Şimdi Ara

MASAÜSTÜ SİSTEM İÇİN EN UYGUN MAĞAZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü sistem yapmayı düşünüyorum zira hangi mağazada en uygun şekilde alabilirim. Herkes Vatan'ı öneriyor sanırım %30 indirim mi ne oluyormuş. Az once aradım Vatan Bilgisayar'ı takipte kalın internet sitesinden duyurulabilir dedi. Önerebileceğiniz herhangi bi mağaza var mı?

Bir de toplayacagım sistem için en fazla 2000 tl olmak koşulu ile ( monitor dahil ) önerileriniz var mı ? daha once de yazmıstım arkadaşlar tavsiye bulundu ama ortak bi fikir sağlayamadık. Oyun oynamak istiyorm. zaten bütçem az farkındayım ama beni 1-2 yıl idare etse yeter şimdilik.

• Sanal olarak inventus var kasa için
    Diğer parçalar için teknobiyotik ve eksenbilgisayar

Ama gidip görüp alıcam dersen vatandan başka çare yok...
    Bazen mediamarkt ve gold iyi indirimler yapıyor ama hepsini birden vatandan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elden yapicaksan vatan internetden yapicaksan inventus
  • İnternetten alacaksan inventustan al adamların ürünerinde bozuk çıkma olasılığı yok test edip yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

Arkadaşlar masaüstü sistem yapmayı düşünüyorum zira hangi mağazada en uygun şekilde alabilirim. Herkes Vatan'ı öneriyor sanırım %30 indirim mi ne oluyormuş. Az once aradım Vatan Bilgisayar'ı takipte kalın internet sitesinden duyurulabilir dedi. Önerebileceğiniz herhangi bi mağaza var mı?

Bir de toplayacagım sistem için en fazla 2000 tl olmak koşulu ile ( monitor dahil ) önerileriniz var mı ? daha once de yazmıstım arkadaşlar tavsiye bulundu ama ortak bi fikir sağlayamadık. Oyun oynamak istiyorm. zaten bütçem az farkındayım ama beni 1-2 yıl idare etse yeter şimdilik.

internetten parça alınmayacağına göre git vatandan gözünle göre göre al orda birleştirt sonra öteki türlü sen yanlış birleştirdin suçunu atamasınlar üstüne internetten aldığın zaman hep bu olay yaşanır. kargolarda sürünürsün 15 20 gün beklersin öyle mal gibi paranla rezil olursun. öteki türlü vatanın servisine bırakırsın onlar ücretsiz yollarlar .

GIGABYTE
    970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    206 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    296 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    205 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

ASUS
    GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    591 TL

AOC 23" E2343FS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    326 TL

Toplam : 2026TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur.

Hepsi alanındaki kaliteli en iyi parçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ekim 2013; 14:51:46 >

• ankamall vatan mağazasına gitmeyi düşünüyorum % 30 indirim olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar masaüstü sistem yapmayı düşünüyorum zira hangi mağazada en uygun şekilde alabilirim. Herkes Vatan'ı öneriyor sanırım %30 indirim mi ne oluyormuş. Az once aradım Vatan Bilgisayar'ı takipte kalın internet sitesinden duyurulabilir dedi. Önerebileceğiniz herhangi bi mağaza var mı?

internetten parça alınmayacağına göre git vatandan gözünle göre göre al orda birleştirt sonra öteki türlü sen yanlış birleştirdin suçunu atamasınlar üstüne internetten aldığın zaman hep bu olay yaşanır. kargolarda sürünürsün 15 20 gün beklersin öyle mal gibi paranla rezil olursun. öteki türlü vatanın servisine bırakırsın onlar ücretsiz yollarlar .

GIGABYTE
    970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    206 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    296 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    205 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

ASUS
    GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    591 TL

AOC 23" E2343FS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    326 TL

Toplam : 2026TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur.

Hepsi alanındaki kaliteli en iyi parçalar.

hocam bu % kaç indirimli hali. Bir de anakart ve işlemci bi tık üstte olsa ne kadar artar fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bu % kaç indirimli hali. Bir de anakart ve işlemci bi tık üstte olsa ne kadar artar fiyat

%25

150 tl civarı.
  • quote:

ankamall vatan mağazasına gitmeyi düşünüyorum % 30 indirim olursa

Ankamall de oem urun satisi yok diye biliyorum Sögutözundeki subeden alabilirsiniz istediginiz parcalari oradada montaji yaptirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

quote:

Ankamall de oem urun satisi yok diye biliyorum Sögutözundeki subeden alabilirsiniz istediginiz parcalari oradada montaji yaptirirsin

tamam hocam öyle yapayım.
    son olarak bu söğütözü'ne nasıl gidebilirim :) kızılay'dan metro ile gitme imkanım var mı oraya yakın bi yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 13 Ekim 2013; 15:14:44 >
  • Arkadaşlar. Asus gtx 660ti yerine şu kartı alsam çok performans alır mıyım. arada 100 tl kadar fark var :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

quote:

tamam hocam öyle yapayım.
    son olarak bu söğütözü'ne nasıl gidebilirim :) kızılay'dan metro ile gitme imkanım var mı oraya yakın bi yere

Kızılay'dan yada ulus'dan 530 veya 538 ego otobüslerine binersen,aramada'da inersen hemen yolun karşı tarafında görürsün.Orada satılıyor oem parçaları en alt katta.

• quote:

Arkadaşlar. Asus gtx 660ti yerine şu kartı alsam çok performans alır mıyım. arada 100 tl kadar fark var :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

http://www.anandtech.com/bench/product/860?vs=855

• quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

Arkadaşlar. Asus gtx 660ti yerine şu kartı alsam çok performans alır mıyım. arada 100 tl kadar fark var :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

cogunda 7950 fark atmıs gibi görünüyor? buna ragmen 660x al diyen var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

cogunda 7950 fark atmıs gibi görünüyor? buna ragmen 660x al diyen var mı

Performans olarak 7950 tabi Amd ürünlerini tercih etmeyen biri olarak Nvidia derim tabiki de Ama performans olarak önde amd bu karşılaştırma da kendim olsam ne yapardım bilmiyorum Daha önce amd kullanmak nasip olmadı ve yazılan çizilenlerden sonra ayrıca hiçte kullanmadığı için insan çekiniyor tabi Ama sen daha önce kullandıysan bir sorunun yok ise markayla amd derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.