Şimdi Ara

Maslak oto sanayi egzoz muayene tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler buraların yabancısıyım bulunduğum yere en yakın maslak oto sanayi var. aracın egzoz muayene tarihi geldi, önereceğiniz bir yer var mı yoksa önüme ilk çıkan yere gireyim mi ?

• Maslak banada çok yakın olmasına rağmen hiç sevmiyorum. Tek 1 tane usta var iyi usta onun dışında parça almak için gidersem giderim haricinde ustalar hep çakallık peşinde. Heleki egzos muayenesi için gidipte egzosta şu var bu var ayağına düşürüp para koparmaya çalışırlarsa eyvallah deyip kaçın. Ucundan bi tutarlarsa valla komple motor indirtir bu tipler.

Orijinalden alıntı: senged

Maslak banada çok yakın olmasına rağmen hiç sevmiyorum. Tek 1 tane usta var iyi usta onun dışında parça almak için gidersem giderim haricinde ustalar hep çakallık peşinde. Heleki egzos muayenesi için gidipte egzosta şu var bu var ayağına düşürüp para koparmaya çalışırlarsa eyvallah deyip kaçın. Ucundan bi tutarlarsa valla komple motor indirtir bu tipler.

hocam kanyon avm'nin oralardayım tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ? ustadan ziyade izmir'de çoğu yerde sadece emisyon ölçen noktalar mevcut öyle bir yer bakıyorum. aslında 5 gün sonra döneceğim fakat egzoz muayenesiz çevirmeye filan girersem muhtemelen ceza yazarlar o yüzden yaptırayım dedim. bir de farklı il plakası olduğu için muhtemelen çevirmeye alacaklardır anladığım kadarıyla istanbul'da 35 plaka sevilmiyor  

• muayene tarihi de gelmiştir büyük ihtimalle, tuvturkte yapıyorlar, fiyatlar sabit zaten

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

muayene tarihi de gelmiştir büyük ihtimalle, tuvturkte yapıyorlar, fiyatlar sabit zaten

yok o egzozdan 1 hafta sonra, yoksa aynı anda yaptıracaktım istasyonda

Orijinalden alıntı: z_orgun

yok o egzozdan 1 hafta sonra, yoksa aynı anda yaptıracaktım istasyonda

Alıntıları Göster

araçta yapılması gereken bir işlem yoksa muayeneyi 1 hafta erken yaptırabilirsiniz, gününün dolmasına gerek yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara oto yıkama tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. Kısımda Fiat akpınar yetkili servisi var orası egzoz muayenesi yapıyordu sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.