Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zaten taa mart ayına ertelendiğini duyduğumda kesin multiplayer modu yapmak istiyorlar diye tahmin etmiştim dilerim dediğiniz gibi multiplayer adına oyundan kısmazlar bıktım zaten şu firmaların para poolitikalarından :@
  • Aşağıdaki linkte multiplayer hakkında Casey Hudson'ın açıklamaları var.

MASS EFFECT MULTIPLAYER

Başarılı bir cover sistemine sahip, çeşitli sınıfların bulunduğu devasa bir evrende geçen bir oyunun Co-op yapılması açıkçası beni çok sevindirdi. Casey Hudson aynı benim önceki mesajımda dediğim gibi oyuncu kitlesinin multi olursa single senaryonun kötü olacağını düşündüklerini söyledi. Ama şunu da ekledi, Bioware geçen yıl içinde kendi ekibine bir sürü yeni sanatçı ve çalışan katmış. Bu sayede single senaryo ile uğraşacak kişiler multi için zaman kaybetmeden işlerine devam ederken, yeni katılan kitle ise sadece multiplayer üzerine yoğunlaşmış. Ayrıca Casey, multiplayer'ın single senaryoya etki edebileceğini de söyledi. Sanırım karakterimizin seviye atlamasına bir katkısı olacak.
  • Bu oynanış videosundaki bazı oyuncular ölmüştü, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
  • Mass Effect 3'de Diyalog İlk Oyundan İki Kat Fazla

Mass Effect 3'ün seslendirme ekibinin lideri Rob Blake, oyunun diyalogları hakkında Twitter hesabı üzerinden bir açıklama bulundu. Görünüşe göre Mass Effect 3'de diyaloglar epey yoğun olacak...

Rob Blake, Twitter üzerinden Mass Effect 3'deki diyalogların bulunduğu satır sayısını 40.000 olarak açıkladı. Bu sayı ilk oyunda 20.000 iken, Mass Effect 2'de 25.000'di. Kısacası Mass Effect 3'deki diyalog kısımları, ilk iki oyuna kıyasla oldukça fazla yer tutacak.

Bu durumda BioWare için, Komutan Shephard'ın hikayesini sonlandıracak üçüncü oyunda, detaylar ile birlikte oyuncuların üzerinde büyük bir etki bırakmak istiyor diyebiliriz. Mass Effect 3, PC, PS3 ve Xbox 360 için 2012'nin Mart ayına göz kırpıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3de_Diyalog_ilk_Oyundan_iki_Kat_Fazla-20714.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyunda hiç multi falan olmasaymış çok daha iyi olurdu. İnşallah multi uğruna bazı şeylerden kısmazlar.

Harbiden multi ile uğraşacaklarına single kısmıyla uğraşsalar daha mantıklı olur, umarım DA2 gibi yarım yamalak tarafları olmaz. Gerçi 2 defa ertelendi oyun pek güvenmiyorum EA nın parmağı olan oyunlara.
    Sadece para kazanmak için yapıyorlar artık.
  • quote:

Mass Effect 3'de Diyalog İlk Oyundan İki Kat Fazla

Mass Effect 3'ün seslendirme ekibinin lideri Rob Blake, oyunun diyalogları hakkında Twitter hesabı üzerinden bir açıklama bulundu. Görünüşe göre Mass Effect 3'de diyaloglar epey yoğun olacak...

Rob Blake, Twitter üzerinden Mass Effect 3'deki diyalogların bulunduğu satır sayısını 40.000 olarak açıkladı. Bu sayı ilk oyunda 20.000 iken, Mass Effect 2'de 25.000'di. Kısacası Mass Effect 3'deki diyalog kısımları, ilk iki oyuna kıyasla oldukça fazla yer tutacak.

Bu durumda BioWare için, Komutan Shephard'ın hikayesini sonlandıracak üçüncü oyunda, detaylar ile birlikte oyuncuların üzerinde büyük bir etki bırakmak istiyor diyebiliriz. Mass Effect 3, PC, PS3 ve Xbox 360 için 2012'nin Mart ayına göz kırpıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3de_Diyalog_ilk_Oyundan_iki_Kat_Fazla-20714.htm

bu durum multi ve co-op meraklısı ergenleri kızdırır bence
  • Co-op ve multi oynayanlar sadece ergenler mi oluyor? Benim gibi yetişkinler oynayamıyor mu? Allah allah, dünya değişmişte haberimiz yok... Mass Effect'in Co-op'unu oynamazsınız olur biter. Casey Hudson single senaryonun etkilenmeyeceğini söylemiş. Oyunun Co-op olması ile diyalogların 40.000'e yakın olması haberi arasında nasıl bir ilişki kurdun onu da anlayamadım ama neyse. Bioware zaten Mass Effect serisi ile biz oyunculara sunabileceği en büyük hediyeyi verdi. Baldur's Gate 2'den sonra Bioware'i yükselten oyunların en başında Mass Effect geliyor. Bioware ekibinin Mass Effect 3'e ekstra şeyler ekleyerek bizlere sunacak olmasına sevinmemiz lazım.
  • Sistem gereksinimleri açıklandı.
    quote:

Minimum Spec:

OS - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 (Supported chipsets: NVIDIA 7900 or better; ATI X1800 or better. Please note that NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, and 8300 are below minimum system requirements, as are AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, and HD4350. Updates to your video and sound card drivers may be required.)
    CPU - 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    RAM - 1GB for XP / 2GB RAM for Vista/Win 7
    Disc Drive - 1x speed
    Hard Drive - 15 GB of free space
    Video - 256 MB (with Pixel Shader 3.0 support)
    Sound - DirectX 9.0c compatible
    DirectX - DirectX 9.0c August 2009 (included)

Recommended Spec:

OS - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
    CPU - 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    RAM - 2GB for XP / 4GB RAM for Vista/Win 7
    Disc Drive - 1x speed
    Video - AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Sistem gereksinimleri açıklandı.
    quote:

Minimum Spec:

OS - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 (Supported chipsets: NVIDIA 7900 or better; ATI X1800 or better. Please note that NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, and 8300 are below minimum system requirements, as are AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, and HD4350. Updates to your video and sound card drivers may be required.)
    CPU - 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    RAM - 1GB for XP / 2GB RAM for Vista/Win 7
    Disc Drive - 1x speed
    Video - 256 MB (with Pixel Shader 3.0 support)
    DirectX - DirectX 9.0c August 2009 (included)

Recommended Spec:

OS - Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
    CPU - 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
    RAM - 2GB for XP / 4GB RAM for Vista/Win 7
    Disc Drive - 1x speed
    Video - AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater

Güzel. En aından ortalama bir pc ile oyun rahat oynanabilecek.

• Oyunun Kinect ile oynanış videosu, ses ile komut veriyorlar. Liara move
    Oyunun demosu 14 Şubat Sevgililer günü çıkacakmış. Liara ile tekrar buluşmak için harika bir tarih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 18 Ocak 2012; 23:56:06 >
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hfvo5ueKJY8#!]
    Mass eEffect 3 ün seslendirme sanatçılarını tanıyalım. Video olarak eklenmiyor çözemedim burdan izleyin.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hfvo5ueKJY8#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 31 Ocak 2012; 20:20:25 >
  • Arkadaşlar originden BF3 sahibi olanlar Mass Effect 3'ün hem single hem de multi demosunu indirebiliyorlar. Singe oynanabilir olması lazım ama multi cuma gününe kadar kapalı.
    Sadece ön sipariş ile kod gelenler bugün başlayabilecek demoya, ben arkadaşın Xbox 360 ında denedim multiplayi.

Tek diyeceğim adamlar güzel yapmış, süper eğlenceli olmuş. Pc için de akşam eve gidince bakabileceğim. Ama ilk izlenimim çok olumlu (belki de beklentim çok düşük olduğu içindi bilemiyorum)Eğer single kısmınıda bozmadan yaptılarsa oyun çok sağlam geliyor. Ki multiyi farklı, singelı komple farklı firma kolları düzenlememiş o yüzden umutlarım yükseldi baya.

Neyse şu sıralar bakabilen varsa originden bir baksın demoyu indirbilmeleri lazım
  • BF 3'ü ben kutulu alıp Origin'e kayıt ettirmiştim. ME 3 Demo görünmüyor benim PC'den Origin'de. Sanki sadece XBox için demo hadisesi var diye biliyorum. PC'de de mevcut muymuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 14 Şubat 2012; 12:58:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

BF 3'ü ben kutulu alıp Origin'e kayıt ettirmiştim. ME 3 Demo görünmüyor benim PC'den Origin'de. Sanki sadece XBox için demo hadisesi var diye biliyorum. PC'de de mevcut muymuş?

Eli kulağında hocam bir iki saate düşmesi lazım, amerika saatine göre yayınlayacaklardır tahminimce...
    Onlarda anca uyanıyordur.

Herkse bugün (en geç geceye düşer herhalde demo) single bölümünü oynabilecek. BF3 olanlara bugünden itibaren serverlar açık. Olmayanlar 17 Şubatı bekleyecek.

Edit:
    Şimdi forumlarda şöyle okudum;

Expected release times. (Note, we do not have the exact times so the demo could be earlier or later than indicated.)

PC - Approximately 10am PST

Xbox 360 - Approximately 2am PST

Playstation 3 - Approximately 4pm PST

Saat 4-6 arası düşer Origin'e. BF3 erken multi içinde bir kod girmek lazımmış... Benim DVD kutusuna bakayım eve gidince kod mod varmıydı hatırlamıyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Şubat 2012; 13:24:25 >
  • Şurda 3 hafta kalmış topu topu. Kendi kendimize spoiler vermesek mi acaba? ME 2 save hazır zaten, 6 Mart'da ya Allah dalarız, bitmeden de çıkmayız.

Çok iyi olmuş diyorlar ya bakalım. 1'de aksiyon az RP öğeleri iyiydi. 2'de tam tersiydi durum. Bu sefer tam dengeyi tutturmuşlar gibi yorumlar var, tadından yenmez vallahi.

Blizzard'a da kapak olsun bütün bu çıkan oyunlar. 10 senede bir oyun geliştirmeyi beceremediler, daha hala skill'dir rune'dur diyorlar.
  • Demoda spoilerlık bir durum yok. Anca catışmalar var.
    Multiye bir bakıp çıkmak lazım sadece fazla oynarsak normal oyuna bırakmayız bir şeyler . BF3 de böyle oldu ne azından betayı gereğinden çok oynadık.
  • Nerde bizin erken erişim hakkımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Nerde bizin erken erişim hakkımız
    son 75 dakika!!!
  • Oyunun demosunu oynadım ve mest oldum.

Gerek görsel gerek atmosfer olarak oyuncuyu fazlasıyla doyuracak bir oyun.
  • quote:

Oyunun demosunu oynadım ve mest oldum.

Gerek görsel gerek atmosfer olarak oyuncuyu fazlasıyla doyuracak bir oyun.

Çok mu kısa hocam bitti mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.