Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende şu anda indirmekteyim, merakla bekliyorum
  • Bende yukluyorum.Sabırsızlıktan deli hastanesine gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Şubat 2012; 21:02:38 >
  • 10 mbps sağolsun indi ama yarını bekleyeceğim salim kafayla.
  • Önceki iki oyunu aratmıyor ama daha fazla aksiyona kaymış gibi.

• origin çöktü bende offline açılıyor şifremi yazıyorum kabul etmiyo yarını bekliyecez heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Önceki iki oyunu aratmıyor ama daha fazla aksiyona kaymış gibi.

Hocam demo kısa mı ?
  • Single oynamadım ama CO-Op zor mu olmuş sanki ? Hemen öldük
  • Demoyu Originden başka bir yerde bulabilir miyiz?
  • Demo'da gamepad desteği yok sanırım. Umarım tam sürümde olur yoksa cidden büyük eksiklik olur benim için.
  • @Ahmi524, yarım saat filan sürüyor. @NeCRiS, denemedim ama bende yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 14 Şubat 2012; 22:34:18 >
  • quote:

@Ahmi524, yarım saat filan sürüyor. @NeCRiS, denemedim ama bende yok diye biliyorum.

30 dakka mı suruyor
    3 hafta daha mı beklicem yani XD
    Neyse ben ne alıcağımı bilmiyorum herhalde collector's edition alıcam!Hemde şimdi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Demo'da gamepad desteği yok sanırım. Umarım tam sürümde olur yoksa cidden büyük eksiklik olur benim için.

Malesef yok oyunda da olcağını sanmıyorum ve çok yazık her oyunda varken neredeyse böyle bir oyunda büyük eksiklik gamepad desteğinin olmaması.. Artık işimiz modlu dosyalara kaldı. 2. oyunu 2. kez oynadığımda modlu dosya yardımıyla çokda rahat oynamıştım gamepad ile...

Hiçbir ayar olmamasına rağmen çok muhteşem görünüyor oyun bu arada.. 60 fps tek AA eksiği yada ekranda kırılma yoktu süper Adamlar işi biliyor... Helal olsun Bioware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 14 Şubat 2012; 22:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Demo'da gamepad desteği yok sanırım. Umarım tam sürümde olur yoksa cidden büyük eksiklik olur benim için.

Malesef yok oyunda da olcağını sanmıyorum ve çok yazık her oyunda varken neredeyse böyle bir oyunda büyük eksiklik gamepad desteğinin olmaması.. Artık işimiz modlu dosyalara kaldı. 2. oyunu 2. kez oynadığımda modlu dosya yardımıyla çokda rahat oynamıştım gamepad ile...

Normalde Xbox gamepadine neredeyse bütün oyunlar destek veriyor. Böyle bi oyun nası vermedi hayret. Direk gamepad i açıp oyunu açmıştım. :) Modlu dosyalarla da nası olur acaba ki oyun hiç desteklemezken.
  • Oyun PC de kontroller desteklemeyecek, adamlar kendi forumlarında söyle (ve tepki aldı baya) çalışabilir diyorlar ama destek yok.

Single güzel olmuş, demo olduğu için spoiler içeren konuşma seçeneklerini ve sahneleri çıkarmışlar ve oyunun ana sürümü daha pürüssüzmüş.
    2 bölüm var toplam demoda, bitirdim onları. Şimdi multide biraz çoşalım :)

Multiyi hafife almayın ilk başta çok güzel rezil oldum. Her adımda öldüm resmen. Ama alışınca rahatladım biraz. Bioware multi işini kotarmış. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Normalde Xbox gamepadine neredeyse bütün oyunlar destek veriyor. Böyle bi oyun nası vermedi hayret. Direk gamepad i açıp oyunu açmıştım. :) Modlu dosyalarla da nası olur acaba ki oyun hiç desteklemezken.

Şöyle oluyor. Ekranda LShifte bastığında görünen menünün içeriği boş görünüyor ama Rsticki hareket ettirdiğinde tıpkı mause ile bir özelliğin üstüne gelmişsin gibi tabi yön olarak nereyi seçti isen o taraftaki özellik sol altta cıkan acıklamalar şeklinde görünüyor. Elemanlarının yada senin.. RB, LB veya X hangisi şu an hatırlayamadım ama biri ile aktif hale getiryorsun senin yada elemanlarınınkileri.. Gamepad da kısayol olayı ise malesef iki tane onu da RB ile LB'ye atayabiliyorsun ama X ve B tuşlarına basılı tutarak atıyorsun. Mesela özelliğin üstüne gelip Xe basılı tutarsanız LB tuşuna o özelliği atamış oluyorsunuz RB içinde Bye basılı tutmanız lazım aynı şekilde. RB ve LB ye basılı tutarakda özelliği kullanıyorsunuz. İlk başlarda biraz zorlanıyor insan ama Gamepad alışkanlığına bağlı olarak hızlı şekilde kavrıyorsunuz ve bence mükemmel oluyor..Anlayacağınız eksik olarak sadece fazladan kısayollar yok klavyedeki 8 tane olan yoksa takım elemanlarını yönlendirme özelliklerini seçme herşey mevcut oluyor biraz sabır ve alışmaya bakıyor.. Oyun 360'da hiç denemedim ordaki düzen nasıl bilmiyorum..
  • demo beklentimin altında kaldı biraz. daha iyi bir oyun bekliyordum.
  • quote:

Önceki iki oyunu aratmıyor ama daha fazla aksiyona kaymış gibi.

+1

Bir de şu siper alma olayını her seride kurcalamasalar olmayacak sanki. Son sahnede ayar ediyor resmen adamı..
  • Bir demo için yeteri kazar uzun sürüyor. Heyecanlı bir giriş olsun diye yapılmış sanırım kafadan aksiyona dalıyoruz. Grafik ve ses olarak önceki oyundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Siper aldığımızda köşeleri dönebiliyoruz ama bir engelden atlamak için yine siper almak zorundayız ya da ben yapamadım Shepard'ın koşması bir tuhaf geldi bana, bacakları tuhaf bir şekil alıyor koşarken Kontroller önceki oyunla aynı sayılır. Şahsen ben beğendim merakla tam sürümü bekliyorum.
  • Ben siper alma, cihaz kullanma ile koşma tuşunun aynı olması dışında çok beğendim. Maymun oldum koşayım ya da görev eşyası kullanayım derken...

Multide bütün sınıflar var en başta ama hepsi insan, diğerleri savaştıkça para kazanıp açıyoruz.
    20.000 krediye alınan bir sandık var(5.000 olanı almak mantıksız bence içinden düzgün bir şey çıkma şansı düşük) onun içinden şansınıza çıkıyor diğe ırklar.
    Silahlar, modifiyeler ve sınırlı kullanımı olan eşyalar çıkıyor bir de o kutulardan.

Mesela ilk ağır silah olan Roketatar için mermi çıktı bana 2 adet dün gece. Atlası tek vuruşta aldım nerdeyse :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.