plan yaptığını iddia eder. Liara çaresiz bir biçimde Shepard'ın bedenini Cerberus'a teslim eder ve Illium'a dönerek Shadow Broker'a yaptığı şeyin bedelini ödetmeyi kendine görev edinir.

Ben bu bahsedilen yerleri ikinci oyunun başlarında görmedim bu anlatıklarınız oyunun başında video olarak gösteriliyormu yoksa oyun ilerledikçemi karşıma çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 17 Ağustos 2011; 23:36:55 >
  • Feriox, yazdığım o bölüm Mass Effect 2'nin çizgi romanında anlatılıyor. Oyunda Liara ile karşılaştığınızda sadece Shepard'ın bedenini Cerberus'a veren kişinin kendi olduğunu öğreniyoruz. O da konuşmaları doğru seçersek görebileceğimiz bir açıklama oluyor. Mass Effect için hazırlanan çizgi roman REDEMPTION'da Shepard'ın başına gelenler ve Liara'nın onu kurtarışı yer alıyor. Hikayenin tamamını anlatmak istediğim için o kısmı da yazıma ekledim. Senin için spoiler olmuş olabilir :) Hazırladığım yazı oyunun en ince ayrıntısına kadar anlatıldığı için ilerisini okumamanı tavsiye ederim. Daha doğrusu oyun bittikten sonra kafanda soru işareti kalırsa okusan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Feriox, yazdığım o bölüm Mass Effect 2'nin çizgi romanında anlatılıyor. Oyunda Liara ile karşılaştığınızda sadece Shepard'ın bedenini Cerberus'a veren kişinin kendi olduğunu öğreniyoruz. O da konuşmaları doğru seçersek görebileceğimiz bir açıklama oluyor. Mass Effect için hazırlanan çizgi roman REDEMPTION'da Shepard'ın başına gelenler ve Liara'nın onu kurtarışı yer alıyor. Hikayenin tamamını anlatmak istediğim için o kısmı da yazıma ekledim. Senin için spoiler olmuş olabilir :) Hazırladığım yazı oyunun en ince ayrıntısına kadar anlatıldığı için ilerisini okumamanı tavsiye ederim. Daha doğrusu oyun bittikten sonra kafanda soru işareti kalırsa okusan daha iyi olur.

Demek çizgi romanda geciyormuş o konu Ben ilk 2. oyunu oynayıp bitirmiştim 1. oyunu daha yeni oynayıp bitirdim ve ingilizce özürlü olduğum için konuya uzak kalmıştım. Sitende ayrıntılı anlatımın ile hikayeyi tam anlamı ile kavradım eline sağlık. 2. oyun için yazdıklarını ise belli bir yere kadar okudum çünküwww.oyunceviri.com sitesindeki çevirmen arkadaşlardan biri oyuna Türkçe yama hazırlıyor onu bekliyorum. Sonrasında tabiiki 2. oyun hakkında yazdıklarını okumayı düşünüyorum
  • Son dönemlerdeki haberlere bakarsak bizleri ciddi süprizler bekliyor.

Bioware firmasına güvenim sonsuz bizlere muhteşem bir oyun sunacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Birincisini ayıla bayıla oynadım fakat ikincisine bir türlü ısınamadım. Ne yapsam bidaha denesemmiki.....hayır bunu bitirmeden 3. oyununda bir anlamı kalmıyor.....

hacı yapma ya 2. oyundaki Miranda için bile oynanır ayrıca çok zevkliydi bioware yapıyor be

• Beyler belki güleceksiniz ama bugüne kadar ne mass effect 1 i ne de mass effect 2 yi oynadım. şimdi 1 den başlamamı önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Beyler belki güleceksiniz ama bugüne kadar ne mass effect 1 i ne de mass effect 2 yi oynadım. şimdi 1 den başlamamı önerir misiniz?

öneririz oynamaman hata yani ama kapatabiliceğin bir hata mass effect 3 gelene kadar o yüzden sıkıntı yok

Önerin için sağol. Öyle çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Hatta bioshock ve dead space serisini de oynamadım. en kısa zamanda başlayıp aranıza katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

sıkılmam diyosan başla yada kayıtlardan bi iki bölüm önceden başla kurtar hepsini :d

Hepsini kurtarabilme şansımız var mı ki ? Birileri mutlaka ölüyor diye biliyorum.

Bende de Jacob öldü ona üzüldüm. Bilseydim o göreve onu yollamazdım.

http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg

Kayıp vermeden herkesi kurtarmıştım.Özellikle son bölüm harikaydı benim için.Takımda herkes ayakta kalınca kendimi gerçekten komutan gibi hissetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

sıkılmam diyosan başla yada kayıtlardan bi iki bölüm önceden başla kurtar hepsini :d

Hepsini kurtarabilme şansımız var mı ki ? Birileri mutlaka ölüyor diye biliyorum.

Bende de Jacob öldü ona üzüldüm. Bilseydim o göreve onu yollamazdım.

http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg

Kayıp vermeden herkesi kurtarmıştım.Özellikle son bölüm harikaydı benim için.Takımda herkes ayakta kalınca kendimi gerçekten komutan gibi hissetmiştim

ben herkesi kurtararak bitirebilmek için son bölümü 10 kere fln oynamıştım ya... her seferinde yanlış bi seçim yapıyorum biri ölüyordu... deneye deneye kimi nerde değerlendireceğimi çözdüm

ama şimdi düşünüyorum da bu son bölümü bu kadar girift yaptıysa biowere belki de kaderime razı olmam lazımdı. giden gitti kalan sağlar bizimdir demeliydim ama işte... sonuçta bu bi OYUN, çok da kendimizi kaptırmamak lazım :D
  • Arkadaşlar ME2 DLC leri konusunda yardımcı olabilecek biris varsa PM atarsa sevinirim.
    Daha önce ME2 başlığına sorunumu yazdım ama pek ilgilenen olmadı yardım için pm lerinizi bekliyorum.

:Sephiroth:@

Travian oynuyormusun arakdaşım?
  • Mass Effect 3 İçin Bomba Bir Duyuru Geliyor

BioWare, Mass Effect 3 ile ilgili çok önemli bir özelliği tarihler 25 Ekim'i gösterdiğinde duyuracağını açıkladı.

Bu önemli bilginin Xbox World dergisinin yeni sayısında verileceği söylendi. Bu çok önemli yeni özellik ne olabilir acaba? Daha önce oyunun online modu olacağına dair güçlü ipuçları ortalığı kasıp kavuruyordu.

Oyunun multiplayer modlarının olacağına dair ilk ipucu Bioware'in Mass Effect 3 için Multiplayer programcısı aradığına dair yayınladığı bir ilanla ortaya çıkmıştı. Oyunun olursa - ki umarız olur- online modları arasında Deathmatch, Team Deathmatch ve Capture the Flag gibi klasik oyun modlarının bulunabileceği düşünülüyor. Ancak Mass Effect'e özel oyun modlarının da olması bekleniyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3_icin_Bomba_Bir_Duyuru_Geliyor-20283.htm
  • Mass Effect 3'te Multiplayer Pass Göründü

Güney Afrika'dan bir oyun dergisi Mass Effect 3 için reklam yayınladı ve bu reklamda oyunun açıkça Multiplayer'a sahip olacağı görülüyor. Aşağıdan taramasını görebileceğiniz reklam sayfasında Mass Effect 3'ün koleksiyon sürümü tanıtılıyor. Listedeki özellikler arasında Online Multiplayer Pass gözlerden kaçmasın.

Mass Effect 3'ün multiplayer'a sahip olup olmayacağı bir süredir konuşuluyordu. BioWare çalışanlarının da içinde bulunduğu büyük ipuçları ortaya çıkmıştı ve bu son reklamla birlikte multiplayer'ın olacağı iyice söylenti olmaktan çıktı, bir tek resmi açıklama kaldı.

Çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre Mass Effect 3'ün multiplayer'ı co-op oynanabilen senaryo modu olacak. Oyuncular isterlerse arkadaşlarıyla isterlerse de tek başlarına oynayabilecekler.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3te_Multiplayer_Pass_Gorundu-20317.htm
  • Mass Effect 3'te Co-op Mod Olacak

Mass Effect 3'te multiplayer modun bulunacak olması oyuncular arasında tartışma yaratmıştı. Bazıları bu tür modların oyuna zarar vereceğini düşünürken, bazıları da tam aksine oyundan alınan zevki arttıracağını düşünüyor.

Peki co-op moda ne dersiniz? BioWare'den yapımcı Casey Hudson'ın açıklamasına göre Mass Effect 3'te online co-op multiplayer olacak. Böylece arkadaşlarınızla görevlere çıkma imkanınız olacak. Bu arada co-op modlar ana senaryodan farklı olabilir. Şu an için bu konuda kesin bir bilgi bulunmamakta.

Casey Hudson'ın "rahatlayın bu korktuğunuz gibi bir şey değil" sözleri de sanırım multiplayer modlara karşı çıkan oyuncuların içini rahatlatacaktır. Ayrıntıları merakla bekliyoruz.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3te_Coop_Mod_Olacak-20600.htm
  • Harika bir haber. Bioware forumlarında gezinirken çoğu kişinin Co-op modu istemediğini farkettim. Düşünceleri şu, single olan ve kritik önem taşıyan hikayeli bir oyunda multiplayer'a yer verirlerse single senaryoyu berbat ederler. Bu düşünceyi aşırı derecede yersiz buluyorum. Hiç şans vermiyorlar. Belki de Bioware bir ilke imza atacak. Kim bilir. Bekleyip göreceğiz.
  • Benim anladığım single player modu dışında, role play'den ziyade dan dun'a dayalı bazı görevler olacak co-op. Bu görevlerde kazandığımız başarılar kendi single player oyunumuzda bir takım kolaylıklar sağlayacak. Hiç co-op oynamayan birisi de herhangi bir şey kaçırmış olmayacak.
  • co-op olması neden kötü olsun bence çok güzel olur mass effect gibi bir oyunda.
  • son yıllarda oyunların bu kadar yalınlaşmasını ve uyduruklaşmasını sağlayan şey co-op ve multiplayer ağırlığının artırılmak istenmesindendir.
  • Oyunda hiç multi falan olmasaymış çok daha iyi olurdu. İnşallah multi uğruna bazı şeylerden kısmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Ekim 2011; 19:42:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.